Selaat arkistoa kohteelle yle.

Assembly Winter 2017 CS:GO -kisat

3.2.2017 Yleinen

Assembly alkaa tätä kirjoittaessani noin 4 tunnin päästä ja olen onneni kukkuloilla! Tänään tulee telkkarista Counter-Strikeä klo 22:00 alkaen ja jatkuu ilmeisesti huomisen puolelle aamuneljään. Huomenna illalla jatkuu vielä suunnilleen 22:00 lähtien. Kanava on Yle TV2. Netistäkin voi varmasti jotenkin seurata pelejä.

En tiedä millaista videointia netissä on muuten Assembly Winteristä, mutta toivottavasti sieltä tulee paljon mielenkiintoista materiaalia.

Täällä vielä vähän lisätietoa turnauksesta:

http://www.assembly.org/winter17/news/csgo-groups-and-streams/

Pelejä ennen tulee tänään vielä eräs radio-ohjelma, jonka kuuntelen joka kerta! Kyseessä on Oku Luukkaisen Retroperjantai. Oku on muuten luvannut, että jos tämä hänen radio-ohjelmansa voittaa viime vuoden paras radio-ohjelma -tittelin, hän venyttää yhtä jaksoaan niin, että se kestääkin kello 19:00-22:00 sijaan vähintään seuraavan päivän aamuviiteen! Joten tehkää minulle ja monelle muulle palvelus ja käykää äänestämässä!

http://www.radiomedia.fi/radiogaala

Miksi meille ei kerrota mediassa USA:n vapaakauppasopimuksesta?

6.12.2014 Yleinen

Usa ja EU ovat pitkälle kansalaisiaan tiedottamatta suunnitelleet vapaakauppasopimusta.USA:lle annettaisiin valta tuoda hormonilihaa, kloonilihaa ja kloorilla pestyä lihaa meidän syötäväksemme. Mikäli valtio päättäisi tiukentaa lihan tuotannon kriteereitä, voisi yritys haastaa valtion erittäin kalliiseen välimiesoikeudenkäyntiin, tuottojen pienentämisestä. Niin älyttömältä kuin se tuntuukin niin tämä on totta ja en tiedä voiko Suomi välttyä tältä sopimukselta ellemme me eroa EU:sta. Kuluttajien on entistä tärkeämpää tarkistaa ruoan alkuperä ja vaatia kotimaista ruokaa myös kouluihin ja lastentarhoihin. Mediassa tästä ei ole käyty juuri lainkaan keskustelua, miksi?

Välimiesoikeus on yksityistä oikeudenkäyntiä, joka sisältää yleensä vain muutama, tässä tapauksessa kolme juristia jotka päättävät riita-asioiden kohtalosta. Välimiesoikeuden juristit ovat todella korkeasti palkattuja enkä usko että heidän moraalinsa on kovin korkea. Eli suuryritys voi saada välimiesoikeuteen hänelle suotuisan henkilön äänestämään asioista kuten he haluavat.

Mikäli Suomen asioita ratkottaisiin välimiesoikeudessa, ei siellä istuisi välttämättä yhtään Suomalaista juristia.

Lainaus ylen artikkelista:

” Välitysmiehet valitaan useimmiten 20–25 eurooppalaisesta tai pohjoisamerikkalaisesta huippujuristista koostuvasta ”klubista”. Klubin jäsenten ura koostuu siitä, että he istuvat joko tuomareina tai asianajajina välimiesjutuissa, Koskenniemi kertoo.”

Toisinsanoen, Klubit ovat vapaamuurareiden tai eliitin hyviä veljiä, jotka tekevät kuten sovitaan kun asia ratkaistaan.

Alla olevalla youtube videolla kerrotaan mm. aspartamin sisältymisestä lähes kaikkeen, sitä tulisi välttää sillä se aiheuttaa lapsettomuutta, syöpää, keskenmenoja jne. Ruuat ovat täynnä sitä vaikka pakollista sitä ei ole niihin laittaa. Tämän jo toivon mukaan monet tietätväkin ja osaavat sitä välttää mikäli  siitä on maininta pakkauksessa.

Monissa valmisruuissa on myös kemikaalia nimeltä Demethylpolysiloxane.

According to A Consumer’s Dictionary of Food Additives, one gram of TBHQ can cause:

  • Nausea,Vomiting,Ringing in the ears (tinnitus),Delirium,Sense of suffocation, Collapse.
  • Based on animal studies, health hazards associated with TBHQ include: liver effects at very low doses, positive mutation results from in vitro tests on mammalian cells, biochemical changes at very low doses, reproductive effects at high doses

http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/whats-infast-food_b_805190.

