Selaat arkistoa kohteelle video.

Uusi Mega Man peli ilmaiseksi

1.2.2017 Yleinen

Eli nyt olisi tarjolla ilmainen peli, Mega Man 2.5D! Peli on aika lailla samannäköinen kuin vanhat Nintendo 8-bittisen Mega Manit. Seuraavasta osoitteesta voi katsoa videon pelistä ja ladata sen.

http://petersjostrand.com/index.php

60 tilaajaa

7.1.2017 Yleinen

Sain ihan vasta 60 tilaajaa. Minulle se on iso määrä mutta monelle pieni. Olen tehnyt jo vuoden videoita ja olen saanut 60 tilaajaa. En tee erillistä spessua koska teen seuraavaksi 100 tilaajan spessun. Voit käydä katsomassa sen videon tästä linkistä–)video. Jos saan 100 tilaajan teen ison spesiaalin. Muista tilata kanava kiitos.

PA&NX

16.11.2016 Yleinen

Teen kaverini kanssa yhteisen kanavan jonka nimi on PA&NX teemme sinne blogeja,elokuvia,pelejä ja paljon muuta. Teemme sinne sillon tällön thzwdy62ys

videoita ja jos huvittaa. Teemme tänään kanavan niin ehkä tulee aluitus video.

 

 

 

KÄY TILAAMASSA KANAVANI TÄSTÄ LINKISTÄ—-)Nypikx

BeanBoozled haaste

14.11.2016 Yleinen

Teimme kaverini kanssa BeanBoozled haasteen perjantaina. Beanboozledit on pahanmakuisia karkkeja. Maistelimme niitä kaverini melkein jelly-belly-beanboozled-jelly-beans-spinner-game-1270461oksensi kun hän söi niitä. Niinme päätimme että emme syö enempää niitä. Ostin niitä verkkokaupasta tästä linkistä pääset verkkokaupan sivuille–)osta.

 

 

 

MUISTA KÄYDÄ KATSOMASSA VIDEO TÄSTÄ LINKISTÄ—)video

TF 2 Pelailua

17.10.2016 Yleinen

KERRON NYT KUN PELASIN TF KAKKOSTA JA KUVASIN VIDEOTA

En pelannut hirveän hyvin. Sain silti aika paljon  pisteitä. Kuvasin  TF 2 videon siinä pelasin normaalisti hävittiin kyllä peli mutta siitä jäi silti hyvä mieli. Siinä pelissä oli monta hyvää pelaajaa, yhtään huonoa ei ollut minun mielestä, minua oli tosi parenpia pelaajia siinä pelissä

Siinä on TF 2 tyyp

vasenmallaon pyro sitten engineer,spy,heavy,sniper,scout,demo man, soldier ja medic

TIETOA PELISTÄ

TF kakkosessa on eri peli paikkoja minne voi mennä siellä on eri pelimuotoja voitmennä minne haluat on yhteistyöpalvelimet, Mann vs machine,kilpailu ja muitakin palvelimia on. Peli muotoja on hyökkäys ja puolustus,lipunrystö,komentopiisteet,kukkulankuningas. peleissä ollaan yleensä tiiminä on red ja blue tiimi. Mennet jonpaa kunpaa tiimiin kun.Voit saada uusia aseita tai pukuja ja hattuja. Kun peli loppuu saat expaa sillä voi saada leveleitä minä olen 24 lvl.

 

The Blog Awakens

29.1.2016 Yleinen

Kuten kaikki blogiani seuraavat (jos heitä siis yleensä on) ovat saattaneet huomata, blogin päivitystahti ei ole lähiaikoina ollut kovin rivakkaa. Juttuja on tullut aika harvakseltaan, ja niissäkin on ollut tekstiä aika vähän. Ottakaa kuitenkin naru kaulasta, nimittäin pyrin tästä lähin päivittämään blogiani useammin ja ennen kaikkea mahtavammin kuin tähän mennessä! Uusia tekstejä on työn alla enemmänkin ja niistä ensimmäisen pyrin saamaan linjoille jo tänään! Kyseessä on ensimmäinen olutarvioni sitten lokakuun ja muitakin olutarvioita on lähiaikoina tulossa. Jo työn alla olevien arvioiden lisäksi helmikuussa alkaa Alkon perinteinen käsityöläisolutkampanja, josta on tarkoitus tehdä blogiin ihan oma kategoria. Näiden lisäksi tulossa on myös ainakin uusia videoita, joten stay tuned ja olkoon mahtavuus kanssanne!

2016-01-12 08.40.03_889x500

”Jaa että ulos vai?”

 

 

Suojattu: Vaikeuksien kautta voittoon

17.12.2015 aikuisopiskelu, Koti, projekti, Yleinen

Tämä sisältö on suojattu salasanalla. Syötä salasanasi näyttääksesi sisällön: