• mitäs muuhun maailmaan?Katsoin mitä aiemmin olin suoltanut,niin enpä ihmettele tänne joutumista.Paikkana siis 8.11-14 eteenpäin ollut välskärinkadun psykiatrisen kattohuoneisto.♢diagnoosi; psykoottisen vakavasti masentunut kakssuuntanen mielialahäiriöinen skitsofreenikko♢ Väittävät että puhuminen auttaa,niin vastarannankiiskinä kokeilen kirjottamista!En osaa avata suutani,mutta sormet juoksee näppäimistöllä kun päästäiset! Täytin täällä 32vuotta ja ei vedä vertoja vuoden -12 Pariisille tai viime vuoden Antalyalle..Mutta menettelee.Ne yrittää itsemurhahakuisesta daamista tehdä nyt sähköhoidolla yhteiskuntakelposta.Eilen oli eka kerta ja huomenna toinen, yhteensä kymmenen. 

    Meitä on täällä moneen junaan,mutta mun mielestä me fiksuimmat yksilöt ollaan täällä seinien sisällä.Me ollaan tajuttu toi maailma ja nyt meitä yritetään saada sinne sopiviksi.Hullua jos mikä on se!

    Tän päivän ajatukset tässä,suollan kun mieleen tulee.

  • Luumis muutti profiilikuvansa 5 vuotta, 2 kuukautta sitten

  • Luumis kirjoitti päivityksen ryhmään Logo ryhmälle +25v bloggaajat+25v bloggaajat 5 vuotta, 2 kuukautta sitten

    Aloitteleva ajatusten kirjoittaja. Miten onkaan vaikea jopa anonyymisti kirjoittaa julkisesti ihmisille. Kirjoitan henkilökohtaisista asioista koska muusta en osaa…

  • Luumis rekisteröityi sivustolle 5 vuotta, 2 kuukautta sitten