Selaat arkistoa kohteelle Windows 10.

Stargate (kaikki jaksot katsottu)

4.5.2016 Yleinen

Sain viimein katsottua kaikki Stargate:n TV-sarjojen jaksot ja elokuvat. Muut osat sain katsottua jo aikoja sitten, mutta Stargate Universen kausissa meni useampi vuosi. Ja sehän tarkoittaa sitä, että uusi kierros alkakoon, on meinaan niin hyviä ohjelmia! Olenkin ostanut kaikki jaksot ja lisäksi elokuvat, paitsi aivan ensimmäisen vuoden 1994 elokuvan. Sen näin vähän aikaa sitten, kun se tuli TV:stä.

Kirjoitin aikaisemmin PC:lle ilmestyvästä ilmaisesta autopelistä Forza Motorsport 6: Apex. Nyt luin netistä, että se toimiikin vain Win 10:llä, eli jää minulta peli kokematta ainakin toistaiseksi. En tiedä, koska ilmestyy.

Perjantaina alkaa jääkiekon MM-kisat. Kello kahdeksalta alkaa ottelu Suomi – Valko-Venäjä. Odotan suurella mielenkiinnolla. Leijonilla on oma kotisivu osoitteessa

leijonat.fi.

Windows 10 -päivitys

16.8.2015 Yleinen

Päivitin tietokoneeni Windowsin seiskasta kymppiin. Asennus kesti suhteellisen pitkään, mutta oli helppo. En ole ehtinyt paljon tutustua vielä uuteen käyttöjärjestelmään, mutta näyttäisi aika samanlaiselta kuin vähän vanhemmatkin Windowsit. Alapalkki on ainakin oletusarvoisesti täysin yksisävyisen musta ja siinä olevat ikonit näyttävät aika yksinkertaisilta, kuten kaikki muukin järjestelmässä. Uudesta ”käynnistysvalikosta” löytyy nyt se puhelimien tyylinen valikko, joka 8:ssa oli koko ruudun kokoinen, ja jonka lisäksi ei tunnu olevan paljon muutoksia (varmaan löytyisi suuriakin eroja, en ole vielä jaksanut tutkia :P). Pahin takaisku, mikä on nyt tullut vastaan, on että Windows Media Center ei toimi. Se kun olisi tärkeä tässä tietokoneessa, koska sen sisällä on TV-kortti. Ehkä netistä löytyy kuitenkin joku ilmainen ohjelma, joka ajaa saman asian. Toivon, että muut käyttämäni ohjelmat ja pelit toimivat kuitenkin. Tai että jopa sellaiset pelit, jotka eivät toimineet tämän koneen Windows 7:ssa tai toisen koneeni Windows 8:ssa, vaan vain aiemmissa Windowseissa, toimisivatkin nyt tämän päivityksen myötä. Turha toivo, veikkaan!

Mutta jos joku miettii, kannattaako vanhaa järjestelmää päivittää tähän uuteen, niin en osaa sanoa. Sen verran olen negatiivistä kommenttia lukenut siitä. Sinänsä en näe mitään välttämättömyyttä vaihtaa, vaikka uusi on aina uusi.