Selaat arkistoa kohteelle varjostus ja kulmäväri.

Testailuja, Avonin ja Make up revolutionin tuotteista

24.11.2015 Yleinen

No niin nyt olen testaillut senverran että voin jakaa mielipiteitäni. Ehkä yhtenä parhaimmista saamistani tuotteista on Livbox marraskuum Lumene BB voide. Kyllä täytyy sanoa monet ovat kehuneet, mutta oman kokemuksen mukaan sitä tulen ostamaan lisää. Peittävyys suht hyvä ja ihanasti kyllä sopii meikin pohjaksi, suosittelen!

Lumene BB

Lumene BB

Toinen onnistunut ostos on Avonin silmäneikin primeri. Pieni kaunis purkki ja todella säilyttää meikin paikoillaan aamusta iltaan asti.                                                     image

Olen tilannut Avoniilta vaahtokylpyainetta White Lily tuoksuinen se oli kyllä pettymys. Vaahtoa ei kovin pienestä lorautuksesta tule kun ihan vähän. Kovin on muutenkin hyvin lirua, no ei ollut kallista , mutta kuitenkin ei minusta ollut 3,5e hintansa väärtti vaikka onkin litran pullo. Tuoksu ihan kiva mutta tosiaan jos vaahtokylpyaineeksi tarkoitettu , en suosittele.

Samaan aikaan tilasin suihkugeeliä Senses rosa&jasmiini tuoksulla 500 ml pullo ja ihana tuote! Kuvan vaaleanpunainen pullo. Tuoksu aivan ihana, koostumus paksua saippuaista hyvin pesevää, jättäen iholle kevyen tuoksun.image

Tähän on myös pakko kertoa  koska käydessäni Body shopissa ostin ihanaa hunaja vaahtokylpyainetta purkillinen hintaa en muista 5 e kieppeillä , mutta purkki on todella riittoisa , pari teelusikallista kylpyammeeseen ja vaahtoa riittää, suosittelen!                       image

Avonia tuotteita olen tilaillut ja täytyy sanoa osaan olen ollut todella tyytyväinen hinta laatu suhde on ollut oikea. MUTTA Ripsivärit ovat kuitenkin tuottaneet kyllä pettymyksen, harjat suht hyvät mutta itse aine ei todellakaan ole ollut mieleiseni. Hidas kuivumaan ja sitten rapisee poskille kuivuessaan. Alla kuvat ostamistani Avonian ripsareista. Äh pakko vaihtaa merkkiä.

Make up revolutionin tuotteista hieman: tilaamani luomiväripaletit aika hyvällä pigmentillä kuten silloin  jo niiden tultua totesin. Nyt olen tilannut muutaman paletin lisää , koska olivat tarjouksessa ja olen ollut tyytyväinen ensimmäisiin. Tilasin myös hyvän paletin varjostukseen ja harmittelin ettei moista ole ennen nähnyt missään. Samassa paletissa on poskipuna, varjostusta varten tummaa ja vaaleaa sekä lisänä hiukkasen kiiltoa poskipunan päälle korostamaan.

Varjostuspaletti

Varjostuspaletti

 

Täytyy sanoa että kaikkiin heidän tuotteisiin oon ollut hyvin tyytyväinen, hinta-laatusuhde tosi hyvä. 4-7 e paletti kuvia ja hipaisuja aikaisemmissa artikkeleissani.

imageimage Tässä erittäin hyvät tuotteet kulmaväri/vaha jonka tilasin Make up Revolutionilta n 5 e ja Avonin jalkarasva  tuoksu mahtava ja saa kuivat kantapäät kuntoon.

Tässä tämän päivän ajatuksia ja jään innolla odottamaan postilakon loppumisia jotta saisin pakettini.

Ripsaro

Ripsari ja toinen

image