• 20150106_113725

  Ostin hiljattain Selected 2nd Hand kirpparilta Salosta ison läjän Marimekon Jokapoikapaitoja,mistä ajattelin alkaa valmistamaan sisustustuotteita ja vähän muutakin. Ongelmaksi vain koitui se, etten ole ainakaan viiteentoista vuoteen koskenut ompelukoneeseen. Joten ei muuta kun härkää sarvista ja lainakoneen kimppuun! Ja niin saivat nämä jo aikansa palvelleet klassikkopaidat uuden ilmeen ja muodon. Olin jo aikaisemmin piirrellyt kaavoja näille valmiiksi, joten pääsin heti tuotteiden kimppuun…ihan huippua hommaa tuo ompelu!

  Tämä edellä mainittu kirpputori-/secondhandmyymälä on minun työpaikkani, joten kirjoitukset ja kuvat sijoittuvat ja kertovat pitkälti siitä ja muista saman tyylisistä paikoista ja myymälöistä ja niistä tekemistäni löydöistä ja oivalluksista. Myös oman kotini sisustus on lähellä sydäntäni, joten sinne pääsette myös aika-ajoin kurkkimaan.

  Nämä kaikki kuvissa esiintyvät tuotteet valmistuivat yhden ja saman paidan kankaasta ja jäljellekkin jäi vielä noin 30x50cm palanen. Ideoita kaivataan,mitä siitä valmistaisin? Haluan käyttää nämä paidat viimeistä tilkkua myöden ja keksiä siis sellaiset tuotteet,millä saan kulutettua koko paidan.

  20150106_145312

  20150106_115955

  [caption id="attachment_16" align="alignnone" width="300"]Vanhan Jokapoikapaidan uusi elämä! Vanhan Jokapoikapaidan uusi elämä![/caption]

 • marjoriitta rekisteröityi sivustolle 4 vuotta, 11 kuukautta sitten