Selaat arkistoa kohteelle vapaamuurarit.

New world order sopimukset; TTIP sopimuksen lisäksi meitä uhkaa Tisa-sopimus

1.2.2015 Yleinen

Sen lisäksi että USA yrittää saada mm. Euroopan valtiot allekirjoittamaan geenimanipuloitua ruokaa sisältävän vapaakauppasopimuksen, joka on Suomelle erittäin epäedullinen ja vieläpä kansanterveydelle vaaraksi niin eivät nämä New World order, vapaamuurarit jätä asiaa pelkästään siihen

http://www.kepa.fi/uutiset/11164

”Siinä missä WTO:n jäsenmaat saivat itse päättää, mitkä palvelut kuuluvat GATS-sopimuksen piiriin, TiSA-neuvotteluissa pitää ennalta määritellä ne palvelut jotka eivät kuulu vapaakauppasopimuksen piiriin. Toisin sanoen: jos joku palveluala unohdetaan rajata sopimuksen ulkopuolelle, se on avattava kansainväliselle kilpailulle. Tämä ei ole aivan vähäpätöinen asia ottaen huomioon, että TiSA koskee myös julkisia hankintoja ”kaikilla palvelualoilla ja kaikilla hallinnon tasoilla”.

Näin ollen esimerkiksi koulutus- ja terveydenhuoltopalveluista on pahimmassa tapauksessa tulossa vapaata riistaa niille kansainvälisille pääomasijoittajille, joiden lyhytnäköinen voitontavoittelu on aiheuttanut niin paljon vahinkoa esimerkiksi Ruotsin koulusektorille.”

Julkiset hankinnat eivät kuitenkaan ole ainoa, tai edes suurin huolenaihe TiSA-neuvotteluissa. Viime joulukuussa brittilehti The Guardian julkaisi artikkelin, jonka mukaan Yhdysvallat on osana TiSA-neuvotteluja yrittänyt painostaa Euroopan komissiota myöntämään yhdysvaltalaisyhtiöille syytesuojan Euroopassa tehdyistä tietosuojarikkomuksista, kuten henkilötietojen laittomasta keräämisestä ja käytöstä.

Tarkemmin sanottuna syytesuoja koskisi eurooppalaisia tuomioistuimia: jos jokin eurooppalainen taho haluaisi haastaa yhdysvaltalaisyhtiön oikeuteen tietosuojarikkomuksesta, se olisi tehtävä yhdysvaltalaisessa tuomioistuimessa, jossa oikeudenkäyntikulut voivat tunnetusti olla päätä huimaavia. Tietenkään unohtamatta, että suuret yhdysvaltalaisyhtiöt saisivat tällaisissa oikeuskiistoissa selkeän ”kotikenttäedun”.

tästäkin sopimuksesta hyötyvät vain suuret, lähinnä yhdysvaltalaiset ja eurooppalaiset monikansalliset yritykset ja niiden osakkeenomistajat. Siis käytännössä se sama prosentti maailman väestöstä, joka jo nyt omistaa noin puolet maailman yhteenlasketusta varallisuudesta.

Olemme antaneet vallan eu:lle jo 50-luvulla kun ei ole ollut uskoa siihen että voitaisiin pärjätä omillaankin tai yhteistyössä pohjoismaiden kanssa. EU:n myötä olemme joutuneet antamaan aivan liian paljon myönnytyksiä ja alistumaan milloin millekin sopimukselle. On puhuttu myös että USA on kiinnostunut Suomen luonnonvaroista kuten pohjavesi ja marjat. Milloinkohan meiltä viedään jokamiehen oikeudet ja kuka juo meitä ennen pohjavetemme kun maailma on ensin saastuttanut omansa.

Lue TTIP-sopimuksesta lisää täällä:

http://mainstreammedia.omablogi.fi/2014/12/06/miksi-meille-ei-kerrota-mediassa-usan-vapaakauppasopimuksesta/

Miksi meille ei kerrota mediassa USA:n vapaakauppasopimuksesta?

6.12.2014 Yleinen

Usa ja EU ovat pitkälle kansalaisiaan tiedottamatta suunnitelleet vapaakauppasopimusta.USA:lle annettaisiin valta tuoda hormonilihaa, kloonilihaa ja kloorilla pestyä lihaa meidän syötäväksemme. Mikäli valtio päättäisi tiukentaa lihan tuotannon kriteereitä, voisi yritys haastaa valtion erittäin kalliiseen välimiesoikeudenkäyntiin, tuottojen pienentämisestä. Niin älyttömältä kuin se tuntuukin niin tämä on totta ja en tiedä voiko Suomi välttyä tältä sopimukselta ellemme me eroa EU:sta. Kuluttajien on entistä tärkeämpää tarkistaa ruoan alkuperä ja vaatia kotimaista ruokaa myös kouluihin ja lastentarhoihin. Mediassa tästä ei ole käyty juuri lainkaan keskustelua, miksi?

