• Olin n. 10v kun kuulin ensimmäisen kerran profetiasta jonka mukaan on tulossa mikrosiru joka vastaa raamatun  pedon merkkiä. Sen ottamatta jättäminen aiheuttaisi sen ettei voi ostaa eikä myydä mitään, olisi[…]

 • Usa ja EU ovat pitkälle kansalaisiaan tiedottamatta suunnitelleet vapaakauppasopimusta.USA:lle annettaisiin valta tuoda hormonilihaa, kloonilihaa ja kloorilla pestyä lihaa meidän syötäväksemme. Mikäli valtio päättäisi tiukentaa lihan tuotannon kriteereitä, voisi yritys haastaa valtion erittäin kalliiseen välimiesoikeudenkäyntiin, tuottojen pienentämisestä. Niin älyttömältä kuin se tuntuukin niin tämä on totta ja en tiedä voiko Suomi välttyä tältä sopimukselta ellemme me eroa EU:sta. Kuluttajien on entistä tärkeämpää tarkistaa ruoan alkuperä ja vaatia kotimaista ruokaa myös kouluihin ja lastentarhoihin. Mediassa tästä ei ole käyty juuri lainkaan keskustelua, miksi?

  Välimiesoikeus on yksityistä oikeudenkäyntiä, joka sisältää yleensä vain muutama, tässä tapauksessa kolme juristia jotka päättävät riita-asioiden kohtalosta. Välimiesoikeuden juristit ovat todella korkeasti palkattuja enkä usko että heidän moraalinsa on kovin korkea. Eli suuryritys voi saada välimiesoikeuteen hänelle suotuisan henkilön äänestämään asioista kuten he haluavat.

  Mikäli Suomen asioita ratkottaisiin välimiesoikeudessa, ei siellä istuisi välttämättä yhtään Suomalaista juristia.

  Lainaus ylen artikkelista:

  ” Välitysmiehet valitaan useimmiten 20–25 eurooppalaisesta tai pohjoisamerikkalaisesta huippujuristista koostuvasta ”klubista”. Klubin jäsenten ura koostuu siitä, että he istuvat joko tuomareina tai asianajajina välimiesjutuissa, Koskenniemi kertoo.”

  Toisinsanoen, Klubit ovat vapaamuurareiden tai eliitin hyviä veljiä, jotka tekevät kuten sovitaan kun asia ratkaistaan.

  Alla olevalla youtube videolla kerrotaan mm. aspartamin sisältymisestä lähes kaikkeen, sitä tulisi välttää sillä se aiheuttaa lapsettomuutta, syöpää, keskenmenoja jne. Ruuat ovat täynnä sitä vaikka pakollista sitä ei ole niihin laittaa. Tämän jo toivon mukaan monet tietätväkin ja osaavat sitä välttää mikäli  siitä on maininta pakkauksessa.

  Monissa valmisruuissa on myös kemikaalia nimeltä Demethylpolysiloxane.

  According to A Consumer’s Dictionary of Food Additives, one gram of TBHQ can cause:

  Nausea,Vomiting,Ringing in the ears (tinnitus),Delirium,Sense of suffocation, Collapse.

  Based on animal studies, health hazards associated with TBHQ include: liver effects at very low doses, positive mutation results from in vitro tests on mammalian cells, biochemical changes at very low doses, reproductive effects at high doses

  http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/whats-infast-food_b_805190.

   

  2 maailmansodan aikaan natsit lisäsivät vankien juomaveteen sodium fluoridea, ( tai sodium saccharin ) joka aiheuttaa luusyöpää.Tuota ainetta löytyy ainakin jenkeistä mm. lasten juomavesipulloista,  kananmunista, lähes kaikista hammastahnoista. Olen miettinyt kuinka on mahdollista että lapsettomuusongelmat ovat Suomessa räjähtäneet käsiin, mutta lapsettomuutta ei aiheuta pelkästään ruokaan lisätyt myrkyt, lapsettomuutta aiheuttaa myös kännyköiden, läppärien jne säteilyt. Eteenkin jos läppäreitä pidetään sylissä tai kännyköitä päivästä toiseen housujen taskuissa, mutta palataan vielä ruokaan.

  Usa:ssa myös tehdään todella suuri määrä tuotteista maissista ja maissia syötetään myös karjalle sillä se on halpaa vaikka se ei karjan ravinnoksi sovellukaan. USA:n maissista lähes kaikki on geenimanipuloitua. Se kasvattaa itsessään sisälllä myrkkyä jonka avulla  hyönteiset eivät syö sitä ja täten helpottaa kasvatusta, mutta on täysin vaarallinen kuluttajan käytettäväksi.

  He käyttävät myös geenimanipuloitua puuvillansiemenöljyä, joka aiheuttaa samoin syöpää, lapsettomuutta, keskenmenoja jne. (partially hydrogenerated cottonseed oil) tai partially hydrogenerated soybean and cottonseed oil) Sama aiheuttaa myös kasvien myrkyssä kuolemaa perhosille ja mehiläisille.

  Nykyään on entistä tärkeäpää katsoa mitä kaupasta tuo kotiin, olivatpa ne sitten ruokaa, vaatteita, meikkejä, huonekaluja, sillä kaikissa on kamalat määrät myrkkyjä, torjunta-aineita jne. Kuitenkin mielestäni tärkein on se mitä syödään. Suomen tulisi tukea oman maansa tuotantoa, jotta emme olisi etenkään USA:n ruokien varassa koskaan. On täysin järjetön ajatus muutenkin että lihaa tuotaisiin jostain niin kaukaa meille saakka. Tästä lähtien ostan kyllä Suomalaisia tuotteita vaikka ne hieman kalliimpia olisivatkin.

  usausa1

   

  [caption id="attachment_202" align="alignnone" width="300"]miehet United Nations on sanonut että heidän suunitelmansa on vähentää kansoitusta 80 % Tämän on tuonut ilmi myös Ted Turner, Prince Philip, biologi/tohtori Eric Pianka[/caption]

  http://yle.fi/uutiset/suuria_pelkoja_ja_odotuksia__tasta_on_kyse_salaperaisessa_kauppasopimuksessa/7478060
  Yritysten oikeus haastaa valtio oikeuteen suututti kansalaisia
  http://yle.fi/uutiset/suuria_pelkoja_ja_odotuksia__tasta_on_kyse_salaperaisessa_kauppasopimuksessa/7478060

  http://www.infowars.com/slow-kill-holocaust-proof-the-government-is-poisoning-you/

  http://www.livestrong.com/article/470503-side-effects-of-saccharin-sodium/

   www.infowars.com

  Ihmettelin kuinka jopa Suomessa jonotettiin viikkoja Burger kingin paskaruokaa syömään. En ymmärtänyt oliko se jotain amerikan ihannointia vai mitä. Ei heidän pöperöissään ole muita roskaruokaravintoloita kummempaa. Pienoinen pettymys Suomalaisia kohtaan että emme kyseenalaista moniakaan asioita emmekä arvosta itseämme ja omaa maatamme.

