Selaat arkistoa kohteelle zumenon.

Yksi pieni <3

21.8.2015 Yleinen

Nyt on haettu yksi pieni ja täydellinen alkio kyytiin. Muiden alkioiden tilanne on seuraava: 1 top-alkio meni pakkaseen, 3 jatkaa viljelyä viikonlopun yli ja jos selviävät niin ne menee myös pakkaseen, 1 alkion viljely lopettiin. Mutta voitteko kuvitella, ensimmäistä kertaa meillä on jotain pakkasessa! Tätä on vielä itekin melko vaikea käsittää. Oli pakko kysyä lääkäriltäkin, että onko se ihan varma, että ne on meidän alkiota, kun ei koskaan oo näin hyvin menny. :) Lääkäri oli kovin luottavainen. Tämä siirretty alkio oli siis top-alkio, mutta vielä parempi mitä viime vuonna siirretty oli.

Biologi kertoi millaisia alkiot olivat ja mitä niille tosiaan tehdään. Hän myös kertoi, että nyt oli tehty PICSI. PICSI:ssä munasolut on hedelmöitetty siis microinjektiolla, eli siittiö on viety suoraan munasoluun ja tuo P-kirjain tuohon perinteisen ICSI:n eteen tarkoittaa sitä, että biologit ovat valinneet myös siittiöistä ne parhaimmat joilla munasolut on hedelmöitetty. Joten tästähän voi tulla vain ja ainoastaan priimaa. ;)

No, nyt sitten jatkan edelleen aamuin illoin Lugesteronia ja Zumenonia. Maanantaina pistän sitten Gonapeptyl-pistoksen ja seuraavan kerran tapaan neulan, kun suuntaan sitten labraan verikokeeseen. Nyt tosiaan lääkäri laittoi lähetteen verikokeeseen (raskaustestiin), mutta voihan se olla että joudun tekeen kotona jo testin ennen tuota verikoetta.

Olo on punktion jäljiltä vielä vähän turvonnut, mutta onneksi alkaa jo helpottaa. Pieni paine alavatsalla muistuttaa kyllä vielä välillä punktiosta, mutta eiköhän tämä tästä ala viikonloppuna jo helpottamaan. Ens viikolla sitten viimeinen lomaviikko ennen koulun alkua, mutta sen aion tiiviisti kuluttaa katsellen yleisurheilun MM-kisoja. :D Mutta nyt sitten peukut ja varpaat pystyyn, että tämä pieni pysyis nyt mukana matkassa sinne toukokuulle saakka. <3