Selaat arkistoa kohteelle yhteistyö.

Joulu alkaa askartelusta!

14.11.2016 Yleinen

Taas on se aika vuodesta jolloin askartelun aiheetkin saavat jouluisia piirteitä. Omaan projektiini löysin inspiraation Pinterestistä. Se on vaarallinen paikka! Sieltä löytyy ideoita enemmän kun kerkää tekemään. Suosittelen tutustumaan jos ei ole entuudestaan tuttu. Tarvikkeet tähän mun tauluun löydät Sinellistä!

tmp_15058-picsart_11-14-04-16-211516287907

 Tarvitset lisäksi; Kuumaliima pyssyn ja jotain jolla maalaat. Itse käytin kaapissa valmiina olleita  ylimääräisiä käyttämättömiä meikkisieniä.

tmp_15058-picsart_11-14-04-26-28-2141006021Tähtitaivaita on yhtä erilaisia kun on ihmisiäkin, eli tässäkin toteutustapa on vapaa. Itse töpöttölin vuorenperään sinistä ja valkoista maalia kunnes lopputulos oli omaa silmää miellyttävä. Laitoin myös kerroksien väliin muutaman lumihiutale tarran jonka päälle töpöttelin maalia. Näin sain hienot hiutale kuviot aikaiseksi.

tmp_15058-20161113_221013-2096765581

Seuraavaksi oli tekstin vuoro.  Päädyin Näin sydämeeni joulun teen -laulun yhteen säkeistöön. Tämän toteutin ensin valkoisella puuvärikynällä tekstiä hahmotellen, jonka jälkeen levitin tekstin päälle Pop Up kohoväriä. Kohovärillä voit koristella useita eri materiaaleja kuten mm. kangasta, paperia, puuta, kiveä ja savea. Anna värin kuivua 24 tuntia. Kohota väri kuivumisen jälkeen uunissa 150 asteessa 1-3 minuuttia.”

Koska taulupohjaa ei voi uuniin laittaa, niin kohotin värin kuivumisen jälkeen tekstiä hiustenkuivaajalla mikä toimi hyvin.

tmp_15058-picsart_11-14-06-58-51-1534413703

Ja sitten on valojen vuoro. Kiinnitykseen käytin kuumaliimaa. Ensin askarteluveitsellä pieni viilto haluttuun kohtaan, lamppu läpi takapuolelta ja lampun muoviseen osaan vähän kuumaliimaa jolla lamppu pysyy paikoillaan. Lamputhan voi kiinnittää myös ilman kuumaliima, mutta halusin että varmasti pysyvät.

tmp_15058-picsart_11-14-07-07-0136275328

tmp_15058-20161114_1451062067741914

Lopuksi patterikotelon liimasin taulun alareunaan myöskin kuumaliimalla.

tmp_15058-picsart_11-14-07-22-241601944121

tmp_15058-picsart_11-14-07-30-20-630369600

tmp_15058-picsart_11-14-07-34-251143304419

Meinasin tätä ensin lahjaksi, mutta kun siitä tuli niin ihana niin pidänkin sen itselläni!

Iloista joulun odotusta!

Tee-se-itse Joulukalenteri!

9.11.2015 Yleinen

PicsArt_11-09-09.28.29Joulu on tunnetusti tekemisen aikaa! Pipareitten,torttujen, laatikoiden ja pakettien väkertämistä. Melkeinpä kaiken jouluun liittyvän saa nykyään kaupasta valmiina jonka takia aika moni on sitä mieltä että joulu on kaupallinen juhla. Mutta, kaikkea ei tarvitse sieltä kaupastakaan hakea koska myös melkein kaikein voi tehdä ihan ite! Ja siitä jos mistä tulee se kunnon Joulu-fiilis! Tästä esimerkkinä tämä helppo joulukalenteri jonka sain toteuttaa yhteistyössä Happy Monday verkkokaupan kanssa josta löytyy kaikkea ihanaa askerteluun,paketointiin ja keittiöön. Kauppaan pääset klikkaamalla tästä!

PicsArt_11-08-10.00.01Joulukalenteriin tarvittavat tarvikkeet

  • Paperipuristimia *
  • Puuvilla nyöriä ja pieniä ruskeita paperi pusseja*
  • Paperiteippiä/koristeteippiä ( Masking tape)*
  • Numero tarroja
  • Paketointi nauhaa

      * Happy Monday

PicsArt_11-09-10.50.46Toteutus on simppeli! Ja kalenterin saa melkeimpä mihin vaan roikkumaan. Leikkasin sopivan pituisen pätkän puuvillanyöristä ja viritin kahden (jo valmiiksi seinällä olleen) ruuvin välille  olohuoneen seinälle. Lahja pussiin,taitetaan pussin suu, paketti nauhaa väliin ja sitten suljetaan koristeteipillä. Paketit ovat s-kokoisia (Leveys 9/Pituus 19/ Vekki sivussa 5) Mitä kaikkea pusseihin voi laittaa? arpoja,tarroja,magneetteja, koruja,leffalippuja, suklaata,runoja, pipareita ja lahjakortteja. Isompiin lahjoihin voi sitten käyttää isompia paperipusseja, mielikuvitus on vaan rajana.