  Alla miltä Mcdonalds mainoksen tulisi oikeasti näyttää:

  https://www.youtube.com/watch?v=6ECR-AYgpL0#t=55

   

 • Entinen FBI agentti Ted Gunderson perusti FBI-uran jälkeen oman etsivätoimiston. Gunderson oli saanut selville että USA:ssa (erityisesti IOWA:ssa)toimi n.80-luvulta- jonnekin 90-luvulle saakka ja toimii mahdollisesti edelleen salainen eliitin ts. vapaamuurareiden ryhmä joka harrastaa satanismia ja ryöstää lapsia satanistisiin rituaaleihin. En tuomitse tässä kaikkia rikkaita ja elitistiä ihmisiä samaan pussiin, vaan kerron että alamaailmassa näyttää usein vaikuttavan juuri ne joilla on valtaa ja rahaa. Itselleni oli uutta tietoa se että näihin kytkeytyy satanistisia rituaaleja, he pyhittävät elämäänsä sille lähteelle josta ovat saaneet voimaa, valtaa ja rahaa ja mikäli he ovat saanet oppiansa vapaamuurareiden lodgeista USA:ssa niin silloinhan  nämä kuuluvat vain heidän tapoihinsa jo vuosisatojen takaa. Lapsen häpäisy on kyllä kammottavinta tässä maailmassa.

  Vaikka Johnnyn tapauksesta on jo aikaa niin aihe on yhtä tuore, sillä ihmiskauppa ja pedofilia ovat kasvavia bisneksiä ja niiden takana piilee niin pimeitä voimia ettei tulisi ihan ensiksi mieleenkään. Olen lukenut että näin tapahtuisi sekä rituaalien että ihmiskaupan nimissä eteenkin jos lapsi on karannut kotoa, koditon tai muuten helppo uhri. Ted Gunderson oli tullut tähän johtopäätökseen useiden vuosien tutkimustensa kautta. Hän myös auttoi vuosia tai vuosikymmeniä Noreen Goshia löytämään poikansa John DavidJohnnyGoschin, joka kidnapattiin vuonna 1982 ,pojan ollessa 12 v.

  b27b225610b03598d10f8e877fadef27_large

  https://www.kickstarter.com/projects/rumur/who-took-johnny

  Samoista ringeistä oli selvinnyt muita lapsia, joiden ansiosta tuli ilmi mitä heille tehtiin ja kuinka muita lapsia käytettiin houkuttimena,jotta saatiin kidnapattua lisää lapsia.Vuosien varrella selvisi että poikaa oli hyväksikäytetty vapaamurarijuhlissa ja hänet pidettiin heidän hallussaan, eli jokin eliitin ryhmä piti ja kasvatti hänet manipuloiden. Vuosia myöhemmin hän pääsi töihin valkoiseen taloon, mutta jäi myöhemmin kiinni homoprostituutiosta, joka aiheutti hänen asioidensa laajempaakin julkista kaivelua. Luonnollinen jatkumo käyttäytymisessä pojalle joka oli vuosia raiskauksien uhri. Tämä hyvin ristiriitainen mies oli vaihtanut nimensä Jeff Gannoniksi. Noreen  vaati Jeff Gannonilta DNA näytettä ja Jeff lupaili antaa sen mutta ei kuitenkaan koskaan suostunut, joten asia on vielä auki. Mikäli Gannon on Johnny on hänen henkensä pelissä eikä hän voi myöskään siksi lähestyä äitiään. Nykyisin Jeff ei ole enää julkisuudessa ja aiheesta on juuri julkaistu kickstartilla rahoituksen saanut dokumentti: Who took Johnny.

  Ted Gundersonilla oli vakuuttavaa tietoa pedofiiliringeistä, joihin liittyin saatanapalvontarituaalit (mm. Frankilinin tapaus. Franklin coverup, child prostitution ring ) Ja ihmisistä niiden takana. Hän päätti julkaista kaikki tietonsa näistä järkyttävistä asioista. Ted gunderson sairasti syöpää, hän kuoli v.2011, mutta kuolinsyy hänen lähipiirinsä mukaan oli arsenikkimyrkytys.

  Ted Gundersonilta löytyy onneksi useita videoituja luentoja aiheesta:

  Pieni varoituksen sana että naisen todistus kohdasta n.55:04 alkaen voi järkyttää tässä alla olevassa  videossa. Selvitin kuka tuo nainen on (Linda Wiegand) lue artikkeli http://www.rense.com/political/childabusecase.htm

  Surullisinta on että v.2013 hänen poikansa ovat etsineet äitiä myös median avulla (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2295204/Son-27-desperately-searches-fugitive-mother-17-years-vanished-following-custodial-kidnapping-charges.html ), mutta äiti on ollut kadoksissa  useita vuosia. Hän myös teki 90-luvulla kaikkensa saadakseen poikansa turvaan heidän isältään joka pahoinpiteli ja hyväksikäytti osana satanistista rituaalia. Linda joutui vaikeuksiin ja lyhyisiin vankeuksiin viedessään lapsensa turvaan eri osavaltioihin. Hän menetti oikeustaisteluissa kaiken omaisuutensa. Mies sen sijaan ei joutunut tilille. Tarkemmin aiheesta yllä olevassa linkissä.

  Jeff Gundersonista:

  http://www.apfn.org/apfn/ring.htm

  http://educate-yourself.org/tg/

  http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Gosch

  http://www.amazon.com/Why-Johnny-Cant-Come-Home/dp/0970519508

  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ted_Gunderson

  http://www.johnnygosch.com/

  Illuminatin perusteet blogissani:

  http://mainstreammedia.omablogi.fi/?p=12

 • Suomalainen vaatesuunnittelija, Sasu Kauppi on saanut tehtäväkseen suunnitella asuja narsistiselle Kanye Westille, joka on mm. juossut lavoille useita kertoja silloin kun hän ei ole voittanut mitään, ja napannut mikin voittajalta.

  Sasun ja Westin yhteistyöstä uutisoi Hs.fi nyt-liite (linkki alla) kommentoidessani Kanyen harrastamaa satanismia ja Jumalaksi julistautumista, joka ei ole mikään salaisuus vaan löytyy keikkataltioinnista youtubesta, Nyt-liite ei julkaissut kommenttiani. Se kai menee sitten niihin asioihin, joista ei saa julkisesti sanoa mitään vastaan…

  En ota kantaa Sasuun suunnittelijana, minut sai kiinnostumaan vain tämä projekti Westin kanssa, jota hän varmaankin tekee suurelta osin vain oman menestyksensä vuoksi.

  http://beginningandend.com/the-rise-and-fall-of-kanye-west-illuminati-superstar/

   

  [caption id="attachment_114" align="alignnone" width="300"]hqdefault Kuvassa tavallinen kuolevainen ja kanye west.[/caption]

  [caption id="attachment_118" align="alignnone" width="207"]Pumpkinhead_on_ebay_now_by_mangrasshopper H.R Gigerin töitä[/caption]

  [caption id="attachment_119" align="alignnone" width="216"]893c525c0544dccce83d11ebacfc741c H.R Giger[/caption]

  Täällä pikkusuomessa kuvitellaan että pitää saada jokin typerä turhake jenkkistara jolle tehdä jotakin päälle. Oli se sitten millainen narsistinen sekopää tahansa.

  http://wadeoradio.com/christian-leaders-explain-problem-with-kanye-wests-i-am-a-god/

  [caption id="attachment_129" align="alignnone" width="243"]kanye-jesus-e1353117142581 Kuvassa tavallinen kuolevainen Kaney West leikkii Jumalaa[/caption]

  [caption id="attachment_130" align="alignnone" width="265"]Unknown Kaney West[/caption]

  Lue Kanye westin julistautumisesta jumalaksi blogini aiemmasta jutusta: kuninkaaksi, kuningattareksi tai Jumalaksi julistautuminen.

