• Olen 25- vuotias amatöörivalokuvaaja, blogissani jaan ajatuksia ja ideoita valokuvauksesta niin arkena, juhlana ja vaelluksilla.

  Aloitin aikoinani valokuvauksen koska näin maailman upeana ja yksityiskohtaisena asiana jonka halusin hartaasti vangita ruudulle. Eniten halusin vangita tilanteita jossa tunnelmaa ja fiilistä voisi konkreettisesti koskettaa. Tilanteita joihin jokainen voi hypätä sisään ja tuntea samat tunteet.

  Kuvailen mieluiten lähikuvia tai tiettyjä osia kokonaisuudesta. Usein maisemakuvissa on liikaa kaikkea jolloin katsetta ei saada vangituksi yhteen mielenkiintoiseen asiaan.

  Alla muutama otos Lapin käsivarresta vaeltaessani Haltin tunturille  syksyllä 2013. 100 km matkaan mahtui paljon upeita maisemia ja muutama poro. Maasto ja luonto oli armotonta ja karua ja suurimmaksi osaksi ajasta jousuin pitämään kamerani repussa piilossa sateelta.

  [caption id="attachment_4" align="aligncenter" width="548"]DSC_337421 Joen ylittävä silta Norjan puolelle. ©SabinaDalem[/caption]

  [caption id="attachment_17" align="alignleft" width="256"]DSC_3388 ©SabinaDalem[/caption]

  [caption id="" align="alignright" width="253"]DSC_35066 Karvaisen vieraan saapuessa kesken kahvihetken ulkosalla, ei tarvinnut kaukaa kameraa hapuilla. Kamera kulki kädenjatkeena taukopaikoilla.©SabinaDalem[/caption]

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  [caption id="" align="aligncenter" width="520" class=" "]DSC_33795 ©SabinaDalem[/caption]

  [caption id="attachment_26" align="aligncenter" width="527" class=" "]DSC_34045pieni ©SabinaDalem[/caption]

  [caption id="attachment_24" align="aligncenter" width="562" class=" "]DSC_34025 ©SabinaDalem[/caption]

   

   

 • Sabi rekisteröityi sivustolle 5 vuotta, 1 kuukausi sitten