Selaat arkistoa kohteelle vauvan pehmolelu.

Pienen leikkijän norsupehmo

14.10.2019 Yleinen

Pienenä ompelutyönä tein kummitytön (oikeastaan kummitytön äidin) pyynnöstä söpön norsupehmolelun. Kuvia norsusta löydät instagramista ompelijamarika. Kummityttö tuntui olevan oikein mielissään uudesta lelusta, joka oli riittävän pieni hänen kätösilleen ja josta sai helposti otteen. Oli ilo seurata kuinka pikkuleikkijä tutki norsua tarkoin silmin :) Tilaukseen meni myös toinen norsulelu toisen siskon tytölle, mutta pienin värimuutoksin ettei vaan mene ronsut sitten leikeissä sekaisin.

Tällaisia pikkutöitä on helppo tehdä opintojen ohella, joten jos norsulelu oli mieleinen myös sinun lapsellesi, ota yhteyttä niin suunnitellaan värit ja kuosit kohdilleen! Yhteystietoni löydät ”Ota yhteyttä” -välilehdeltä.

Aloittelin viime viikolla uutta asiakastyötäni: hääpuvun suunnittelua ja kaavoitusta. Lähetin asiakkaalle muutamat luonnoskuvat, joista hän valitsi mieluisimmat. Niiden pohjalta tein kaavat ja tämän viikon missio on saada sovituskappale valmiiksi :) Oikein mielenkiintoinen asiakastyö ja persoonallinen puku tulossa! Tällaisia vaativampia yksittäisiä ompelutöitä minun on mahdollista ottaa tehtäväksi, kun puvun malli ja toimitusaika ovat realistiset toteuttaa opiskelu huomioiden.

Pieniä ompelutöitä

19.9.2019 Yleinen

Olen tehnyt viime viikkoina pieniä ompelutöitä: mm. syystakkien muutostöitä, lääkepussukoiden ompelua, nahkatakin kauluksen muokkausta ja cosplay-asusteiden valmistusta sekä sovitusmuutoksia. Olen vähentänyt asiakastöiden määrää, jotta voin keskittyä opiskeluun täysipäiväisesti. Ohessa pystyn kuitenkin edelleen tekemään tällaisia pieniä ompelutöitä ja -tilauksia. Kysy siis rohkeasti tilannettani, niin katsotaan miten ja millaisella aikataululla voin auttaa :)

Kummilapseni (tai hänen äitinsä) esitti myös toiveen: litteä norsupehmo! Kummityttö on kovin rakastunut vaunujen norsuverhoon, joten pitäähän hänellä oma norsulelukin olla. Katsotaan mitä keksin! Kivat kankaat kun löytäisi, jotka kiinnostaisivat vauvaa ja laittaisi vielä lepattavat korvat, joita räpeltää. Kuvia luvassa instagramin puolella, kunhan on valmista :)