  Kaupin projektissa tyylin aiheeksi on valittu alian ja satanisti H.R Gigerin synkät hirviöt. Gigerin kuvamaailma pohjautuu hirvittäviin painajaisiin joita hän näki. Uskon että hänen näkemissään asioissa on todellisuuden perä.

  Kanye viljelee vain tuota synkkää maailmaa ja hirviöitä, kuolemaa ja helvettiä. onkohan aihevalinta tullut suoraan tältä Jumalaksi itseään väittävästä tavalliselta kuolevaiselta vaiko suunnittelijalta? minkälaista on tehdä yhteistyötä hänen kanssaan ja mistä he ovat toisensa löytäneet? kuuluuko Sasu church of satan tai vastaavaan vai ihanko vain randomisti päätti että tolle haluisin tehdä kun se on kuuluisa ja naimisissa maailman turhimman naisen, Kim Kardashianin kanssa? (Kim tuli aikoinaan julkisuuteen julkaistuaan kotipornovideon)

  [caption id="attachment_122" align="alignnone" width="300"]Kim-Kardashian-undergoes-laser-surgery-on-her-breasts-to-remove-stretch-marks Kim kardashian[/caption]

  http://time.com/97289/h-r-giger-alien-dead/

  http://nyt.fi/a1305901379596

 • Pahan trendi on tullut viimeisen parin vuoden aikana mainstream merkkien koruihin, vaatteisin, muotilehtiin ja lasten leluihin. Tänään löysin citymarketista monster-tyttö leluja, jonkunlaisia barbien korvikkeita. Nämä nuket ovat barbieta puolet laihempia, suuripäisiä ja suurisilmäisiä. ja kulkevat nimellä inner monster. Nukeilla on naamioita ym. joilla voi vaihtaa persoonaa. Osalla on silmien paikalla vain valkoiset silmämunat kuten oheisessa kuvassa.En ostaisi lapselleni barbejakaan, mutta nämä nyt vielä enemmän saavat kauneuskäsityksen ja minäkuvan vääristymään eteenkin jos sitä tuetaan vielä lisäksi julkkisten ihannoimisella jne.image.ill2 copy

  imagetumblr_mb3xz6NIPZ1rtr3kno1_1280

  Myös nuotilehdissä on näkynyt luciferaiheisia editorialeja. Kate Moss esiintyi taannoin muotieditoriaalissa, joka ylisti luciferia. koko sarjan voi katsoa linkistä alla.

  .kate-moss-baphamet-hornshttp://yoy50.wordpress.com/2012/02/16/the-satanic-fashion-industry-kate-moss-sold-her-soul-a-long-time-ago/
  tumblr_lh06arLIrz1qeihu4o1_500
  http://lightoftruth.tumblr.com/post/3439325166/blatant-witchcraft-illuminati-symbolism-from-the

  Lisää muoti/ illuminati editorialeja voi tsekkaa esim. Tuolla http://www.pseudoccultmedia.net/2009/07/androgynous-illuminati-fashion.html

  AntonellaArismendiSalemsWitches5
  Voisin kuvitella että ihmiselle joka ei ole hengellinen eikä kallistu sen enempää mihinkään satanismiin tai uskontoon, voi aika pian käydä tylsäksi tollanen saman symbolisen sonnan tunkeminen jokapaikkaan. Mielestäni tuo osoittaakin vain mielen köyhyyttä jos ideat pyörii vaan tollasen ympärillä, paitsi tietysti jos ja kun ihminen kokee että tämä vastaa hänen arvojaan niin niitä sitten haluaa tuoda esille. Kristillisyyttä halutaan kokoajan viedä pois silmistä sensijaan tällaiset saavat lisääntyä kaupallisuuden ja lukuisten tv-sarjojen lomassa.

  Samalla kasvaa seksuaalinen epäpuhtaus, joita mm. Gucci, givenchy, D&G mainostavat.

  [caption id="attachment_70" align="alignnone" width="300"]Julianne-Moore-Nude-in-Bulgari-Winter-Ad-Campaign2-560x395 Tässä on jotenkin ällöttävä ylimielinen valkoisen naisen ja colonianismin yhdistelmä. Afrikasta riistetty uhanalainen eläin. tämä ei sinänsä ole illuminatia ehkä, mutta kuvaa kyllä elitismiä.”olen muita ylempänä ja voin siten riistää afrikkaa” illuminati käyttää leijonaa usein kuvaamaan joko alistettua ja halveksittavaa kuningasta, Jeesusta (jos leijonaa alistetaan videolla kuten Die antwoord teki) tai valtaa ja omaa kuninkuutta.[/caption]

  [caption id="attachment_68" align="alignnone" width="150"]b852074a194c4977a88102bcb4e6b6b5 Rohkeiden ja estottomien miesten hajuste?[/caption]

  image-6

  [caption id="attachment_65" align="alignnone" width="300"]D&G D&G[/caption]

  [caption id="attachment_61" align="alignnone" width="300"]image-5 Lady Gaga perverssin ja malleja hyväksikäyttävän kuvaajan, terry Richardsonin linssinläpi nähtynä.[/caption]

  Arvomaailma on nykyään niin sekaisin. En olisi uskonut että joku päivä Finlayson tekee tom of finland lakanat, jippii.

  http://www.marmai.fi/uutiset/finlayson+suuntaa+ulkomaille+tom+of+finland+mallistolla/a2277934toff9322_xlToki varmasti jokin hieman siveämpi kuva valitaan kankaalle, mUtta iso osa tuotannosta on tätä luokkaa, joten pari siveämpää kuvaa ei tee tästä ” taiteesta” tavalliselle ja normaalille kansalle sopivaa aihetta kun se edustaa  perverssiä erotiikkaa. Eikä siksi että on miehet miehen kanssa, vaikka kyseessä olisi heteropari niin tällaisen ei kuuluisi olla kaupallista tavaraa jossain citymarketissa.
  Kun ostat tuotteen, ostat samalla sen arvomaailman, imagon. Jos elämääsi kuuluu nyrkkipanoja monen miehen kanssa ja olet siitä ylpeä niin osta pois. Jos taas se ei kuulu ja olet vain sitä mieltä että homojen oikeuksia pitää puolustaa niin tarvitseeko se tehdä tuollaisella kuvituksella joka vain kertoo homopiirien likaisesta puolesta?

