• peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 6 kuukautta sitten

  paivat kuluu selviytymisessa, sisaltaa mm seuraavia asioita, lampimana pysyminen, peseytyminen, ruoan hommaaminen.
  heraan 7 aamulla ylos ja tallaan katuja paikoista toiseen.samalla tarkkailen maastoa silta varalta etta loytys jotai.
  nyt on ruoan kannalta tosi moitteeton tilanne koska maanantaista lauantaihin joka aamu muroja,puuroa ja…[Lue lisää]

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 6 kuukautta sitten

  voihan vittu etta vituttaa ku ei voi laittaa ajatuksia videolle.no tahan sit pika settia.
  ossaan jonkin verran beatboksata ni asken sain inspiksen tienata silla massia in the streets guys. :) vitsi jepa jee.
  vahan nuppia turvoksiin parilla punnan vakevalla 7,6 prossasella puolalaisella kaljalla,crackilla,tai jointilla nii saman tien irtoo…[Lue lisää]

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 6 kuukautta sitten

  kodittomuus jatkuu… oon huomannu sellasen asian etta kun auttaa keta tahansa ihmista niin se apu tulee takaisin kun sita apua ei ees odota takaisin..
  ostin kirpparilta hienon mustan kangas takin ja annoin sen yhelle kodittomalle kerran….eilen kavin hake illalla lamminta ruokaa yhesta paikasta ja kas kummaa niin sain sellasen upouuden harmaan…[Lue lisää]

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 6 kuukautta sitten

  eipa saanu hommattua puhelinta milla teha youtube videoita,niin piti naha hieman vaivaa tulla tanne kirjottaa jotakin.
  kodittomuutta takana 2 viikkoa.ei ole ollu viela hadan paivaa tahan asti.
  kerron pienen listan tahan millasta apua taalla on tarjolla.
  eli:: breakfast club 7-9 ma-la ja samas paikassa on kahtena paivana ilmanen lounas viikossa…[Lue lisää]

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 6 kuukautta sitten

  morjens.en oo keraamassa taalla mitaan saalia,mut sen sijaan oon kertomassa teille mun kuulumisii avoimesti miten elaman asiat on talla hetkella.
  joo eli synnilla on seuraamukset ja synnin seuraamusten takia oon joutunu kodittomaksi.kayn edelleen duunissa ja rekisteroidyin salille joka on auku 24/7 niin siella voin kayda suihkussa ja oonpa jopa…[Lue lisää]

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 7 kuukautta sitten

  TODELLA OUTOJA STOPPEJA / VASTOINKAYMISIA.
  suomen kirjaimet pois kaytosta,enkku nappaimisto.
  joo tosi outoo etta nyt kun oon ollu pelaamatta jotai reilu viikon niin mita vastoin kaymisia sita on tullu.maa elan nyt niin suuressa ankeudessa,ettei mitaan rajaa.
  kaks telkkuu jotka toimii moitteettomasti dvd soittemen kanssa,mutta ei toimi millaan mun…[Lue lisää]

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 7 kuukautta sitten

  video vlogia peliriippuvuudestani!!! tassa video siita kuinka olin vahalla joutua kodittomaksi pelattuani vuokrarahat.!!!https://www.youtube.com/watch?v=Q6w0Jux3ubs&t=92s

 • maybe the earth is flat!!!

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 8 kuukautta sitten

  Pelipäivä osa 1 https://youtu.be/PHzyloFB6mY

 • peluri123 kirjoitti päivityksen 2 vuotta, 8 kuukautta sitten

  Tunnelmat pelaamisen jälkeen!!!https://youtu.be/Q4MrpVMAvEA

 • moi blogi väki.kaikki ansaitsee elämässä uuden mahdollisuuden,jotkut jopa kaksi tai kolmekkin.ainakin mun mielestä.

  mulla on ollu pitkään jo mahollisuus muuttaa asuu englantiin tai puolaan.mulla asuu siellä[…]

