• Torstaina ei ehkä jaksa nii näitä tulee torstaina TAI perjantaina. Mut juu. Nyt on menossa PERILLINEN. Christopher Paolinin neliosainen sarja. Olen lukenut koko sarjan jo ehkä pari kertaa. Olen tällä hetkellä menossa Esikoinen eli toinen osa. Tykkään niistäkin tosi paljon. Sitä lukiessa ei tarvitse jännittää koko aikaa, mutta kumminkin sitä jaksaa lukea. Suosittelen lohikäärmeiden ystäville!

 • Nyt minä sen sain! Susiraja 4, Vainuttu on minun käsissäni jo kertaalleen luettuna!

  Rakastan sitä. Se on vain niin ihana. En voi kertoa oikein mitään, koska juonipaljastuksia olisi liikaa. Elina Rouhiainen. Ahhhhh. Haluan olla yhtä hyvä kuin hän!

  [caption id="attachment_12" align="alignnone" width="290"]Vainutun kansikin on niin ihana! Vainutun kansikin on niin ihana![/caption]

 • Luen paljon fantasiaa ja tämän hetken suosikkini on Helsinkiläisen Elina Rouhiasen kirjoittama Susiraja.

  Tiivistettynä päähenkilön äiti kuolee ja hän muuttaa Kainuuseen. Siellä selviää paljon hänen perheestään, maailmasta ja itse kylästä.

  Susirajoja on neljä kappaletta. Viimeisin Vainuttu ilmestyi ihan äskettäin.

             Ja laumanjohtajan poika oli juuri kertonut minulle, että hän oli valmis uhmaamaan omiaan, jotta voisi olla minun kanssani. Minun.

  Suosittelen kirjaa ehkä enemmän nuorille, rakkaudennälkäislle, mutta toimintaa kaipaaville tytöille.

  Eilen en kerennyt blogia päivittää, joten tänään sitten!

   

 • Hei!

  Olen 14-vuotias tyttö, joka haluaa kokeilla blogin kirjoittamista. Kiinnostuksen kohteita esim: Kirjat, kuvaaminen (polaroidit) ja musiikki. Yritän tehdä joka viikon torstaina jonkinlaisen päivityksen tänne.

  Kuvaan siis Canon EOS 1000D:llä ja olen opetellut kuvaamaan itse ja kavereiden kanssa.

  Tässä yksi uusimmista kuvistani:

   

   

  Polaroid 8

 • Elina muutti profiilikuvansa 4 vuotta, 4 kuukautta sitten

 • Elina rekisteröityi sivustolle 4 vuotta, 4 kuukautta sitten