 

2 maailmansodan aikaan natsit lisäsivät vankien juomaveteen sodium fluoridea, ( tai sodium saccharin ) joka aiheuttaa luusyöpää.Tuota ainetta löytyy ainakin jenkeistä mm. lasten juomavesipulloista,  kananmunista, lähes kaikista hammastahnoista. Olen miettinyt kuinka on mahdollista että lapsettomuusongelmat ovat Suomessa räjähtäneet käsiin, mutta lapsettomuutta ei aiheuta pelkästään ruokaan lisätyt myrkyt, lapsettomuutta aiheuttaa myös kännyköiden, läppärien jne säteilyt. Eteenkin jos läppäreitä pidetään sylissä tai kännyköitä päivästä toiseen housujen taskuissa, mutta palataan vielä ruokaan.

Usa:ssa myös tehdään todella suuri määrä tuotteista maissista ja maissia syötetään myös karjalle sillä se on halpaa vaikka se ei karjan ravinnoksi sovellukaan. USA:n maissista lähes kaikki on geenimanipuloitua. Se kasvattaa itsessään sisälllä myrkkyä jonka avulla  hyönteiset eivät syö sitä ja täten helpottaa kasvatusta, mutta on täysin vaarallinen kuluttajan käytettäväksi.

He käyttävät myös geenimanipuloitua puuvillansiemenöljyä, joka aiheuttaa samoin syöpää, lapsettomuutta, keskenmenoja jne. (partially hydrogenerated cottonseed oil) tai partially hydrogenerated soybean and cottonseed oil) Sama aiheuttaa myös kasvien myrkyssä kuolemaa perhosille ja mehiläisille.

Nykyään on entistä tärkeäpää katsoa mitä kaupasta tuo kotiin, olivatpa ne sitten ruokaa, vaatteita, meikkejä, huonekaluja, sillä kaikissa on kamalat määrät myrkkyjä, torjunta-aineita jne. Kuitenkin mielestäni tärkein on se mitä syödään. Suomen tulisi tukea oman maansa tuotantoa, jotta emme olisi etenkään USA:n ruokien varassa koskaan. On täysin järjetön ajatus muutenkin että lihaa tuotaisiin jostain niin kaukaa meille saakka. Tästä lähtien ostan kyllä Suomalaisia tuotteita vaikka ne hieman kalliimpia olisivatkin.

usausa1

 

miehet

United Nations on sanonut että heidän suunitelmansa on vähentää kansoitusta 80 % Tämän on tuonut ilmi myös Ted Turner, Prince Philip, biologi/tohtori Eric Pianka

http://yle.fi/uutiset/suuria_pelkoja_ja_odotuksia__tasta_on_kyse_salaperaisessa_kauppasopimuksessa/7478060

Yritysten oikeus haastaa valtio oikeuteen suututti kansalaisia

http://yle.fi/uutiset/suuria_pelkoja_ja_odotuksia__tasta_on_kyse_salaperaisessa_kauppasopimuksessa/7478060

http://www.infowars.com/slow-kill-holocaust-proof-the-government-is-poisoning-you/

http://www.livestrong.com/article/470503-side-effects-of-saccharin-sodium/

 www.infowars.com

Ihmettelin kuinka jopa Suomessa jonotettiin viikkoja Burger kingin paskaruokaa syömään. En ymmärtänyt oliko se jotain amerikan ihannointia vai mitä. Ei heidän pöperöissään ole muita roskaruokaravintoloita kummempaa. Pienoinen pettymys Suomalaisia kohtaan että emme kyseenalaista moniakaan asioita emmekä arvosta itseämme ja omaa maatamme.

Alla miltä Mcdonalds mainoksen tulisi oikeasti näyttää:

https://www.youtube.com/watch?v=6ECR-AYgpL0#t=55

 

Mainostusruutu

29.9.2014 Urheilu

”Aiheesta lisää nettisivuillamme”. Kuulostaako tutulta?

Olet varmaan kuullut tuon repliikin, kun olet katsonut MTV Sport uutisia, jotka siis tunnettiin aikaisemmin Tulosruudun nimellä. Kaikki kunnia ”Pöllölaakson” kovaa ahkeroivalle porukalle tiedonvälityksessä, mutta jokin niissä uutisissa mättää. Nimittäin katsonko uutisia vai ylipitkää mainosta?