  Ja nyt joku voisi kommentoida että onhan heteroillakin sitä ja tätä. H&M alusvaate tai bikinimainokset ovat seksistisiä mutta eivät pornoja, hetero pornoa tai siitä juontuvaa siveämpää ”taidetta” ei ole printattu tekstiileihin eikä varmaan printatakaan. Homosegmentti maailmanlaakuisesti voi olla rahanhimoisille kiinnostava, homoilla on keskimäärin enemmän rahaa koska ovat yleensä perheettömiä ja käyttävät muutenkin enemmän rahaa ulkonäköön jne. En kuitenkaan usko että Finlayson tekee mittavaa tulosta lakanoillaan.

  Tom Of Finland näyttelyn aikoihin hänen tuotannosta kertovaa kirjaa pidettiin esillä kirjaston aulassa. Siellä lapset pläräsivät sitä ja ihmettelivät. miesten ryhmäpanot, nyrkkipanot ja sadistiset seksijutut eivät kyllä kuulu lasten katsottavaksi eikä edes aikuisten mutta ilmeisesti kaupunginkirjasto oli eri mieltä.

  [caption id="attachment_54" align="alignnone" width="139"]mportrait Tom of finland touko laaksonen[/caption]

   

  Lopuksi, blogin tarkoitus ei ole aiheuttaa kenellekään painajaisia vaan avata ihmisten silmät asioille, joita media yrittää huomaamatta tehdä meille normaaliksi. Artistit eivät voi taiteen nimissä tehdä esimerkiksi lavalla mitä sattuu. Nuorten on opittava medialukutaitoa ja kysyttävä useammin ”miksi ?”. Miksi on valittu jokin tietty asia, missä sen juuret ovat ? mitä haluavani asiat edustavat ja ovatko ne minulle hyväksi?millaista henkilökohtaista elämää ihailemani artisti viettää tai millainen on hänen arvomaailmansa. Eikä toki saatananpalvojat tai muuten kierot ihmiset välttämättä vaikuta lainkaan pahoilta, he voivat haastatteluissa sanoa hyviä asioita, mutta itseäni ei ole koskaan liikuttanut sanat niin paljon kuin aidot teot. Kriittisyyteni on kohdistunut yhtälailla kristittyihin, joihin olen joskus voinut  pettyä, silti olen pysynyt uskossa. Jumala ei ole sama kuin vajavainen ihminen. Oma toiveeni on että ihmiset osaisivat huutaa Jeesusta avukseen, ainakin sitä voisi kokeilla sillä et sillä mitään menetä. Tämä maailma jokatapauksessa kulkee kohti tuhoa ja vain Jumalaa lähellä jaksaa ja vain hänessä on ikuinen elämä.

  Jeesus Kristus

 • Yhteistä monille näistä artisteista on yliseksualisoiminen, narsistinen käytös, lukuisia okkultistiset symbolit ja saatananpalvontaan viittaavat rituaalit. Laulaja kesha joi taannoin tekoverta tekosydämestä keikallaan,vierellään punainen risti jossa luuranko. Kesha targetoi pieniä lapsia videoillaan, mutta sanoma on täysin sopimaton, biletys, ryyppäys, vapaaseksi ja nuorena kuoleminen. Suoraan heidän artistisivuiltaan asia ei välttämättä lainkaan hypi silmille eteenkään saatananpalvonnan muodossa sen sijaan esim. Miley Ciruksen media osassa on musiikkivideo jonka 4:37 minuuttia Miley masturboi, Beyonce ja Jay Z (video Particion) sekä Rihanna ovat myös tehneet useita Strippaus,masturbaatio explicit musiikkivideoita. Katsellessani muutaman läpi mietin että ainoa asia mikä niistä videoista tekee hyviä ja että kykenen niitä katsomaan on todella hyvin tehdyt stailaukset. Oikeassa maailmassahan strippareilla ei todellakaan ole monen tuhannen dollarin muodikkaita rintaliivejä ym. päällä. Tai sitten olisi varmaan kyseessä jokin hyvin elitistinen strippijuttu.Video on siis siinä mielessä visuaalisesti onnistunut, mutta ei pidä unohtaa että se on vain houkute saada ihminen katsomaan ja sisäitämään törkyä. Artistisivuilta löytyy todennäköisemmin suurelta kansalta editoimattomia versioita.

  [caption id="attachment_32" align="alignnone" width="300"]Kesha, veren jouminen lavalla Kesha, veren jouminen lavalla[/caption]

  [caption id="attachment_36" align="alignnone" width="300"]miley_cyrus 22 v miley cyrus ja tyhmääkin typerämpi twerkkaus.[/caption]

  http://www.youtube.com/watch?v=DxSewX_EL6w

  Kesha,

  http://www.youtube.com/watch?v=Xxc-po2bLRI

  Elämänsä loppuvaiheessa Michael jackson taisteli tätä musiikkibisnestä vastaan ja hän kertoikin  yhden keikan yhteydessä että tulevalla kiertueella hän tekee paljastuksia. Valitettavasti hän kuoli ennen sitä. Hänen suunnitelmiinsa myös kuului erota levy-yhtiöstä. Hän ei ehtinyt tehdä sitäkään jonka seurauksena levy-yhtiö on rikastunut Jakcsonilla enemmän kuin koskaan.

  Charles Manson

  Manson on kiinnostava esimerkki saatananpalvontaklaanista sen pienessä ja epäkaupallisessa muodossa.

  Satanisti Charles Mansonin klaani tappoi Roman Polanskin raskaana olevan vaimon 27 puukoniskulla Polanskin ollessa poissa. Tähän jonkinlaisena vaikuttimena lienee ollut vuotta aiemmin ilmestynyt Polanskin elokuva Rosemary´s baby, jolla muuten Polanski teki hyvät summat rahaa, elokuva oli menestys.

  Monissa Polanskin ohjaamissa elokuvissa kuvataan erilaisia perversioita ja ihmismielen nurjaa puolta, polanski itsekin on syyllistynyt lapsen raiskaamiseen v.1977. lähde:wikipedia

  Charles  Manson piti yllä saatananpalvontaa harrastavaa kulttia, jonka johdossa hän manipuloi ihmisiä.

  Löysin myös kiinnostavan artikkeliin miehestä joka oli aikuisiällä saanut tietää että hänet oli adoptoitu ja hänen isänsä oli elinkautistaan istuva Charles Manson. Mies ymmärsi nyt miksi hän näki helvetillisiä painajaisia, oli kiinnostunut alamaailmasta ja blackmetallista vaikka hänet oli kasvatettu toisin ja erossa biologisista vanhemmistaan. Hän oli saanut alkunsa 4 miehen ja 1 naisen orgioissa. Kun hän lähetti kirjeessä kuvan itsestään biologiselle äidilleen, äiti muisti heti ettei isä voi olla muukuin Manson jota lapsi niin kovasti muistutti. Myöhemmin kävi ilmi että äidillä oli myöskin pahoja mielenterveysongelmia. Hän mm. Lähetti lapselleen myrkkyä ruuan seassa, mutta mies ymmärsi olla syömättä aitä.
  Artikkeli oli hätkähdyttävä sillä mietin miten paha vaikutus on ihmisen elämälle vaikka ei saisikaan näitä pahoja vaikutteita. Sillä ne olosuhteet ja henki jossa hän oli vielä vatsassa tulevat ihmiseen, jos mikään ei Jeesuksen nimessä katkaise pahan kierrettä niin se jatkuu sukupolvelta toiselle kun saatanalle on annetty valta.
  Lue koko artikkeli täältä:

  http://www.details.com/culture-trends/critical-eye/201003/matthew-roberts-biological-father-charles-manson

  Mielenkiintoinen haastattelu aiheesta taivas ja helvetti.

