Selaat arkistoa kohteelle verikoe.

Päivä 102, joulusuunnitelmia

17.12.2015 Yleinen

munakas17122015Aamulla kävin jälleen verikokeessa, katsotaan kohonneita maksa-arvoja sekä kilpirauhasarvoja. Vajaatoimintahan minulla on todettu jo vuonna 1999.

Äitini kävi kylässä ja katsottiin, josko saataisiin heille mökille halvempi sähköyhtiö. Halvimmillaan olisi säästänyt 22e/vuosi, joten ei paljon kannata vaihtaa yhtiötä.

Muuten päivä on mennyt paketoidessa muutamia jouluherkkuja. Äidille annoinkin heidän pakettinsa jo mukaan. Huomenna illalla ajattelin, että käytäisiin isoveljeni luona.

Joulun kauppalistaakin tuli tehtyä. Huomenna mies käy ostamassa loput joululahjansa ja käydään ostamassa kinkku. Lauantaina suunniteltiin kuusen hakua :)

Ateriat

  • klo 10.15 Chocolate Velvet, 153 kcal
  • klo 15.00 Kananmuna x 2 paistettuna ja päällä vihannessekoitusta, 223 kcal
  • klo 18.00 Suklaaminttupirtelö, 145 kcal
  • klo 20.00 Omenaa 100g, 52 kcal
  • klo 21.00 Key Lime Pie -pirtelö, 144 kcal (onneksi vihonviimeinen!!!)

Neuvola kuulumisia

20.10.2015 Yleinen

Eilen oli eka neuvola ja paikalla sama tuttu neuvolantäti. Helpotti menemistä huomattavasti, kun ei tarvinnut alottaa koko tarinaa alusta. Neuvolantäti vaikutti aidosti iloiselta, että tulin takaisin, vaikka itse olen kyllä edelleen sitä mieltä että turhaa tämä taas on. Juteltiin paljon tän hetkisistä fiiliksistä ja ihanaa kun joku sanoi, että minun ei tarvitse tehdä mitään semmosta mikä aiheuttaa ahdistusta ja pahaa mieltä. Olen tuntenut huonoa omaatuntoa siitä, etten ole käynyt lenkillä tai salilla, mutta kun se aiheuttaa flasbagin menneeseen niin ei tee hirveästi mielikään. No, ehkä tässä joku päivä keksin jotain semmosta puuhaa mistä tulee hyvä fiilis eikä se muistuta mitenkään menneestä.

Tehtiin taas perusmittaukset. Kyllähän minä tiesin mitä se verenpainemittari tulee näyttämään, joten sain luvan mittailla paineita kotona pari kertaa viikossa. Hemoglobiini oli jälleen hyvä ja painoa… No sen verran, että alkoi ahdistamaan. Oli pakko alottaa nyt tarkemmin kattomaan mitä suuhunsa laittaa, jos se ei tuosta kauheasti pääsis nousemaan. Vaikka neuvolantäti käski olla stressaamatta siitäkään asiasta. Kaikin puolin oli ihan kiva käydä moikkaamassa neuvoläntätiä, ens kerralla sit varmaan päästäänkin jo kuunteleen sydänääniä… Jos nyt sinne asti päästään.

Tänään iltapäivällä sitten labraan verikokeisiin. Tuli vähän hoppu näiden kokeiden kanssa, kun yhdistelmäseulojen verikokeista kestää pari viikkoa ja ultra on kahden viikon päästä. Toivotaan nyt että tulokset tulee ennen ultraa. Edelleen fiilikset on melko negatiiviset, että ei tästä mitään tule. Jotenkin tympäisee nyt sitten juosta verikokeissa ja kiikuttaa kaiken maailman pissanäytteitä jne. Kyselin neuvolantädiltä mahdollisuutta päästä niihin extra ultriin. Sanoi, että jos eivät suostu suoraan äitipolilta sitä ultraa antamaan niin hän laittaa sit lähetettä menemään. Mutta tulen saamaan ylimääräisiä ultrakäyntejä. <3

Jahas, nyt on alettava valmistautumaan kouluun lähtöön. Väsyttää jo nyt, joten tiedossa rankka koulupäivä.

Päivä 25, väsynyt olo

1.10.2015 Yleinen

Päivä 25Vaikka eilen join vain vettä baarissa ja olin kotona yhdentoista jälkeen illalla, olo on ollut krapulainen. Eli väsyttää. Olenkin nukkunut useamman tunnin. Gear Fitin mukaan 3 h 5 min. Ja liikkumatonta aikaa 95%, eli sikeästi :D

Huomenna aamulla menen verikokeisiin, joissa katsotaan mm. kilpirauhasarvot, kilpirauhasen vajaatoimintani takia. Paastota pitää 10 tuntia, joten mm. kolesteroli ja maksa-arvot ovat listalla myös. Ensi viikon perjantaina saan sitten tulokset.

Ateriat

  • Cappuccinopirtelö, 138 kcal
  • Suklaaminttupirtelö, 145 kcal
  • Kana-herkkusienikeitto, 139 kcal