Selaat arkistoa kohteelle veteraanit.

Niille pienille potilaille siellä jossain ja veteraaneille ympäri maan.

28.8.2014 Yleinen

Johanna Kurkela – ”Prinsessalle” (lyrics)

Vaikka biisin nimi on ”Prinsessalle” se ei tarkoita sitä etteikö se olisi myös pojille omistettu laulu pienille Prinseille. Siellä jossain pienet potilaat ja isommat joita on monia. Kaipaavat apua jotta selviäsivät ja saisivat elää normaalia lapsen elämää. Vanhemmat varmasti yrittävät kaiken jotta näkisit lapsensa onnelisina. Ja kun mustan tunnelin pässä näkyy vähänkin valoa jota myös toivoksi kutsutaan herää pieni kipinä siihen, että selviää kaiken sen jälkeen mitä on joutunut kokemaan.

Ja Lohtu kappale on kaunis ja jonka haluasin oppia Pianolla soittamaan en vaan siitä syystä, että se on kaunis vaan myös niiden kaikkien lapsien takia siellä sairaalsa.

Toivon sydämmeni pohjasta, että joka ikinen lapsi parantuisi. Toiveeni suuri … niin on tiedän sen. Mutta toivon että kaikkia heitä kuitenkin yritettäisiin auttaa. Se ei ole mahdotonta … eihän. Kiitos.

LOHTU – Live Aid Uusi Lastensairaala 2017

En kiellä etteikö vanhukset ole tärkeitä. Niin kyllä hekin tärkeitä ovat en vähättele yhtään. He ovat nähneet paljon varsinkin veteraanit suomea puolustaneet. Joka sittemmin itsenäiseksi siunattiin. Ilaman Veteraanien apua suomen vanhimpia meillä ei olisi Suomea eikä suomen kieltä. Kuuluisimme joko Itä naapuriimme Venäjään silloiseen Neuvostoliittoon tai Läntiseen naapuriimme Ruotsiin. Ei olisi meillä omaa jääkiekko joukkuetta LEIJONAT jotka meille toivat MM-kulta mitallin ja Olymppia Pronssi mitallin nyt lähimenneisyydessä. Iäkkäät ihmiset ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin meidän vastasyntyneet pienet, ala- ja ylä-asteelaiset, kuten myös nuoret aikuiset. He ovat osa tulevaisuuttamme kuten nykyiset Veteraanit olivat sillon 90-100 vuotta sitten. Sukuni vanhin isoäitini täyttää marraskuussa 96 vuotta kunnioitettava ikä. Asuu vanhimman tätini kanssa Isäni syntymä kodissa aivan naapurissamme vajaa sata metriä on matkaa. Käyn aina häntä katsomassa kun minulla on mahdollisuus. En voi tietää miten kaunan saamme pitää hänet keskuudessamme. Suomen vanhimpia on kunnioitettava. Moni muu meistä ei ole kokenut samaa kuin he. Itsekkin olen vasta 17 en edes täysi ikäinen. Elämääni mahtuu vielä paljon ennen kuin saavutan Isoätini Lydia iän. Isoäitini iässä tiedän jo paljon mutta en läheskään yhtä paljon todennäköisesti, kun hän. Minulla on kokemusta teknologiasta ja hänellä käsitöistä ja muusta sen sellaisesta. On neulonut minullekin monet villasukat en edes muista monet hyvä että kahteen käteen mahtuvat. Ennnen kuin lähden koneen äärestä kerron vielä, että äitini vanhemmat eivät ole veteraaneja vaikka kuvitella saattaa isäni vanhemmat kylläkin ovat. Kunnian suon heille kaikille. Olen saanut nauttia niistä sota ajan kertomuksista mitä isänäiti minulle on kertonut, jotkut jutut olen kuulut jopa kahteen kertaa. Äidinäiti ei ole yhtä iäkäs kuin isän mutta paljon häkin tietää.

Jean Sibelius – Finlandia -Tuntematon sotilas (1955)