Välimiesoikeus on yksityistä oikeudenkäyntiä, joka sisältää yleensä vain muutama, tässä tapauksessa kolme juristia jotka päättävät riita-asioiden kohtalosta. Välimiesoikeuden juristit ovat todella korkeasti palkattuja enkä usko että heidän moraalinsa on kovin korkea. Eli suuryritys voi saada välimiesoikeuteen hänelle suotuisan henkilön äänestämään asioista kuten he haluavat.

Mikäli Suomen asioita ratkottaisiin välimiesoikeudessa, ei siellä istuisi välttämättä yhtään Suomalaista juristia.

Lainaus ylen artikkelista:

” Välitysmiehet valitaan useimmiten 20–25 eurooppalaisesta tai pohjoisamerikkalaisesta huippujuristista koostuvasta ”klubista”. Klubin jäsenten ura koostuu siitä, että he istuvat joko tuomareina tai asianajajina välimiesjutuissa, Koskenniemi kertoo.”

Toisinsanoen, Klubit ovat vapaamuurareiden tai eliitin hyviä veljiä, jotka tekevät kuten sovitaan kun asia ratkaistaan.

Alla olevalla youtube videolla kerrotaan mm. aspartamin sisältymisestä lähes kaikkeen, sitä tulisi välttää sillä se aiheuttaa lapsettomuutta, syöpää, keskenmenoja jne. Ruuat ovat täynnä sitä vaikka pakollista sitä ei ole niihin laittaa. Tämän jo toivon mukaan monet tietätväkin ja osaavat sitä välttää mikäli  siitä on maininta pakkauksessa.

Monissa valmisruuissa on myös kemikaalia nimeltä Demethylpolysiloxane.

According to A Consumer’s Dictionary of Food Additives, one gram of TBHQ can cause:

  • Nausea,Vomiting,Ringing in the ears (tinnitus),Delirium,Sense of suffocation, Collapse.
  • Based on animal studies, health hazards associated with TBHQ include: liver effects at very low doses, positive mutation results from in vitro tests on mammalian cells, biochemical changes at very low doses, reproductive effects at high doses

http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/whats-infast-food_b_805190.

 

2 maailmansodan aikaan natsit lisäsivät vankien juomaveteen sodium fluoridea, ( tai sodium saccharin ) joka aiheuttaa luusyöpää.Tuota ainetta löytyy ainakin jenkeistä mm. lasten juomavesipulloista,  kananmunista, lähes kaikista hammastahnoista. Olen miettinyt kuinka on mahdollista että lapsettomuusongelmat ovat Suomessa räjähtäneet käsiin, mutta lapsettomuutta ei aiheuta pelkästään ruokaan lisätyt myrkyt, lapsettomuutta aiheuttaa myös kännyköiden, läppärien jne säteilyt. Eteenkin jos läppäreitä pidetään sylissä tai kännyköitä päivästä toiseen housujen taskuissa, mutta palataan vielä ruokaan.

Usa:ssa myös tehdään todella suuri määrä tuotteista maissista ja maissia syötetään myös karjalle sillä se on halpaa vaikka se ei karjan ravinnoksi sovellukaan. USA:n maissista lähes kaikki on geenimanipuloitua. Se kasvattaa itsessään sisälllä myrkkyä jonka avulla  hyönteiset eivät syö sitä ja täten helpottaa kasvatusta, mutta on täysin vaarallinen kuluttajan käytettäväksi.

He käyttävät myös geenimanipuloitua puuvillansiemenöljyä, joka aiheuttaa samoin syöpää, lapsettomuutta, keskenmenoja jne. (partially hydrogenerated cottonseed oil) tai partially hydrogenerated soybean and cottonseed oil) Sama aiheuttaa myös kasvien myrkyssä kuolemaa perhosille ja mehiläisille.

Nykyään on entistä tärkeäpää katsoa mitä kaupasta tuo kotiin, olivatpa ne sitten ruokaa, vaatteita, meikkejä, huonekaluja, sillä kaikissa on kamalat määrät myrkkyjä, torjunta-aineita jne. Kuitenkin mielestäni tärkein on se mitä syödään. Suomen tulisi tukea oman maansa tuotantoa, jotta emme olisi etenkään USA:n ruokien varassa koskaan. On täysin järjetön ajatus muutenkin että lihaa tuotaisiin jostain niin kaukaa meille saakka. Tästä lähtien ostan kyllä Suomalaisia tuotteita vaikka ne hieman kalliimpia olisivatkin.

usausa1

 

miehet

United Nations on sanonut että heidän suunitelmansa on vähentää kansoitusta 80 % Tämän on tuonut ilmi myös Ted Turner, Prince Philip, biologi/tohtori Eric Pianka

http://yle.fi/uutiset/suuria_pelkoja_ja_odotuksia__tasta_on_kyse_salaperaisessa_kauppasopimuksessa/7478060

Yritysten oikeus haastaa valtio oikeuteen suututti kansalaisia

http://yle.fi/uutiset/suuria_pelkoja_ja_odotuksia__tasta_on_kyse_salaperaisessa_kauppasopimuksessa/7478060

http://www.infowars.com/slow-kill-holocaust-proof-the-government-is-poisoning-you/

http://www.livestrong.com/article/470503-side-effects-of-saccharin-sodium/

 www.infowars.com

Ihmettelin kuinka jopa Suomessa jonotettiin viikkoja Burger kingin paskaruokaa syömään. En ymmärtänyt oliko se jotain amerikan ihannointia vai mitä. Ei heidän pöperöissään ole muita roskaruokaravintoloita kummempaa. Pienoinen pettymys Suomalaisia kohtaan että emme kyseenalaista moniakaan asioita emmekä arvosta itseämme ja omaa maatamme.

