Selaat arkistoa kohteelle vauvayritys.

1. postaus, 1. oikea yrityskierto – löydätkö haikara perille?

11.10.2014 Yleinen

Tästä me lähdetään. Taas. Tää on varmaan.. kuudes aloittamani blogi, mutta toinen tästä aiheesta. Kadotin tunnukset jo kuukausia sitten siihen blogiin, joten tästä on hyvä alottaa nyt ihan uusi puhtaalta pöydältä. Täytyy taas opetella vähän jäsentämään ajatuksiaan. Kyseessä nyt kuitenkin vauvayritysblogi, ja siinä sivussa painonpudotusta, perhe-elämää ja elämänkiemuroita.

Periaatteessahan tämä on jo (vai vasta?) viides yrityskierto, mutta kun mukana on ollu mun kysta ja sen leikkaus, ja Ämmän masennuslääkitys 4-5 kuukautta – nyt 2 viikkoa ollu ilman niitä lääkkeitä ja ovulaatio oli noin viikko sitten. En jaksa innostua ja toivoa että tärppäis näin hätäsesti, koska mä haluan alkaa laskemaan että tää on meidän eka yrityskierto.. Pääasia on, että kaikki on nyt valmiina vauvan tuloon ja siihen vaikuttavat ongelmat hoidettu pois tieltä :)

Koulun pääsykoekutsut tulee postin mukana ensi viikolla – jännätään että kolahtaakohan kutsu meidänkin postilaatikkoon.. työt loppuu kuukauden päästä, ja jos en pääse kouluun niin sitten on vaan sopeuduttava siihen elämäntilanteeseen ja elettävä niillä varoilla mitä on. Aina kaikki järjestyy, tavalla tai toisella. Trust me.

Kierto mulla oli hormonikierukan poiston jälkeen (huhti-toukokuussa) säännöllinen 27 päivää ja menkat alko aina melkein tunnin tarkkuudella.. viime menkat olikin 2 päivää myöhässä, ja huomasin jo sillon niitä edeltävän ovulaation ajankohdan olevan pari päivää myöhässä. Nyt sitten oon vähän arponu että jatkuukohan se tolla 27 päivän kierrolla vai 29? Ovulaatio oli viikko sitten ja se täsmäsi tohon 29 päivän kiertoon. Menkat pitäis alkaa laskennallisesti ensi viikonloppuna, saa nähdä mikä se päivä sitten on, on varauduttava hyvin jos alkaavatkin aikasemmin – tai jospa ne ei tulis enää ollenkaan..

Ämmä on alkanu puhumaan paljon kuinka vauva olis ihanaa, ja onhan se jo isi mun tyttärelle mun aiemmasta suhteesta, maailman ihanimmalle ja kauneimmalle prinsessalle – se prinsessa on ansainnu vain parasta, ja sitä Ämmä on.

Aa, tyttäreni, täyttää vuodenvaihteen jälkeen 4 vuotta! 4 kokonaista vuotta, melkein yhtä monta kun on yhdessä kädessä sormia! Siitä on 3,5 vuotta kun pakattiin Aan kanssa tavaramme ja jätettiin bioisä – ja siitä on liki 2 vuotta kun bioisää on viimeksi kiinnostanu tavata tytärtään. Onneksi Ämmä on ollu paras isi kohta jo kolme vuotta, joten eiköhän meille olis pian suotu onni yhteisestä lapsesta, pikkuveljestä tai -siskosta Aalle joka on niin ihana pikkuäiti.

Mä uskon kohtaloon, ja siihen että kaikille on oma polkunsa. Tää on meidän polku, ja näin jälkeenpäin ajateltuna se kaikki on ollu tämän elämän arvosta. Oltaisko me saatu tätä kaikkea, jos ei oltais kärsitty ja oltu kivitettynä? Jos oltais saatu, oltasko me osattu arvostaa tätä?

Elämä on mystistä, monimutkasta ja jopa pelottavaa. Tää maailma on niin suuri, ja sitä ohjaava käsi..

Meille on vähän painoa kertyny tässä vimpan vuoden aikana, joten tavotteena olis alottaa nyt pudottamaan painoa 10-14kg. Vaikeaksi sen tekee diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta ja lääkitysten tasapainon haku edelleen, lääkäreissä ravaaminen ja labroissa käyminen, ja tää järkyttävä väsymys. Mutta minkäs teet, pakko on kuitenkin yrittää, ja ei tää nyt ainakaan huonompi ruokavalio vois olla joten jo pelkkä herkkujen poisjättäminen ja liikunnan lisäys voi tehdä ihmeitä. Katotaan mihin suuntaan tää alkaa sutjaantumaan :)

Me jäädään odottamaan ens viikonloppua, menkkoja tai niiden poisjääntiä ja jostain taiottavaa itsekuria, että pystyy pudottamaan sitä painoa. Muah, ja ens viikkoon! :*