  Tamara ampui itsensä ja nousi ruumistaan, hänelle näytettiin mitä helvetti ja taivas ovat.

  Lue Luciferin lähtokohdista täältä:

  Mainstreammedia.omablogi.fi/2014/11/19/lucifer

  Artisteja: Rihanna, Jay-z,Brtiney Spears, Kesha, Beyonce, Kanye West, Die Antwoord,http://www.mileycyrus.com/media/

 • Yksi paljon käytetty ohjaaja on ruotsalainen Jonas åkerlund sanoo itse että on sen verran hankala ihminen että ei saa isoja budjetteja koska on riskialtista tehdä hänen kanssaan töitä, ihmekös tuo kun on satanisti. (haastattelu löytyy netistä) mutta rahasta hänellä ei varmasti ole puutetta, sen verran suuria hänen asiakkaansa ovat.

  http://www.youtube.com/watch?v=ext8BP67fjA

  Ohjaaja Jonas åkerlund ei peittele satanistisia arvojaan. Jonaksella on myös vahva tausta black metallimusiikissa.

  Hän on myös useiden väkivaltavideopelien takana. Hän on toki visuaalisesti taitava, mutta käyttää lahjojaan aivan vääriin tarkoituksiin. Hänen pelinsä liittyvät aina saatanaan ja sen henkimaailmaan.

  http://www.jonasakerlund.com/website/

  http://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Åkerlund (Hollywood musiikkivideo ohjaaja)

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Black_metal

  Nouseva aurinko, aurinko on occultismissa saatanan symboli. Lucifer oli raamatun mukaan enkeli/henki jolla oli kaikki musiikin lahjat. Hän halusi olla jumala ja kaikkien jumaloivan häntä. Onko siis ihme että juuri musabisneksessä hän on päässyt näiden ihmisten kautta vaikuttamaan ja tullut trendikkääksi?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Mandler

  Myös Anthony Mandler on vastannut monista rihanna, jay z yms yms videoista eli artisteista joilla vahva linkki illuminatiin.

  Anthonyn yritys on nimeltään black hand cinema

  http://blackhandcinema.com/black-hand-cinema-anthony-mandler-music-videos.php

  samat miehet näiden artistien takana ja sama satanistinen symboliikka monissa videoissa.

  http://www.pakalertpress.com/2013/11/06/britney-spears-work-btch-and-iggy-azaleas-change-your-life-two-videos-celebrating-kitten-programming/

  Musavideo jonka sanoitukset saivat katsomaan asiaa tarkemmin

  eminem/rihanna Monster

  http://illuminatiwatcher.com/illuminati-symbolism-in-eminem-ft-rihanna-the-monster-video/

  http://www.youtube.com/watch?v=EoBfpP4pMRk

  Samalla nimellä ”monster” kulkee myös toinen musiikkivideo, joka sisältää mm. kuolleita naisia makaamassa kanyen sängyssä. Paljon kuolemaa ja lukittuja ja huumattuja ihmisiä, joiden pupillit ovat valkoiset. Kuin lukitut sielut huutaisivat helvetistä, ihmissyöntiä, kidustusta jne.

  Monster by Jay Z, K west, Nicki minaj eli tutut illuminati tyypit.

  Katsokaa video vimeosta:  http://vimeo.com/30364848

  http://thisisfrank.com/jake-nava

  Monster lyrics

  ”I shoot the lights out

  Hide til its bright out
  Whoa, just another lonely night
  Are you willing to sacrifice your life?”

  http://www.azlyrics.com/lyrics/kanyewest/monster.html

   

  tässä teille myös uusin esimerkki saatananpalvojien tekemästä musiikista. kyseessä on rappärit jotka ovat etelä afrikasta lähtöisin olevaa köyhää sakkia jotka ovat myyneet sielunsa menestyäkseen.

  kyseessä on pariskunta, joiden videot ovat täynnä järkyttävää symboliikkaa. googletin kyseiset henkilöt, erityisesti tämä mies, Ninja on muutaman vuoden muuttunut vuosien mittaan hirveämpään suuntaan ja se näkyy miehestä ja  selvästi ulos. Hän uhkailee tomittajia ja saa raivokohtauksia duunissa. He käyttävät  pientä tytärtään videoilla. Tytär ”stailataan” saatanaksi tai joksikin joka on saatanan vallassa ja pelkkä kuori kuten äitinsäkin osassa videota. veri roiskuu ja rahaa on kuin roskaa.

  Ohjaus: Ninja

  jay-z

   

  Jay z:n laulussa kohdassa n. 4.30, hän on onnistunut kirjoittamaan raamatun lauseita biiseihin ja pilkkaamaan niitä vaikka itse sanoi ettei edes tiedä miten on osannut kirjoittaa jotain exaktia raamatun kohtaa. Se on henki joka hänessä siis on.

  http://www.youtube.com/watch?v=BsTjrVCkN80

  BEYONCE

  Tässä mielenkiintoista juttua britney spearsin musavideoista joissa hänet on huiputettu tietämättään ? tähän symboliikkaan sillä ohjaaja pitää sellaista ja harrastaa illuminatia ( ohjaaja on francis lawrence)

  Brtiney Spears

  http://www.youtube.com/watch?v=l6ExLtmFzXk

  symboliikkaa tässä esim. tulen keskellä tanssiminen, tietyssä kohtaa oleva aurinko josta ohjaaja on erittäin tarkka, käärmeet, hypnoosi,transsi jne

  Musiikki on mielen viihdettä siksi kannattaa miettiä mitä katsoo ja kuuntelee.

  Britney Spears:

  http://www.youtube.com/watch?v=pt8VYOfr8To

   

  Katy perry illuminati symboliikasta on selitetty hyvin täällä
  http://www.thewire.com/entertainment/2014/02/all-illuminati-references-katy-perrys-dark-horse-video/358345/

   

 • Nickylle on tehty järjetön määrä plastiikkakirurgiaa kun hän aloitti musabisnekset. Ennen sitä hän oli köyhä, täysin hukassa oleva maskuliininen, ”batchy” lesbo. Ulkomuoto on käännetty 100 % jotta hän on se seksisymboli jota musabisnes haluaa ja rahaa on nyt kuin roskaa.

  alkaen kohta 1:17 Video: http://www.youtube.com/watch?v=y5OoAQpYgWc

  NIcky minaj kertoo hengistä,alteregoistaan kohdasta 4:10 alkaen sekä kohdasta 7:50 (Roman, alterego syyttää muita, syntyi vihasta ja on täynnä vihaa, eikä suostu lähtemään hänestä) http://www.youtube.com/watch?v=ffdQlTUFxTU

  Gun in my purse, bitch, I came dressed to kill

  Who wanna go first? I had them pushing daffodils

  I’m high as hell, I only took a half a pill

  I’m on some dumb shit, by the way, what he say?