PicsArt_11-09-10.42.55Sitten vain paketit nauhasta roikkumaan puuvilla nyöriin paperipuristinta käyttäen.

PicsArt_11-09-11.35.07

Verkkosivut O.o

23.7.2015 Yleinen

Heippä hei En taaska ole päässyt kirjoitamaan verkkosivu päivityksen takia joka on vienyt minulta yli puolet ajasta sitten piti vielä käydä kaverilla nähdä sitä sielkin kului kolme päivää mut olihan meil ihan hauskaakin

tänään ajatelin puhua vähän verkkosivuista ja niiden toimivuudesta ja kaikesta turhasta mitä siihen liity :P toivotavasti ei tuu pitkä kirjoitus

Eli aloitetaas :P Verkkosivujen alkukohtainen tarkoitushan on pitää oma blogia kuten nämä tai kertoa itsestään jotain verkkosivut voi luoda myös ihan yritykselle ja jos ei jaksa luoda ne voi myös tilata monesta paikasta (Y)                                                                                                                                       istehän alunperin teen verkkosivuja ja käytän niitä samalla Tällä hetkellä tekeillään on oman projektin verkkosivut (Damteema;ksi) kutsutaan palvelua lähinä Damis Networkiksi lyhenteeltä Mutta teeme siihen verkkosivu ulkoasut rakaudella tietenkin ;)  Voit käydä katsomassa sivuja Täältä   Viikkojen aikana on yllätävän paljon myös ollut kävijöitä sivuilla niitähän on ollut tuhansia jopa tänään pelkästän tuhansia kävijöitä mietikää paljon se vetää puolensa!

                 Mitä omilla sivuilla voi tehdä?

               Omilla sivuilla voi kuten olen sanonut pitää blogia, kertoa itsestään harrastuksista tms, pitää yleistä päivä kirjaa (Mahdollisuus myös salasana suojata ), Tai muuten vaan rakentaa hyper hienot netti-sivut laitaa pari mainostaa ja antaa olla?!?! tietenkään ne ei siinä kasva ja Palvelin hyökäys on vaarana myös jos  palvelinta ei käytetä!

Esimerkiksi minulla oli tänään palvelimelle hyökätty kerran  US alueltaa Ainahan sitä ei voida määrittä 100% sitä maata mistä hyökäys on tullut mutta on ne aika isoja veikauksia

 ss+(2015-07-22+at+11.48.49)                                 

Hyökäykset || Kävijät || Hakukoneet

Tässä järjestyksessähän ne on tossa vaikka ei kuva kovin selvä ole :P

Kiinnostaako sinua omat verkkosivut?

Eikö 40-60e liika rahaa sinulle huomioi että rahat menee palvelin maksuihin sun muihin

Sinulla on aikaa odottaa pari viikkoa sivustosi valmistumista?

Minä ja yhteistyö kumppani luodaan ilonmielin halukkaille maksua vastaa verkkosivut ja hostaamme ne samalla Suomeksi sanottuna saat täysi hoidon 60 eurolla ja jos haluat oman domainin osoiteessen Haluamasialku.fi se onnistuu 20e lisä hinnasta koska joudumme tilaaman domainit ulkopuolelta

Olemmeko yritys?

Ei emme ole mutta pidämme kirjanpitoa ja veronmaksua samalaisena myös ilman yritys tunnusta! tämä on meille harrastus ja haluamme vaan koota harrastus rahastoamme että saamme paremmat palvelimet ja paremmat palvelut pystyyn ihmisiä varteen jotka niitä tarvitsee :P

Pyhästä Hengestä ja ylistyksestä

23.2.2015 Raamatusta

Johannes 16:13-15

Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva. Hän kirkastaa minut, sillä sen, minkä hän teille ilmoittaa, hän saa minulta. Kaikki, mikä on Isän, on myös minun. Siksi sanoin, että hän saa minulta sen, minkä hän teille ilmoittaa.

Kotiseurakunnasta :)

Kotiseurakunnasta :)

Olemmeko avoimia Pyhälle Hengelle? Annammeko hänelle tilaa tuoda ilmestyksen Jumalasta? Jos tahdomme tuntea Jumalan, meidän tulee oppia tuntemaan hänet. Hänen kauttaan pääsemme kokemaan, millainen Herramme on.