MTV tekee uutisia yhtä riippumattomasti, kuten YLE, niin myös urheilun kohdalla mainiten päivän polttavimmista ja suomalaisia kiinnostavimmista urheilutapahtumista. Kuitenkin voin jo lukea Mika Saukkosen huulilta lauseen, ”Ostakaa kanavapakettimme, niin näet urheilua ja kaikkea muuta”.
Toisin sanoen MTV3:n urheilu-uutiset koostuvat kahdesta asiasta, uutisten ajankohtaisuudesta ja markkinoinnista.

Vuodesta 2007 alkaen, jolloin MTV3 lanseerasi kanavapakettinsa, on kanavan urheilu-uutisissa pääosaan nostettu lajit, joita kanava itse näyttää välittämättä kiinnostaako kyseiset uutiset katsojia vai ei. Hyvin harvaa kiinnostaa jääkiekon Mestarien liigan pelit, mutta niistä kyseinen kanava uutisoi houkutellakseen ihmisiä tilaamaan maksukanavansa, joilla kaikki pelit näytetään. Toki MTV3:sella näytetään silloin tällöin suoria urheilulähetyksiä, mutta niiden pääasiallinen tarkoitus on katsojan mielestä mainostaa konsernin maksukanavia, tasaisin väliajoin kesken Valioliiga-ottelun Mikko Innanen kertoo, mitä muuta MTV:n kanavilla tapahtuu mikä pikkasen suututtaa pelin seuraajia.

Mtv3:sen kilpailija on jo epäsuorasti myöntänyt näyttävänsä muutaman liigamatsin ilmaiskanavilla markkinoidakseen omia maksukanaviaan, johan jo ohjelmatiedoissa lukee Nelonen Pro esittää: Kärpät-HIFK. Samaa toivoisi myös kolmosen porukoiden tekevän.

Tarkoitus ei ole missään nimessä haukkua MTV3:men toimintaa tai kehua Urheiluruutua ja eläinrakasta Niki Juuselaa, vaan kertoa rehellisesti miltä katsojasta tuntuu katsoa uutisia, joissa tapahtumien kertominen jää liiallisen mainostamisen jalkoihin. Samaahan tekevät Yhdysvalloissa ABC ja NBC omien urheilulähetystensä yhteydessä, mutta ei välttämättä niin läpinäkyvästi kuin MTV3 meillä Suomessa. Mikäli satuin pahoittamaan joidenkin mielet, niin pyydän nöyrästi anteeksi.

Isoja uutisia

3.7.2014 Yleinen

Niin, lupailin teille toissapäivänä uutisia. Noh, on niitä muutamia.

A) Pääsin tietämättäni Ylen Aamu-TV:n lähetykseen valokuvan hahmona. Mun poitsu oli laittanut Kesäkuva-kilpailuun foton, jossa on hänen koiransa Ruska ja taustalla meikäläinen ongenvapa kädessä.
Ruska ja pappa

B) Sain vuokra-asunnon Kuusankoskelta, rivitalokolmio. Teen siellä ensin pintaremontin yhdessä Pelimies Ventin, poitsuni Joonan ja nuorikkonsa Annun kanssa. Yläpuolen koiruus Ruska auttaa pappaa maalaamisessa, tai ainakin maalien sotkemisessa.

C) Sain Elisa Kirjalta kustannussopimuksen mun jo vuonna 2003 kirjoittamaani romaanin käsikirjoitukseen. Esisopimus on tehty, nyt vaan oottelen lopullisia sopimuspapareita kotiin tutkittavaksi ja allekirjoitettavaksi. Teoksesta tulee ainakin ensi alkuun vaan e-kirja eli sähköisesti luettava, jonka kuka tahansa voi ostaa netin kautta Elisa Kirjasta ja ladata omalle koneelleen luettavaksi. Pääsen siis samaan kastiin Eino Leinon, Shakespearen, Topeliuksen sun muitten kundien kanssa :)
Toista romaaniani alan jatkaa heti, kun saan remppa- ja muuttohommat tehtyä. Kirjoittaminen jatkunee varmaankin elokuusta lähtien.

Ja kaikki nämä kohdat A, B ja C sattuivat mulle saman päivän aikana! 2.7 tulee jatkossa olemaan SAPPI eli Suuren Auvon Päivä Paavon Ihmeeksi.