  He can tell I ain’t missing no meals

  Come through and fuck him in my automobile

  Let him eat it with his grills and he tellin’ me to chill

  And he telling me it’s real, that he love my sex appeal

  Say he don’t like ’em boney, he want something he can grab

  Read more: Nicki Minaj – Anaconda Lyrics | MetroLyrics

   

  http://www.youtube.com/watch?v=-setoH6PZG0

   

  Ensimmäisessä blogipostauksessani käsittelin illuminatiaihetta ja aiheesta kiinnostumisen syitä : http://mainstreammedia.omablogi.fi/2014/11/19/illuminati-mista-on-kyse/

 • Olen ihmetellyt mikä pakko näillä julkimoilla on jokaisen vuorollaan kuvauttaa itsensä kuninkaana tai kuningattarena. Lisäksi kaikki ovat usein saman aikakauden kuningattaren tai kuninkaan asuissa.beyonce_bow_down king-of-pop-MJ-michael-jackson-9688173-498-500 BeyonceKaty-Perry-launches-Killer-Queen-perfume2madonna2

  http://johnthewitness.wordpress.com/2012/08/31/illuminati-is-a-scapegoat-madonna/

  Röyhkeimmät julistavat itsensä Jumalaksi tai muuten pilkkaavat kristinuskoa, Jeesusta ja nimenomaan kristinuskoa, Jeesusta tai katolilaisuutta, eivät vaikkapa Muhamedia tai Buddhaa.

  Eminem Rap god musiikkivideon symboliikka ja sanoitukset kertovat kyllä paljolti samasta. Miksi nämä kaikki artistit ovat näissä samoissa aiheissa?

  http://rapgenius.com/Eminem-rap-god-lyrics

  ”miksi olla kuningas kun voit olla Jumala” tämä oli juuri saatanan toive, jonka vuoksi hänet karkoitettiin.

  http://illuminatiwatcher.com/illuminati-symbolism-in-eminems-rap-god-music-video/

  Youtubesta löytyy pitkä pätkä juttua mitä muusikot itse ovat sanoneet, haluavat vaikuttaa musiikkinsa kautta niin paljon kuin voi, lapset kauemmas vanhemmistaan jne.  Jos sanoitukset ovat paskaa niin on on kyllä syytä miettiä kannattaako kuunnella

  http://www.youtube.com/watch?v=4g_diStlSqM

  kanye west toi kolmion muotoiselle lavalle näyttelijän joka oli puettu jeesukseksi. Kanye käy dialogin Jeesuksen kanssa ja Kanye julistetaan Jumalaksi, lopuksi hän huutaa ja ärjyy lavalla ja julistaa olevansa jumala.

  Aina säännöllisin väliajoin jokainen näistä artisteista pukee päähänsä jeesuksen orjantappura kruunun tai viittellisen sellaisen.

  videolla kohdassa 3:50 Kaney julistaa lavalla olevansa Jumala.

  kaney_west_live kaney_west kaney_rolling kaney_nostettuylos_julistaa nicky_minaj

   

 • Olin kuullut tarinaa siitä että raamatussa kerrotaan enkelistä, joka kapinoi Jumalaa vastaan ja joutui karkotetuksi. Hänelle annettiin valta maailmassa. Taivaassa hän vastasi musiikista ja häntä kuvaa nouseva aurinko, jota on käyetty myös satanistisessa symboliikassa sekä useissa  illuminati artistien musiikkivideoissa. Sama aurinko on palvonnan kohteena  itämaisissa uskonnoissa ja joogaan sisältyy sieltä tulevia rituaaleja.

  Musiikkivideot ja mainonta ovat niin kalliita että kaikki mitä niissä näkyy on tarkoin harkittuja ja noudattavat ohjaajan ja artistin näkemystä. On siis syytä kysyä miksi kun näet samojen käsimerkkien toistuvan kuvissa ja videoissa, samat ruutulattiat (vapaamuurarien ajoista), aurinko, raha, tuli, musta ja valkoinen, hyvä ja paha, veri, kuolema jne.

  Lavashowt menevät sitten vieläkin pidemmälle sillä ne kohdistuvat pienempään yleisöön.

  Näyttäisi siltä että lavashowt aina välillä pyhitetään saatanalle uran jatkuvuuden vuoksi.

  Niissä esitetään murhia, itsemurhia, juodaan verta sydämestä, vaikka olisikin tekosydän ja tekoveri. Tärkeintä on symboliikka, emmekä voi tietää onko veri oikeaa eläimen verta vaikkapa.

  Sitten on vielä jatkuvaa yksisilmäisyys symbolismia, sadomasoa, triangeli jossa kaiken näkevä silmä symboli, shakkilattiat, kuolema, mielensä menettäminen siis hulluksi tuleminen, hukkuminen, tappaminen jne

  [caption id="attachment_32" align="alignnone" width="300"]Kesha, veren jouminen lavalla Kesha, veren juominen lavalla[/caption]

  [caption id="attachment_24" align="alignnone" width="202"]Lady Gaga Lady Gaga[/caption]

   

  katy perry, omen sanojensa mukaan kristityssä perheessä kasvanut nainen, joka osallistui seurakunnan gospel bändiin, mutta koska se ei saavuttanut niin suurta suosiota kuin hän toivoi, päätti hän myydä sielunsa saatanalle. Tämän lauseen voi toki ymmärtää niinkin että hän myi sen levy-yhtiölle. Kuitenkin videoiden perusteella hän toimii hyvin synkässä henkimaailmassa.

  Black horses lava show. Puvussa risti väärinpäin, violetti kuninkaan ja ylimmän papiston väri.

  pukeuduttu noidiksi, taustalla kuuluista sarvipäät. Apocalyptiset mustat hevoset. nainen/noita tanssii saatanallisen rituaalin tuliympyrän keskellä.

  jos aihe kiinnostaa niin suosittelen katsomaan läpi kaikki grammy esiintymiset sillä ne linkittyvät toisiinsa. Lopuksi valkoisiin pukeutunut bändi (en muista mikä, olisiko ollut Daft punk ?) soitti rumpuja jne ja alkoi roiskia ympäriinsä punaista väriä/verta joka väritti heidän valkoiset vaatteet veren tahrimaksi.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZSaxGesjybA

  Lucifer raamatussa:

  It is quite possible that Lucifer, another name for Satan, was originally

  an angel whose purpose was to be involved in the worship of God. We do not
  know for sure, but the case can be made from Ezekiel.

  – Ezekiel 28:13, You were in Eden, the garden of God. Every precious
  stone was your covering: The ruby, the topaz, and the diamond; the beryl,
  the onyx, and the jasper; the lapis lazuli, the turquoise, and the emerald;
  and the gold, the workmanship of your settings (timbrels) and sockets
  (flutes), was in you. On the day that you were created they were prepared.