 • peluri123 kirjoitti uuden kommentin toimintaan 3 vuotta, 9 kuukautta sitten

  Vastauksena viestiin: A kirjoitti uuden julkaisun, Life goes on, sivulla Be open to what ever comes next Jos joku olisi muutama viikko sitten sanonut minulle, että asiat järjestyvät jo näin pian, en olisi millään uskonut. Ihmet […] Näytä

  moi.tsemppii sulle elämään.itekki ollu joskus tosi masentunu ja ei se kivaa oo..mut jee kaikesta selviää elämässä ja aina on toivoa.kummasti se vaan aika muuttaa asioita.mieliala muuttuu monesti paremmaksi yks kaks ja yht äkkii sitä huomaa elävänsä täysillä elämää… :)

 • jahas vois kirjotella mietteitä tänne tekstin muodossa.kattelin omii tube videoita ja osa niistä oli piilossa katsojilta, muttei oo enää. :)ne on sellasii peliriippuvuus videoita missä kiroilen jonkun verran.[…]

 • peluri123 kirjoitti uuden kommentin toimintaan 3 vuotta, 10 kuukautta sitten

  hei mii. tossa vasemmalla näkyy tommonen litania kaikkee juttui ni siel alimpana on newstatpress jota painaa ni pääsee näkee tilastoja kävijöistä. :) näkyyks se newstatpress sulla sun blogi sivulla?

 • moi.tässä vähän kuulumisia.nyt on menny joitain viikkoja totaali pelaamatta ja oli kyllä todella vaikeita aikoja rahattomana kituuttaa.toisaalta kun on rahattomana niin liha saa kuritusta ja tulee hieman nöyremmäksi.nyt kun on taas perus tarpeita ruokaa ynms, niin ei voi muuta ku olla kiitollinen kaikesta.elämässä voi tulla lankeemuksia asioitten suhteen ja kyse on siitä miten me selvitään niistä ja kenen kanssa me selvitään niistä.on tärkeää hankkia sellaisia ihmisiä ympärilleen joitten kanssa voi keskustella asioista ilman että ollaan saman tien lyttäämässä maantasalle.esim (vertaistuki) mulla paras apu on jeesus kristus jumalan poika. :) toimii.

  raamatussa on voimaa ja pystyin luopumaan pelaamisesta/tekee parannuksen heti kun nöyrryin herran puoleen ja pyysin raamatun lukuun ja rukoiluun voimaa.

  oli tosi kova paikka sulkea peli tilit joihin olin syytänyt yhteensä jotain 1500 euroa rahaa ihan sukkana.

  monesti kun tulee täysin seinä vastaan niin vasta silloin tulee halu lopettaa pelaaminen tosissaan.lopettaminen kannattaa vaikkei olisi yhtään rahaa.sen huomaa saman tien kun pelaaminen ei enää pyöri edes mielessä,silloin on hyvällä alulla.on hyvä puurtaa ja hakea kaikki apu vastaan mitä on tarjolla että pääsee vahvistuu asiassa. :)

  robert heleniuksen nyrkkeily dokumentissa oli hienoa isä poika jutustelua ja uskoisin että robertin isä ukko on uskossa jeesukseen kristukseen hänen puheitten perusteella. robert sanoi hyvin siinä keskustelussa intiaanien sananlaskun,jotenkin näin se meni…..IHMISESSÄ ASUU HYVÄ JA PAHA,KUMPI VOITTAA?SE JOTA RUOKIMME ENEMPI! minusta tuo miete on hieno ja uskovaiselle se on ihan tottakin koska ihmisessä on liha ja henki.on lihan mieli,joka sotii jumalaa vastaan ja sitten on hengen mieli jolla kuoletetaan lihan teot.halleluja.!!!

  lukemalla raamattua me saadaan meidän henkeä ravituksi ja liha heikkenee.

  tavallaan näin mulle kävi kun aloin lukee raamattua,mutta siihenkin oli pakko pyytää voimaa herralta,koska olin lihan mielellä ja ei vaan kiinnostanu lukee sanaa. sit ku aloin lukee niin saman tien tuli ihmeellisii kohtii vastaan jotka kolahti muhun niin vahvasti että sain lisää uskoa ja luottamusta herraa kohtaan ja ettei todellakaan kannata pelata vaan tehä parannus ja kääntyä pois siltä tieltä.

  mm tämöisiä kohtia luin ja ne kolahti kyllä.

