• Tallilla on uusi blogi! Tätä blogia en ainakaan toistaiseksi poista, mutta kaikki tällä oleva tieto voi olla vanhaa! käykää tsekkaamassa uusi –> http://www.pikkutallinmatkassa.blogspot.fi

 • Hupsista menipäs se aika nopeasti. Nyt minulla on alkanut kesäloma ja ainakin yritän olla aktiivinen. Instagramissa olen aktiivinen, mutta en häviä täältäkään. Postauksia ei kovin tiheästi tule, mutta yritetään.

  Suunnitelmissa tälle lomalle on ainakin yksi kepparileiri jolle menen. Kilpailen paljon ja järjestän itsekin kilpailut. Siitä puheenollen olin vajaa pari viikkoa sitten kisoissa. Yksi sijoitus aika uudella kepparillani tuli. Sijoitus tuli He C luokasta ja nämä olivat ekat koulukisani. Ylpeämpi en voisi olla Rosesta.

  SAMSUNG CSC
  Rose kouluradalla
  hop
  Alemmat kuvat ottanut: Hanzki, pompeii Sporthorses
  Olen myös ostanut erään toisen kepparin. Nimeltään Cara. Caran tiedot löytyvät Hevoset —> Tammat sivulta
  Hyvää kesälomaa kaikille joilla se alkoi! Muuten mitä te aiotte tehdä lomalla?
   

 • PikkukuvaNyt eletään Huhtikuun loppua. Sen kaikki jo tiesivätkin. Blogin päivitykseen ei ole jäänyt aikaa ja se on todella ärsyttävä asia. Harrastan edelleen todella aktiivisesti ja innokkaasti. Eli ei mitään hätää. Tulen[…]

 • Hei! Aika on kulunut nopsaa ja sain hyvän idean. Muuttelen vähän Blogia. Blogia on nyt helpompi lukea ja se on muutenkin selkeämpi kuin ennen. Toivottavasti pidätte. Saatte kertoa mielipiteitänne kommenteissa ja voittehan myös kertoa mitä tänne Blogiin haluaisitte.

  Mitä tein?

  Muutin teemaa, yksinkertaistin blogia, poistin turhat ja vanhat kirjoitukset, kirjoitin kaikkien heppojen tiedot sivulle hevoset ja sen semmoista.

  Linkit?

  Nuo linkit YouTubeen ja instaan eivät vielä toimi, joten älkää hätääntykö. Yritän saada ne toimimaan. Mutta silti käykää kurkkaamassa YouTube Kht Pikkutalli ja Instagram kht_pikkutalli sieltä löydätte lisää juttuja.

  Myynti?

  Teen jatkossa joitakin myyntihevosia, koska taitoni ovat parantuneet paljon. Myyntihepat, niiden hinnat ja myyntikriteerit tulevat tänne blogiin. Myyntiheppojen kuvat ja hinnat tulevat myös Instagramiin.

  Mitä blogissa alkaa tapahtua?

  Rupean kirjoittelemaan tänne postauksia, jotka ovat kunnollisia. Kuvia, pitkät tekstit ja sellaisia. Kirjoitan myös tarinoita (Fakta ja Fiktio) Tarinoille tulee oma sivu johon pääsette yläpalkista.

  Tulenko Keppareiden SM-kisoihin 24.4. Helsinkiin?

  Luultavasti tulen katsomaan, ellei jotain järkyttävää tapahdu (esim. Maailman loppu) Siitä teen myöhemmin infoa!

  Tervetuloa lukemaan!

 • Aloitin tämän Blogin tarkalleen 26.12 siitä on kulunut vuosi. YouTubessamme Kht Pikkutalli on nyt menossa MyWeek. Maanantai jakso tuli aika myöhässä. YouTubessamme on nyt 154 tilaajaa ja MyWeek on kiitoksena siitä.[…]

 • Pikkukuva

  Heippa kaikille lukijoille!

  Nyt olisi kiva kirjoitella tätä blogia. Lunta tuli reilustikkin, mutta nyt se on osittain sulanut. Pääsin kuvailemaan Ellun kanssa ulos ja paljon hyviä kuvia tuli. Kaikkia niitä[…]

 • Tällä sivulla kerron sopivasta lämpötilasta eri kaloille.

  image

   

  Tässä on eräänlainen lämpömittari. Niitä on hyvin paljon erilaisia. Parvikalat elävät hyvin 22 asteisessakin vedessä yleensä niille on hyvä lämpötila 24 astetta. Taistelija kalat elävät 24 asteisessa vedessä mutta ne pitävät lämmöstä, niille voi olla hyvinkin 26 asteista mutta ne elät varmasti 24 ja 25 asteisessakin vedessä. Toiset kalat voivat tarvita ei lämpöistä vettä sitä kannattaa kysyä eläin kaupassa kun ostaa joitain kaloja. Mutta 24 astetta on yleinen lämpötila.

  image

   

  Tässä on eräänlainen lämmitin. Talvella ja varsinkin pakkasella se kannatta laittaa. Lämmittimeni on nyt 26 asteella koska Taistelijakala tykkää lämmöstä. Akvaarion lämpötila on mittarin mukaan nyt 25 astetta. Aina kun alkaa puhdistaa tai tehdä jotain akvaariolle lämmitin täytyy sammuttava ja sen täytyy antaa jäähtyä ainakin 15 minuuttia.

 •  

  Tämä sininen kaveri ei ehtinyt edes syödä kun muut Söivät ruuan silmien edestä. Ei se nii nopea ole kuin nuo neontetrat.

  sitten olikin jo masut täynnä.

  image

  image

   

   

 • Kht Pikkutalli kirjoitti uuden kommentin toimintaan 4 vuotta, 9 kuukautta sitten

  Vastauksena viestiin: Hanna kirjoitti uuden julkaisun, 02- Blogi on.., sivulla Keppari-ja koirablogi Blogi muuttuu nyt koira ja koirien tapahtumien blogiksi. Eli julkaisen täällä tapahtumia että voitte osallistua kilpailuihin jne. Kau […] Näytä

  Miks tänne ei oo tullu kirjoituksia?

 • Kht Pikkutalli kirjoitti uuden kommentin toimintaan 4 vuotta, 9 kuukautta sitten

  Vastauksena viestiin: Hanna kirjoitti uuden julkaisun, 02- Blogi on.., sivulla Keppari-ja koirablogi Blogi muuttuu nyt koira ja koirien tapahtumien blogiksi. Eli julkaisen täällä tapahtumia että voitte osallistua kilpailuihin jne. Kau […] Näytä

  Kiva blogi!

 • Kht Pikkutalli rekisteröityi sivustolle 4 vuotta, 9 kuukautta sitten