Selaat arkistoa kohteelle viihtyvyys.

Sweet home Alabama

8.2.2015 Yleinen

Eipäs kun

Sweet home switzerland
Where the skies are so blue
Sweet Home Switzerland
I’m coming home to you….

tänään siis esittelyssä lempipaikat kotona. Miellän tämän niin että missä viihdyn parhaiten.

teen haasteen hieman eri järjestyksessä. kerron päivästäni huomenna koska sillon tulee esille minun eli aupairin oikea arki.

1.parveke

image

nautin siitä että voin juoda aamukahvini parvekkeella ja katsella maisemia raikkaassa ilmassa. Kuva ei pysty välittämään sitä mitä minä näen joka aamu herätessäni ja joka ilta ennen nukkumaan menoa. Kesällä parvekkeella viihtyy tovin jos toisenkin hyvässä seurassa ja viinilasi kädessä.

image

2.peilinurkkaus

image

Viihdyn aika paljon peilin edessä vaikka ihan vaan istun lattialla ja tuijotan peilistä. Itserakasta eikö? :D en tiedä mistä se johtuu mutta siitä on tullut joskus tapa. Katson peiliin vaikka en saata nähdä mitään ja ajattelen, se rentouttaa. Kuvassa mun sunday style.

3. Sänky ja jumppamatto

image

Viihdyn omassa huoneessa Tosi paljon sängyllä Syntyy mm. blogitekstit ja kaikki muut huikeat ideat. Jumppamatolle on ihana välillä vaan heittäytyä pitkinpituttaan makaamaan. Ja koska nyt jumppailusta on tullu mun favorite thing niin viihdyn huoneessani entistäkin enemmän. P.s. Rakastan tota vihreetä väriä, se tuo kivaa piristystä huoneeseen.

4. WC/kylpyhuone

image

Hallelujaa mä tykkään viettää aikaa kylppärin lattialla. Se on niin lämmin ja joskus siellä on parempi nettiyhteys ku mitä mun huoneessa. :D oksutaudin yllättäessä mä jopa nukun vessassa.

lempipaikkoja istua on myös lattiat ja pöydät, keittiön ja eteisen lattiat on ihanasti lämmitettyjä eli hyvä bonus! Muutenkin lattia tai pöytä niin tykkään siinä istumisesta. Im Weird!

happy sunday! :)