Selaat arkistoa kohteelle viiru.

Kevät tulee!!

27.3.2016 Yleinen

Pitkästä aikaa postaus! Tänään on siis pääsiäissunnuntai, Eli hyvää pääsiäistä! Luin tossa viime viikon perjantaina pääsiäistä koskevia tietoja eri maissa, ja en ymmärrä miten jossain pääsiäismunat tuo haikara tai kettu, Lol. Mulla hajos puhelin tammi-helmikuun vaihteessa ja olin 2 kuukautta ilman puhelinta, mutta nyt mulla on taas puhelin, I’m happy again!  Otin tänään viirusta kuvia ulkona, ja laitan tähän loppuun pari. Täällä lumi alkaa jo sulaa, mutta on sitä silti vielä noin 50 cm. Tiistaina sitten takas kouluun, mutta vielä yks päivä on vapaata. Ens viikolla yritän alkaa tekemään taas säännöllisesti pitkiä postauksia, mut nyt siihen asti se on moro! Ainii vielä ne kuvat.DSC_0282 DSC_0247 DSC_0276

Oli pakko vielä laittaa tääki vaikkei tää oo Viiru...

Oli pakko vielä laittaa tääki vaikkei tää oo Viiru…

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!

<3 Inka

VIIRU

24.1.2016 Yleinen

Tässä postauksessa kerron kaikenlaista Viirusta. Olen ehkä maininnut Viirun aiemmin, mutta en ole sanonut mitään suurta. Koulu on pitänyt taas kiireisenä ja nyt balettikin on perjantaina,, niin joudun nyt valitettavasti siirtämään postauspäivän sunnuntaille. Nyt tulee pieni kilpailu, keksi nimi sunnuntain postaukselle, paras otetaan käyttöön. Nykyinen perjantain postaus on siis ”perjantaipläjäys” niin jotain sellaista! Tässä vielä ohjeet:

  1. Keksi nimi sunnuntai postaukselle
  2. Kirjoita se kommentilla instagramissa, ask.fm, twitterissä tai täällä
  3. Odota julkistamista 7.2.2016

Mutta nyt siihen Viiruun!

Viiru on siis poika kissa ja 7-8 vuotias. Viiru on todella rauhallinen, uudet ihmiset eivät haittaa häntä ,kunhan vain saa silityksiä!! Viiru ei tykkää toisista kissoista, mutta onneksi ihmisistä niittenkin edestä! Tässä on viimavii, kaikki kuvat eivät ole viirusta mutta suurin osa! 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!!!!!!!!

A photo posted by INKA (@inkahenneken) on

#viiruu #söpöpöpö #aaws #justheräilemässä #oiettä

A photo posted by INKA (@inkahenneken) on

Ooi

A photo posted by INKA (@inkahenneken) on

Ihanin kissa ikinä Viiru♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

A photo posted by INKA (@inkahenneken) on

My cat aaawww viiru

A photo posted by INKA (@inkahenneken) on

Olisin laittanut tähän postaukseen muitakin kuvia mutta jostain syystä en onnistunut. No mutta joka tapauksessa, Viiru on ihana kissa ja muistakaa keksiä nimiehdotuksia!

DSC_0052

Mä ihmettelen yhtä juttua tossa kuvassa, mulla on nikon mut toi kuva missä mulla on canon, oli päätynyt nikonin muistikortille???

<3 Inka