  In the Hebrew, the word for settings is *toph* which means timbrel, which
  is a musical instrument.1
  <http://carm.org/questions/about-demons/was-lucifer-originally-angel-worship#footnote1_76nrbu5&gt;
  Likewise, the Hebrew word for sockets is *neqeb* and means pipes, grove,
  hole. 2
  <http://carm.org/questions/about-demons/was-lucifer-originally-angel-worship#footnote2_4imub3c&gt;

  This is why some people suspect that Lucifer (name means light bearer)
  was involved with music and therefore worship before God. But because of
  Lucifers exceeding beauty and greatness, some suspect he became prideful
  and rebelled against God.

  Isaiah 14:12-15, ”How you have fallen from heaven, O star of the morning,
  son of the dawn! You have been cut down to the earth. You who have
  weakened the nations! 13 But you said in your heart, I will ascend to
  heaven; I will raise my throne above the stars of God, and I will sit on
  the mount of assembly in the recesses of the north. 14 I will ascend above
  the heights of the clouds; I will make myself like the Most High. 15
  Nevertheless you will be thrust down to Sheol, to the recesses of the pit.”

  Teksti lainattu täältä:
  http://carm.org/questions/about-demons/was-lucifer-originally-angel-worship#footnoteref1_76nrbu5&gt;

  mitä illuminati haluaa? kontrolloida mieltäsi musiikin kautta, että jumaloit tavalista ihmistä, julkkista, tunnet olevasi vähempi arvoinen, että imitoit heitä. Lasten turmeleminen, itsetuhoisuus, riittämättömyys väärien idoleiden kautta, väärä seksuaalisuus, liian aikainen seksielämä ja ennen kaikkea Jumalasta etääntyminen sillä Jumalaa ei niissä jutuissa nähdä, väärä arvomaailma- raha, julkisuuden tavoittelu ja ihannointi.

  illuminati= amerikassa vapaamuurarius joka pyörittää taloutta. sen johtavat ihmiset ovat  hyvävelijärjestelmällään pääseet pankkien, mainonnan, politiikan jne johtoon. He haluavat valtaa ja heidän tahtonsa mukaan hommat toimii tuolla isossa maailmassa. Meitä halutaan alistaa, pelotella masentavilla uutisilla niin että ihmisillä ei olisi toivoa ja olisivat täten alisteisia.

  MIkäli näiden synkkien asioidin sijaan sielusi kaipaa omaa luojaansa, tässä muutama googlettamisen arvoinen juttu:

  tv7 raamattukoulu

  suhe srk, one way, river srk

  kansanraamattuseura

  http://www.kristillinenterapiapalvelu.fi/2
  Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
  Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
  teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
  teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
  Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
  Aamen.
  (4. Moos.6:24–26)

 • Lady Gaga saavutti valtavan maailmanlaajuisen menestyksen vuodessa. Hän on kertonut uskovansa että eräänä päivänä häneen meni henkenä hänen edesmennyt musikaalinen tätinsä, jonka lahjoista Gaga hyötyy. Kun hänen persoonansa syventyy niin löytyy paljonkin outoja juttuja ja haastatteluita hänen painajaisistaan ja hengestä joka häneen vaikuttaa. Kannattaa katsoa läpi youtube videot, joissa käydään käpi satanistinen symboliikka jota Lady Gaga ja muut käyttävät videoissaan jatkuvasti.

  Lady Gaga kertoo rakastavansa Judasta ja vannoo asiansa Luciferin kautta. Hän on omien sanojensa mukaan ”mother monster” fanit, jotka ainakin suomen ulkopuolella ovat hyvin fanaattisia, hän on nimennyt ”little monsters ” Lady gagan videot ovat täynnä symboliikkaa. Live show sisältää aika ajoin verishown mm. mtv music awards 2012. Vaikuttaa siltä aiempien grammy ja music awardsien perusteella että niiden showt luodaan ikään kuin valtavaksi julkiseksi mediaseksikkääksi saatananpalvonnaksi ainakin osan esiintymisten perusteella, tutkikaa niin huomaatte itse.

  sekä http://www.youtube.com/watch?v=AdTGiQAj1zM

  Oli myös jokin liveshow jossa Gaga joi verta sydämestä siis varmaankin eläimen verta tekosydämestä.

  Näillä pop diivoilla on ”alterego” henki joka kertoo heille asioita ja ottaa heistä vallan. Lady gaga on kertonut tästä julkisesti samoin beyonce jne

  esim. http://www.youtube.com/watch?v=cd4FXib6yG4 kohta n.38:30

   

  Lady gaga examination:

  http://wowdoyouknow.blogspot.fi/2011/07/examination-of-illuminati-controlled.html

  Kaikki ei ole aina niin selkeästi nähtävillä

  http://www.youtube.com/watch?v=pnA1ZPirDjg

  musiikkivideoita aiheeseen liittyen on Gagalla niin paljon että turha niitä tähän kerätä ne voi katsoa youtubesta lady gaga illuminati.

  Sietää miettiä mitää antaa lasten kuunnella, saatika katsoa. Kannattaisi perehtyä henkilöihin,sanoituksiin ja videoihin hiukan. Nykyään itseäni häiritsee kun kuulen näiden henkilöiden musiikkia vaikkapa vaatekaupassa taustamusiikkinia. Taustamusiikki kaipoissa valitaan muutenkin tunnelman lisäksi, vaikuttamaan asiakkaan ostopäätökseen ja fiilikseen. Mind control taas kerran.

   

   

 • [caption id="attachment_7" align="alignnone" width="300"]Madonna kuninkaan tuolilla, muut ovat alamaisia. Madonna kuninkaan tuolilla, muut ovat alamaisia.[/caption]

  Kiinnostukseni tätä illuminatiaihetta kohtaan syntyi muodin, muotikuvien ja muotivaatteiden kautta. Seurasin myös millaisia musiikkivideoita jenkkiläiset starat tekee, sillä niiden kautta välittyy trendejä eteenpäin. Lady gagan tyyliä hehkutettiin paljon muutama vuosi sitten aloittaessani näiden juttujen seuraamista. Pikkuhiljaa aloin kokea että siinä outoudessa oli jotain sairasta. Sitten samat symbolit alkoivat vilistä muillakin artisteilla. Mietin kopiovatko he toisiaan? Onko heillä sama tiimi takana? ovatko he pelkkiä sätkynukkeja ilman ideoita?kyseenalaistavatko he mitään? Voihan olla ettei kaikki artistit kuulu mihinkään satanismilahkoon, he vain ottavat ideat vastaan vaikkapa ohjaajan taiteena eivätkä mieti sen enempää kunhan rahaa tulee. Toisaalta taas levy- yhtiö määrää kaikesta hyvin pitkälle ja niiden johdossa ovat ihmiset joille merkkaa vain raha. Siitä tosin onkin kyse, sielunsa myymisestä rahasta ja maineesta.

  Useilla näistä artisteista on kristillinen perhetausta, joista aika ajoin mainitsevat. Jotkut vetoavat siten että esimerkiksi Beyonce on hyvä ihminen ja kristitty, onhan hän sanonut ”i am very involved in my church” niin  missä kirkossa? the church of satan?. Teot ja se mitä hänestä näkee pitäisi merkata paljon enemmän kuin sanat. Miksi hän on naimisissa satanisti jay-z: n kanssa? Miksi hän levittää satanismin symboliikkaa ja yliseksuaalista visuaalista materiaalia?

  http://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc

  En ole koskaan ollut mainstream musiikin ystävä, mielestäni se on tylsää kaikin puolin muutamia onnistumisia lukuunottamatta. Erityisesti naistähtiä tullaan kuuntelemaan heidän lavashownsa ja ulkonäkönsä vuoksi. Heidän kuulijakuntansa ei ilmeisestikään kyseenalaista eikä kysele, ei mieti mistä koko laulu edes kertoo. Heidän oma identiteettinsä perustuu usein muihin joita idolisoivat, siksi he sopivat hyvin tälläisen mind control satanismin uhreiksi, joita musiikin ja visuaalisten elementtien kautta voidaan tehdä.

  Salilla ollessani kuulin radiosta Charlie xcx sanoituksia: I don´t wanna go to school I just wanna break the rules. ” Voisi ajatella että tämä on nyt perus teiniangstisanoitusta jolla provosoida vanhempiaan, mutta sanoissa on paljon syvempää ja synkempää, huumeisiin kehottamista ym. puhumattakaan videosta jossa nuoret tytöt menevät ostamaan bileitä varten ”trashy”alkkareita, kassalla heidät vastaanottaa pervessi vanhempi mies. Siis illuminatiin linkittyy myös lapsuuden häväisy, turmeleminen,pedofilia. (katso kirjoitukseni ja linkit Ted Gundersonin löydöistä) Jenkkilässä on Charlie xcx artistiin perehdytty sen verran hyvin että laitan tähän yhteyteen vain linkin jos asia kiinnostaa enemmän.

  http://illuminatiwatcher.com/illuminati-symbolism-charlie-xcx-break-rules-music-video/

  Diivan ja idolin merkitys:

  Diva: netistä löytyy useampia selityksiä kuten ”DIVA means ”Talented, but arrogant, female performer” ”

  Kuitenkin alkuperältään diva on Jumalar:  ”The term derives from an ancient Italian word meaning ”goddess”, which, in turn derives from the feminine form of a Latin word divus, meaning ”divine one”.

  Idoli: An image or representation of a god used as an object of worship.

  Illuminati lähtökohdat ovat eliitin hyväveliseuroissa 1700-luvulta. Heidän päämääränään oli ja on ihmisten kontrollointi ilman dominointia, eli taidokasta manipulointia yhteiskunnan,politiikan, median ja uutisten sekä uskomusten kautta. Itselleni illuminati oli sanana vieras, se kuitenkin on siis vapaamuurariutta. Pidän huolestuttavimpana sitä mitä vapaamuurarit eli eliitti tekee USA:ssa sillä heillä on paljon valtaa muuhun maailmaan markkinoinnin, musiikin,politiikan ja globaalin talouden muodossa. Vaikka ei yleensä haluaisi uskoa salaliittoteorioihin niin riittää kun katsoo ympärilleen niin näkee että medialla on yleensä vain 1 kanta asioihin, amerikasta tuleva ruoka on täynnä myrkkyä, ei pelkästään ahneiden tuotantotapojen vuoksi vaan ihmisten fyysisen ja henkisen tilan pilaamisella voi hallita kansaa, voimaton ja peloissaan oleva ihminen on hyvä uhri jota hallita. Uutiset ovat aina negatiivisia, eliitti koruptoitunutta ja heitä kiinnostaa vain omat edut.Hiedän päämääränään on one world government.

  Eliittiä ja eliittiin kuulumista (vapaamuurarit) ihaillaan satanismissa.

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_brotherhoodss01a.htm

  Vapaamuurareiden rituaalit ovat salaisia ja sisältävät okkultistisia tapoja.

  Suomessa vapaamuurareiden listoilta löytyy valtaan vaikuttavia henkilöitä, yritysjohtajia, kunnan asioihin vaikuttavia sekä arkkipiispa Kari Mäkinen.

  https://www.youtube.com/watch?v=Wr7FJohm68o

  Illuminati:http://illuminatiwatcher.com/

  illuminati and the music industry

  http://www.youtube.com/watch?v=cd4FXib6yG4

  Eliitin( vapaamuurareiden) on myös arveltu olevan useiden USA:n presidenttien salamurhien takana. Mikäli presidentti ei ole toiminut eliitin tahdon mukaisesti on hänestä hankkiuduttu eroon.

  Esimerkkinä yksi rakastetuimmista presidenteistä, kristitty Abraham Lincoln, jonka murhan jälkeen virkaan astui Andrew Johnson. Johnson ei todellakaan ollut mikään kansan mies, mutta eliitti hänet sinne sai. Presidenttinä hän pyrki hidastamaan orjuuden lakkauttamista ja ajautui tämän takia riitaan kongressin kanssa, joka nosti häntä vastaan jopa syytteitä virkarikkomuksista. Johnsonia pidetään nykyisin yhtenä maan kaikkien aikojen huonoimmista presidenteistä.(Wikipedia) Johnsonin jälkeen USA:n presidentin virkaan astui Ulysses S. Grant.Hänen kautenaan kukoisti pörssikeinottelu, eliitin verohuijaukset ja kuuluisa 1800-luvun pörssiromahdus ja lama jotka saivat alkunsa korruptiosta.

  USA on kuitenkin aina ollut vahvasti kristillinen maa ja sinne on mahtunut myös hyviä presidenttejä. Hyppään kuitenkin kristityksi itseään väittäneeseen George W Bushiin. Uskon hänen puhuneen uskoon tulostaan vain peittääkseen tekojaan ja saadakseen tukea laajalta uskovien joukolta. Bush teki muutamia hyviä tai hyviltä vaikuttavia päätöksiä omalle kansalleen, mutta kuitenkin samalla George W. Bush kasvatti liittovaltion budjettia historialliset 700 miljardia dollaria ja aloitti useita turhia sotia, joiden ansiosta hän, hänen hallintonsa ja hänen sukunsa rikastui huomattavasti. Hän perusti myös useita kidutusleirejä, joista häntä toki on arvosteltu, mutta vastuuseen häntä ei ole pantu mistään. Hän ei suostunut allekirjoittamaan ilmastonmuutoksen kansainvälistä sopimusta, koska hän ei osannut arvioida sen johtuvan ihmisistä. Todellinen syy lienee siinä että hänellä sekä hänen lähipiirillään on kytköksiä tai sijoituksia globaaleihin  ym. bisneksiin, jotka olisivat voineet kärsiä ainakin hetkellisiä tappioita mikäli ilmastonmuutoksen estostrategiat tulisi ottaa huomioon näissä yrityksissä. Tässä siis esimerkki eliitin toimista, en tiedä kuuluuko Bush vapaamuurareihin, mutta hyvävelijärjestelmä ja manipulointi ainakin toimivat niin hyvin että uskoisin näin. Uskon Bushin käyttäneen uskoa vain kappaleena ihmisten sumuttamiseen, eteenkin kun suosio oli laskussa.

   

 • Minna mainstream rekisteröityi sivustolle 5 vuotta sitten