• Meillä kaikilla on varmasti omat kauneudenhoito rutiinimme joita noudatamme. Toisille riittää hampaiden pesu ja tukan harjaus, toiset tyytyvät vain hampaidenvalkaisuun ja kampaajaan kun toisille tärkeintä on esimerkiksi liikunta ja puhdas ruoka.

  Tässä hieman omia vinkkejä, kiireisen vauva-arjen keskellä oma itse välillä unohtuu, mutta mielestäni on tärkeä asia pitää myös itsestään huolta – oli tilanne sitten vauva-arjen kanssa opettelua, työstressi tai työnhaku.

  Tässä omia ajatuksia kauneudenhoidosta sekä vinkkejä! (kävin raskauden jälkeen hemmottelemassa itseäni useassa eri paikassa erilaisten kauneudenhoito asioiden äärellä)

  blogi

  Ripspenpidennys vs Meikkaaminen

  Nyt ehdoton buumi jo jonkin aikaa on ollut ripsienpidennys, johon mukaan Hollywoodista on rantautumassa myös kulmakarvojen tuuhennus. Olen kokeillut molempia itse. Löysin Groupon-diilin ripsienpidennykseen Hakaniemeen Chenny`s World -nimiseen kauneushoitolaan. Otin 15mm pitkät ripset eli pisimmät mahdolliset sillä kokeilin n. vuosi sitten 12mm jotka eivät mielestäni näkyneet mihinkään. Lopputulos oli upea, ripset olivat näyttävät eikä muuta meikkiä tarvitse, suosittelisin siis kiireisille naisille, joilla on varaa myös huollattaa ripsiä ottamaan pidennykset, sillä ne ovat upeat ja naiselliset! Haluaisin kovasti itsekkin pitää ripsienpidennyksiä, mutta tällä hetkellä se tulisi sekä rahallisesti että ajallisesti turhan kalliiksi. Plus että tykkään meikkaamisesta! Mahtavat ripset voi saada oikeanlaisella ripsivärillä kun jaksaa nähdä vähän vaivaa. Itselläni menivät omat ripset huonoon kuntoon pidennysten jälkeen sillä 15 mm:set ripset ovat todella pitkät ja ne rasittavat omaa ripseä, joten pituuksien kanssa kannattaa miettiä myös omia luonnollisia ripsiä.

  Eli ripsien miinuspuolet: Huolto(raha/aika), Ei voi itse meikata, Pitää varoa ripsiä kasvojen pesussa eikä saa hieroa silmiä, Pilaa omat ripset pahimmassa tapauksessa.

  Sitten Plussat: Näyttävät ripset, Ei tarvitse meikata, Näyttää hyvältä heti herätessä, Huolto on samalla ”omaa aikaa”

  bloggi

  Kulmien tuuhennus

  Kulmakarvoissa trendinä on luonnolliset tuuheat ja paksut kulmat. Eli tottakai tätä ollaan alettu yrittämään nyt – ei niin luonnollisilla keinoilla. Monella meistä kulmat ovat ohuet ja huononmalliset, sillä aikaisemmin vallinnut ohuiden kulmakarvojen trendi on jättänyt osalle pysyvästi ohuet kulmakarvat. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, nyt hoitoloihin on rantautunut Hollywood trendi Kulmakarvojen tuuhennus! Tässä käytetään samantapaista tekniikkaa kuin ripsissä eli iholle sekä omiin kulmakarvoihin liimataan lisää karvoja tuuheutta tuomaan. Kävin Malmilla eräässä kauneushoitolassa ottamassa kulmien tuuhennuksen, suosittelisin niitä henkilöille joilla on Oikeasti ohuet kulmat ja jotka eivät kasva takaisin, itselläni kulmakarvat ovat ihan ok kunnossa, hieman ohuet mutta en koe tarvitsevani kulmien tuuhennosa, lopputulos ei ollut kuitenkaan ihan punaisen maton luokkaa joten kannattaisin omien kulmien nyppimistä oikein ja värjäämistä, myös meikillä saa luotua illuusion paksummista kulmakarvoista (kuitenkin varovaisesti ei kannata yliampua kulmakynän kanssa!! nimim. Kokemusta)

  blog2

   