  SAARNAAJA5:10 Joka rakastaa rahaa, ei saa rahaa kylläksensä, eikä voittoa se, joka rakastaa tavaran paljoutta. Sekin on turhuutta.

  SAARNAAJA7:13  Katso Jumalan tekoja; sillä kuka voi sen suoristaa, minkä hän on vääräksi tehnyt?

  raamattu on voimallinen kirja ja sieltä löytyy vastaus kaikkiin ihmisten aivoituksiin ja kysymyksiin.

  tämä elämä on taistelu josta meillä on selvittävä.vastoin käymisiä tulee aina.oon elänyt suuren osan elämästäni kiihkossa pelaamiseen ja ollut todella rahanhimoinen,ahne ihminen.

  raamattu sanoo että rakkaus ei muistele kärsimäänsä pahaa.halleluja. nämäkin asiat ja kokemukset mitä pelaaminen on tuonut mukanaan niin pystyn tavallaan kääntämään voitoksi.olee kiitollinen ja onnellinen elämän arkisista asioista.

  oon rehellinen ja haluun vielä lopuksi kertoo yhestä jutusta mitä tapahtui kesällä kun lankesin pelaamaan.olin ollut yli 8kk pelaamatta tuolloin ja sit ku retkahin se oli semmoinen shokki että huh huh.olin niin pettynyt että aloin vakavasti miettii itsemurhaa,vaikka tiedostin että jos sen teen niin,se ei todellakaan oo hyvä juttu jumalan silmissä.

  noh sitten join pään täyteen kaljaa ja polttelin röökiä ja itkeä pillitin kaks tuntii omaa elämää et miks mä oon voimaton.

  sitten aloin tekee itsari videoo perheelle ja siinä videossa on todella katkeraa puhetta.mutta jumala piti huolen ja en onneksi tehnyt sitä ja jouduin käymään ns hullujen huoneella 3 yötä koska koin että mun on pakko päästä jonnekkin rauhoittuu siitä shokista.nyt kyllä oon ollu kiitollinen että tommosii paikkoja on ylipäätänsä olemassa minne ihminen voi mennä pakoon itteänsä ja oman henkensä suojeluksi.kiitos herralle että varjeli tuolloin.

  okei nyt sit yks päivä huomasin mun muisti tikulla sen videon vaikkei sen pitänyt olla siellä,ku muistaakseni olin poistanut sen.päätin kattoa sen ja smana tien kun katoin sen niin tuli tippa linssiin ja oli surullinen kahtoa itteä siinä jamassa.mutta toisaalta siinä oli jotain mikä laittaa miettii pelaamisen vakavuuden.

  okei loppu yhteen veto tähän loppuun vielä…

  eli elämä on taisteluu tapahtu mitä tapahtu.pelaaminen ei todellakaan kannata jos sitä ei pysty hallitsee.on hyvä lopettaa heti jos huomaa että alkaa lähtee käsistä.se on tosi kovan luokan juttu joka siihen pystyy ja nostan hattua kaikille niille jotka siihen pystyy.

  lopeta pelaaminen nyt heti,niin elämän laatusi paranee.

  teen  youtubessa videoita peliriippuvuudesta ja uskon asioista käy tsekkaa http://www.youtube.com/aatami86

 • JOH 14:6 Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.
  JOH8:31-32 Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: ”Jos te pysytte[…]

 • Lataa lisää