• PikkukuvaTosiaan vähän unohtunu tämä blogi, ku on ollu kaikenlaista…

  Terveellinen elämä ja reenaaminen on menny… perseelleen. Rahattomana ostaa vain sitä mihin on oikeasti rahaa. Tänään ostin kanankoipia ku ei muuhun[…]

 • PikkukuvaOivoi ja voioi!

  Aamu lähti käyntiin sillä et nopeeta sängystä ylös, koira pihalle, vaatteitten vaihto ja autoon. Söinkö? En. Noh sitte pysähyttiin kaupassa ja mukaan tarttu vissypullo ja kolmioleipä. Ei niin[…]

 • Tilailin tänää mun treenaaja ystävän kans palautusjuomia, sheikkerin jä vähän muutaki treenikampetta. Ja tein suklaakakkua. Kertokaa hyvät ihmiset miten mie kestän olla erossa suklaasta ? En mie sitä kokonaan jätä pois mut kerran kahteen viikkoon vois pitää herkkupäivän. Suomeks kaks kertaa kuussa suklaata jota meikä vetää melkee joka päivä! Kauhea ko tulee hirveästi kaikkia muutoksia. Röökin polton lopettaminen taitaa kyl mennä vaikka kesälle sit. Ei vaan itsehillintä pysty jättää kaikkea poies.

  Onko täällä lukemassa ketään joka osais nyt antaa parhaat vinkit ja neuvot tähän mun elämäntapa remonttiin?

  images (1) images images chocoholik

 • Maanantaina se alkaa! Nimittäin minun elämäntaparemontti! Jotta saisin kannustettua itteeni ees vähän, tilasin itelleni uudet treenivaatteet ♥ Laittelen teille maanantaina lähtökuvaa, eli kuvaa minusta tällä hetkellä, jotta ois jotain vertailukohdetta ;)

  Eilen mietin oikeesti miten epäterveellinen mun elämä on! En juonu yhtään lasia vettä, join pelkästää limsaa. Söin puolilevyä suklaata, söin mentoksia semmmosen pakkauksen putkilon mikä hitto se on :D söin tupla patukan, söin kaks billys pitsaa ja illalla vehnäleipää, jonka välissä margariinia, juustoa ja jauhelihaa. Se sit mikroon ja avot ! Nyt ko tarkemmin ajattellee nii hui ja hyi! Tänäänki vetasin aamupalaksi tollasen leivän. Ja sit sitä miettii et miten oo tässä kunnossa. No mitenköhän??

  billys kola mentos

   

  Käytin just kalorilaskuria…. Kaloreita3542kcal ja olin hereillä alle 10h… +1517 kcal yli kulutuksen

  iiu
  Kyllä mie nuita kaloreita illalla kulutin ko olin koiran kans pihalla ja poikien kans kolattiin koko piha, muttei tullu kyl kulutettuu tarpeeksi! Miten oppisin juomaan vettä? Vinkkejä?

  Water-1024x682

 • Janica rekisteröityi sivustolle 4 vuotta, 11 kuukautta sitten