Selaat arkistoa kohteelle yökyläily.

Hellou!

20.1.2017 Yleinen

Eipä oo tullu kirjoteltua aikoihin, apua.  Syynä on se, ettei oo ollu motivaatiota, konetta eikä puhelintakaan koko aikaa. Sain hankittua läppärin!  Myös koulu ja Saksan opiskelu on vieny energiaa. Ainii joo aloin opiskelemaan Saksaa itsenäisesti erään sovelluksen avulla. Hauskaa on, osaan nyt flirttailla Saksaksi ;). Okei anteeks oon vaa ylpeä itestäni haha. Gonna get all the ladies!!

Hmm mitäs muuta on tapahtunu…mun pikkusisko tuli tänään yöksi mun luo kahen koiran kanssa. Ihan kivaa tää on ku ei nähä kovin usein. Käytiin mutka kaupassa vaikkei kummallakaan tee mieli mittään. Se lähti näkemään kaveria ja mä koitan viihyttää itteäni.

Oon kaivannu tämmöstä kauan, että joku käy kylässä tai on yötä!! Pietään hauskaa ja herkutellaan. Ollaan vaa.

Koulussa on ollu ihmeen kivaa vaikkei enää luokkalaisten jutut kiinnosta. Ei sitä aina vaan jaksa kuunnella kaikkien poikaystävistä jotain. Oon onneks saanu olla enemmän omassa rauhassa ja tehä itsenäisesti töitä keittiöllä. Viikko oli kiva oikeestaan just sen takia ku sai tehä yksin rauhassa sitä mistä tykkää. Keskittyy ja oppii paremmin.

On vaa semmonen olo etten kuulu esimerkiksi mun luokkalaisten joukkoon. Meitä yhdistää oikeestaan vaa koulu. Haluaisin saman henkisiä kavereita ku mä mutten tiiä mistä niitä löytäis. Tuntuu vaa ettei mun luokkalaiset ymmärrä mua, mun luonnetta tai mittään mikä muhun liittyy. Mä saatan olla aika äänekäs, räväkkä, eläväinen jne, mutta minkäs teet. Ainakaan en oo tylsimys. Osaan mä tietty olla rauhallinen, ihana jne, mutta kaikki ei sitä puolta nää ellei sitä ansaitse mun silmissä tai jotain.

Mutta toistaiseksi heippa!

Rakkautta kaikille <3

Alex

Viikonloppu

6.4.2014 Yleinen

Huomenna teen sen leffa-arvion, koska olin kamulla koko viikonlopu, vaikka se ei ollu oikeestaan suunnitelmissa. Leffa-arvio tulee leffasta Silta salaiseen maahan ja myös leffasta Pompoko, joka on japanilainen lasten leffa.

Menin perjantaina kamulleni yöks ja mun piti tulla lauantaina takas kotiin, mut mun vanhemmat lähti hakemaan autoo Porvoosta nii jäin sit toiseksikin yöksi ja tulin sit tänään kotiin. Me oltiin vähä ulkona ja luettiin puussa, käytiin kaupasta mokkapala-aineksia ja karkkii (mun karkkilakko vähä niinku loppu jo) ja tehtiin mokkapaloja. Mä luin Vinyyliprinsessaa ja Tuomioo ja mun kamu luki Ystävänpalvelusta ja Salaista puutarhaa. Ne mokkapalat oli hyviä, vaikka taikinan tekemisässä oli vähä ongelmia..

DSCN0454Pala kakkua

DSCN0452Koko ”ateria”

En saanu muokattuu kuvaa jossa ois näkyny se koko mokkapala kakku ennen leikkauksia.

♥: Amanda

Alkuviikon viikkokatsaus

3.4.2014 Yleinen

Tää viikko on menny ohi tosi nopeesti. Aattelin et teen tällasen viikkopäivityksen, joka päivästä jotain tärkeetä:)

Maanantai: Muuten normipäivä, mut liikassa oli uintia, joten ruotsin tuntii oli vaan alle puol tuntii. Jee!!! (en oo oikein ruotsi-ihmisiä) Meidän linja lähti varttia vaille 12 ja oltiin vähä jälkeen 12 paikan päällä. Tunti alko 12.15 jollon piti olla altailla. Eka me uitiin 200metrii, josta 50metrii piti olla selkäuintii ja sit me uitiin joittenkin lauttojen kanssa silleen et lautan piti olla esim. pään päällä tai suorilla käsillä niin ettei jalat osu pohjaan eikä lautta veteen..                                                                                                                        Tiistai: Harkkapäivä!! Koulussa ei tehty ihmeitä. Bilsan tunnilla aukastiin kala ja otettiin siltä sisukset pihalle.. Illalla menin harkkoihin pyörällä. Me ei oikeestaan tehty mitään älykästä.. Käytiin kerran läpi kummatki tanssit ja sit me vaan hilluttiin ja leikittiin köysillä loppuaika. Meidän ohjaaja ei ollu, koska se oli töissä, mut meillä oli Maiju, joka oli ”varaohjaajana”. Nyt mulla on perseessä mustelmat ku istuin sellasen köyden päällä ja Joonas anto mulle vauhtii (vähä liikaaki), joka kiihty sit niin kovaks et melkein tipuin.. Sanoin siitä sille, mut se vaa sano: ”Et sie tipu minnekkään”. Sit ku mun perse putos kyydistä ja roikuin pelkkien käsien varassa nii se sano: ”Älä ny tipu ja kaadu”. Siinä vaiheessa se oli jo myöhästä ku olin jo maassa ja tippunu:D                                                     Keskiviikko: Aamupäivällä ei tapahtunu mitään. Iltapäivällä oli kotsaa ja me tehtiin juustomuffineja ja mokkapaloja. Mokkapalat kuulosti hyviltä, mut ne juustomuffinit oli jotain niin eksoottista:D Nii ja ruokkiksella Minna teki mulle sellasen hienon letin, joka muistutti ranskalaistalettii mut oli silti erillainen. Laitan kuvan kun saan sen:)                        Torstai: Tänään meillä oli musiikin valinnaiset ja siinäpä se sitte.. Tänään ei tapahtunu oikeestaan mitään erikoista. Meen huomenna mun  kamulle yöks joten en varmaan postaa sillo, mut viikonloppuna tulee taas leffa-arvio:)

Löysin tänään myös ihanan käpin, mut äiskä ei suostu ostaa sitä(ainakaan vielä), ku niin kallii postikulut on.. Okei ne on 7euroo, mut aion ehottaa et jos mä maksan postikulut ja se sen normihinnan. Kyl se siitä vielä jossain vaiheessa:)

http://www.topstreetwear.com/fi/sorry-i-m-fresh-black

Tossa toi linkki vielä.. Se ei toimi kunnolla mut kopioi ja liitä tekniikalla pitäis onnistuu:)

Se lettikampaus on ihanaa ja tos alla:

LettikampausSe oli vähä erinäkönen ku siinä oli ne pinnit ja ponkkarit, mut saatte ainakin kuvan millanen se oli:)

♥: Amanda