Meidän tulee antaa tilaa Pyhälle Hengelle toimia keskellämme, jotta saamme nähdä läpimurron maassamme. Meidän tulee olla kuuliaisia häntä kohtaan. Sillä siellä missä Herran Henki on siellä on vapaus, ilo ja rauha! Sitä tämä maailma kaipaa ja etsii millon mistäkin uskonnoista ja maailman halvoista kopioista. Tarvitsemme Pyhän Hengen voimallista läsnäolon kosketusta seurakuntiimme, ja antaa hänen johtaa meidät Jeesuksen ristin luo, sillä hän toimii aina yhteistyössä ja kirkastaa meille Jeesuksen. 

Pyhä Henki tuo Jumalan kirkkauden lähellemme jossa voimme parantua, siksi meidän ei tule väheksyä häntä vaan antaa tilaa elämässämme ja ystävystyä häneen. Hän on yksi persoona, samoin kuin Isä ja Poika. Hän on Jumala meidän keskellämme. Olemme Pyhän Hengen temppeleitä niin kuin Sana sanoo. Meidän tulee kunnioittaa häntä, silloin kunnioitamme kolmiyhteistä Jumalaa. 

Suomen kristilliset seurakunnat tarvitsevat kipeästi sitä, että seurakunnat päättäävät alkaa ylistämään ja palvomaan Pyhässä Hengessä ja totuudessa kaikkivaltiasta Jumalaamme. Silloin Herran Henki yhtyy ylistykseen ja saa meidän katseemme kiinnittymään Jeesukseen ja hänen voittoonsa perkeleestä. Ylistys on valtava ase Jumalan valtakunnassa, jota emme ole ymmärtäneet. Se saa katseemme pois sairauksista, huolista, murheista, surusta, kiukusta, olosuhteista ja itsestämme Jeesukseen, ja silloin Pyhä Henki muistuttaa hänen asemastaan, joka on myös meidän asemamme, koska olemme hänen lapsiaan! 

Oli olosuhteesi mikä tahansa, ylistä ja palvo Jumalaa. Sana sanoo: Ylistys on soveliasta. Ja Heprealaiskirjeessä 13:15 Uhratkaamme siis hänen (Jeesuksen) kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. 

Pyhä Henki tukee ja nostaa meitä kun tarvitsemme sitä. Ojentautukaamme uskossa Herran puoleen.

Ylistys on kuin yksityinen tai julkinen rakkauden osoitus meiltä Jumalallemme. Kristuksen morsian, seurakunta osoittaa intohimoista rakkauttaan sulhaselleen, Jeesukselle, palvoessaan Hengessä ja totuudessa. Mikään parisuhde ei voi toimia pitkässä juoksussa, ellei se ilmennä rakkautta. Herra rakastaa sitä, kun osoitamme vastarakkautta häntä kohtaan, joka ensin rakasti meitä! 

Olin rukouksessa muutamia päiviä sitten ja koin Herran ilmestyvän seuraavalla tavalla:

Jeesus ristillä verta vuotaen

Tein tämän koska rakastan sinua. Olet minulle todella tärkeä. Älä anna ihmisten loukkausten määrittää itsetuntoasi vaan katso minuun. Rangaistus oli minun päälläni, jotta sinulla rauha olisi ja minun haavojeni kautta paransin sinut. Kun keskityt minuun ja saamaani voittoon, häpeä poistuu ja alat uskomaan olevasi todella arvokas. En koskaan jätä tai hylkää sinua. Kun teet parannuksen tehtyäsi syntiä, saat aina kokea puhdistuksen minun vereni kautta. Armo on voimassa niille, jotka eivät pidä halpana sovitustyötäni ja jotka kunnioittavat minua.  Ne, jotka ymmärtävät, että synti tuhoaa ihmistä ja katuen tulevat luokseni puhdistumaan, elävät oikeassa suhteessa minuun, ilmaisen itseni heille ja heistä tulee ystäviäni. Tahdotko olla ystäväni ja seurata minua koko sydämestäsi, vaikka se maksaa? 

Tee tänään päätös etsiä Jeesusta kokosydämisesti. Se muuttaa elämäsi kokonaan. Ole avoin Jumalan sanalle, opi rakastamaan hänen läsnäoloaan ja anna Sanan tutkia sinua ja muuttaa tapojasi ja aikataulusi.  Pyhä Henki tahtoo paljastaa sinulle totuuden, kuinka riippuvainen olet Jeesuksesta. Ole siunattu :)