Selaat arkistoa kohteelle voice.

Kanye West saa uudet hirviöaiheiset asunsa suomesta

26.11.2014 Yleinen

Suomalainen vaatesuunnittelija, Sasu Kauppi on saanut tehtäväkseen suunnitella asuja narsistiselle Kanye Westille, joka on mm. juossut lavoille useita kertoja silloin kun hän ei ole voittanut mitään, ja napannut mikin voittajalta.

Sasun ja Westin yhteistyöstä uutisoi Hs.fi nyt-liite (linkki alla) kommentoidessani Kanyen harrastamaa satanismia ja Jumalaksi julistautumista, joka ei ole mikään salaisuus vaan löytyy keikkataltioinnista youtubesta, Nyt-liite ei julkaissut kommenttiani. Se kai menee sitten niihin asioihin, joista ei saa julkisesti sanoa mitään vastaan…

En ota kantaa Sasuun suunnittelijana, minut sai kiinnostumaan vain tämä projekti Westin kanssa, jota hän varmaankin tekee suurelta osin vain oman menestyksensä vuoksi.

http://beginningandend.com/the-rise-and-fall-of-kanye-west-illuminati-superstar/

 

hqdefault

Kuvassa tavallinen kuolevainen ja kanye west.

Pumpkinhead_on_ebay_now_by_mangrasshopper

H.R Gigerin töitä

893c525c0544dccce83d11ebacfc741c

H.R Giger

Täällä pikkusuomessa kuvitellaan että pitää saada jokin typerä turhake jenkkistara jolle tehdä jotakin päälle. Oli se sitten millainen narsistinen sekopää tahansa.

http://wadeoradio.com/christian-leaders-explain-problem-with-kanye-wests-i-am-a-god/

kanye-jesus-e1353117142581

Kuvassa tavallinen kuolevainen Kaney West leikkii Jumalaa

Unknown

Kaney West

Lue Kanye westin julistautumisesta jumalaksi blogini aiemmasta jutusta: kuninkaaksi, kuningattareksi tai Jumalaksi julistautuminen.

Kaupin projektissa tyylin aiheeksi on valittu alian ja satanisti H.R Gigerin synkät hirviöt. Gigerin kuvamaailma pohjautuu hirvittäviin painajaisiin joita hän näki. Uskon että hänen näkemissään asioissa on todellisuuden perä.

Kanye viljelee vain tuota synkkää maailmaa ja hirviöitä, kuolemaa ja helvettiä. onkohan aihevalinta tullut suoraan tältä Jumalaksi itseään väittävästä tavalliselta kuolevaiselta vaiko suunnittelijalta? minkälaista on tehdä yhteistyötä hänen kanssaan ja mistä he ovat toisensa löytäneet? kuuluuko Sasu church of satan tai vastaavaan vai ihanko vain randomisti päätti että tolle haluisin tehdä kun se on kuuluisa ja naimisissa maailman turhimman naisen, Kim Kardashianin kanssa? (Kim tuli aikoinaan julkisuuteen julkaistuaan kotipornovideon)

Kim-Kardashian-undergoes-laser-surgery-on-her-breasts-to-remove-stretch-marks

Kim kardashian

http://time.com/97289/h-r-giger-alien-dead/

http://nyt.fi/a1305901379596