  Hiustenpidennykset

  Minulla on ollut unelmana pitkät hiukset jo miltei kaksi vuotta, joten raskauden jälkeen palkitsin itseni pidennyksillä, vaikka niihin hieman rahaa menikin. Kävin ottamassa sinettipidennykset 50cm pituudella joihin taidettiin muistaakseni lisätä myös muutama 60 cm hius (jos kerran pidennykset otetaan, niin otetaan sitten kunnolla, vai miten se oli!) Omat hiukseni ovat hieman olkapään alapuolelle, eli eivät suinkaan lyhyet mutta värjääminen on kuluttanut hiusta joten olin pidennyksien lopputulokseen erittäin tyytyväinen, suosittelen! Näissä hintaa tuli siis yhteensä 300 euroa, joihin sisältyi 100kpl 50cm slaavilaista sinttipidennyshiusta. Huoltoväli on n. puolivuotta ja paikka jossa kävin ottamassa pidennykset Katajannokalla, huollolle hintaa tulee 200 euroa, eli kallista on. Jos ei ole varaa ammattilaiseen, on vaihtoehtona myös tilata hiukset itse ja pyytää kaveria tekemään pidennykset (mm. youtubesta löytyy esimerkkivideoita hiusten laitosta) esim. teipeillä tai uudella microring-pidennystekniikalla. Tämä kävi myös mielessä, mutta lopputuloksesta ei voi olla varma joten pelasin varman päälle ja menin kampaajalle.

  Pukeutumisessa seuraan muotia ja omaa tyyliä. Vinkkejä omaan pukeutumiseen voi saada kuten itse teen, seuraamalla instagrammissa Fashion, My Style ynnä vastaavia sivuja. Tällä hetkellä (tänään 26.8.2015) pinnalla on ehdottomasti ”must” -juttuja kuten Kultakello, Punainen ruutupaita, jota voi käyttää myös rennosti lanteille kietaistuna, sekä Valkoiset lenkkarit, Revityt housut ja Lyhyet paidat sekä shortsit, myös 70-luvun pyöreät aurinkolasit löytyvät tänä kesänä monelta muotitietoiselta festarikävijältä.

  Muita itsensä ehostamis juttuja minulla olisi tulevaisuudessa Hampaidenvalkaisu, Solarium sekä aloitan kuntosalillakäynnin ensi kuun lopussa, siinäpä ne, mikä saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi?

 • K kirjoitti uuden julkaisun, Elokuu, sivulla Viva La Vida 3 vuotta, 5 kuukautta sitten

  Paljon on tapahtunut viime käynnin jälkeen. Saimme ihanan suloisen poikavauvan toukokuussa ja siinähän sitä hommaa onkin ollut nyt kädet täynnä.

  Seuraava blogikirjoitukseni kauneudenhoidosta, paljon hyödyllisiä vinkkejä Teille ihaNaiset<3!
  Olen miettinyt blogiani ja blogimaailmaa ja tullut siihen tulokseen että muutan hieman omaa konseptiani ja ainakin näin aluksi käsittelen ainoastaan kauneutta/terveyttä sekä vauva-arkea hieman erinäkökulmista kuin pelkästään omasta elämästäni, sillä bloggailun aloitus on minulle puhtaasti nyt vain sitä omaa aikaa enkä hae näillä kirjoituksilla tällä hetkellä muuta joten aijon pitää henkilökohtaisen elämäni ainakin näin aluksi omana tietonani, toivottavasti teitä silti kiinnostaa jutut joista alan kirjoitella, kysymyksiä sekä juttuvinkkejä saa myöskin heitellä, nyt minulla on paaaljon aikaa kun syyksy ja talvi saapuu, tässä päivän aforismi, kaikki lähtee omista ajatuksista!

   

   

   

   

  11271981_1431309697187919_804926619_n

  Mukavaa syksyn Alkua!

  L<3ve: K

 • K kirjoitti päivityksen 3 vuotta, 10 kuukautta sitten

  http://vivalavida.omablogi.fi/
  23 vuotias nuori nainen helsingistä bloggailee ensimmäisestä lapsesta/raskaudesta, tulevista häistä sekä tietenkin muodista, hyvinvoinnista, meikistä, uusimmista trendeistä sekä muista tyttöjen jutuista, tervetuloa mukaan !! ;-) Ps. aloitin bloggauksen nyt 24.4 eli luvassa uutta mielenkiintoista postausta joka päivä.

 • K muutti profiilikuvansa 3 vuotta, 10 kuukautta sitten

 • profiili päivitettiin jäsenelle K 3 vuotta, 10 kuukautta sitten

 • Viva La Vida rekisteröityi sivustolle 3 vuotta, 10 kuukautta sitten