Alla miltä Mcdonalds mainoksen tulisi oikeasti näyttää:

https://www.youtube.com/watch?v=6ECR-AYgpL0#t=55

 

Ted Gunderson- teoria eliitin pedofiiliringeistä USA:ssa.

27.11.2014 Yleinen

Entinen FBI agentti Ted Gunderson perusti FBI-uran jälkeen oman etsivätoimiston. Gunderson oli saanut selville että USA:ssa (erityisesti IOWA:ssa)toimi n.80-luvulta- jonnekin 90-luvulle saakka ja toimii mahdollisesti edelleen salainen eliitin ts. vapaamuurareiden ryhmä joka harrastaa satanismia ja ryöstää lapsia satanistisiin rituaaleihin. En tuomitse tässä kaikkia rikkaita ja elitistiä ihmisiä samaan pussiin, vaan kerron että alamaailmassa näyttää usein vaikuttavan juuri ne joilla on valtaa ja rahaa. Itselleni oli uutta tietoa se että näihin kytkeytyy satanistisia rituaaleja, he pyhittävät elämäänsä sille lähteelle josta ovat saaneet voimaa, valtaa ja rahaa ja mikäli he ovat saanet oppiansa vapaamuurareiden lodgeista USA:ssa niin silloinhan  nämä kuuluvat vain heidän tapoihinsa jo vuosisatojen takaa. Lapsen häpäisy on kyllä kammottavinta tässä maailmassa.

Vaikka Johnnyn tapauksesta on jo aikaa niin aihe on yhtä tuore, sillä ihmiskauppa ja pedofilia ovat kasvavia bisneksiä ja niiden takana piilee niin pimeitä voimia ettei tulisi ihan ensiksi mieleenkään. Olen lukenut että näin tapahtuisi sekä rituaalien että ihmiskaupan nimissä eteenkin jos lapsi on karannut kotoa, koditon tai muuten helppo uhri. Ted Gunderson oli tullut tähän johtopäätökseen useiden vuosien tutkimustensa kautta. Hän myös auttoi vuosia tai vuosikymmeniä Noreen Goshia löytämään poikansa John DavidJohnnyGoschin, joka kidnapattiin vuonna 1982 ,pojan ollessa 12 v.

b27b225610b03598d10f8e877fadef27_large

https://www.kickstarter.com/projects/rumur/who-took-johnny

Samoista ringeistä oli selvinnyt muita lapsia, joiden ansiosta tuli ilmi mitä heille tehtiin ja kuinka muita lapsia käytettiin houkuttimena,jotta saatiin kidnapattua lisää lapsia.Vuosien varrella selvisi että poikaa oli hyväksikäytetty vapaamurarijuhlissa ja hänet pidettiin heidän hallussaan, eli jokin eliitin ryhmä piti ja kasvatti hänet manipuloiden. Vuosia myöhemmin hän pääsi töihin valkoiseen taloon, mutta jäi myöhemmin kiinni homoprostituutiosta, joka aiheutti hänen asioidensa laajempaakin julkista kaivelua. Luonnollinen jatkumo käyttäytymisessä pojalle joka oli vuosia raiskauksien uhri. Tämä hyvin ristiriitainen mies oli vaihtanut nimensä Jeff Gannoniksi. Noreen  vaati Jeff Gannonilta DNA näytettä ja Jeff lupaili antaa sen mutta ei kuitenkaan koskaan suostunut, joten asia on vielä auki. Mikäli Gannon on Johnny on hänen henkensä pelissä eikä hän voi myöskään siksi lähestyä äitiään. Nykyisin Jeff ei ole enää julkisuudessa ja aiheesta on juuri julkaistu kickstartilla rahoituksen saanut dokumentti: Who took Johnny.

Ted Gundersonilla oli vakuuttavaa tietoa pedofiiliringeistä, joihin liittyin saatanapalvontarituaalit (mm. Frankilinin tapaus. Franklin coverup, child prostitution ring ) Ja ihmisistä niiden takana. Hän päätti julkaista kaikki tietonsa näistä järkyttävistä asioista. Ted gunderson sairasti syöpää, hän kuoli v.2011, mutta kuolinsyy hänen lähipiirinsä mukaan oli arsenikkimyrkytys.

Ted Gundersonilta löytyy onneksi useita videoituja luentoja aiheesta:

Pieni varoituksen sana että naisen todistus kohdasta n.55:04 alkaen voi järkyttää tässä alla olevassa  videossa. Selvitin kuka tuo nainen on (Linda Wiegand) lue artikkeli http://www.rense.com/political/childabusecase.htm

Surullisinta on että v.2013 hänen poikansa ovat etsineet äitiä myös median avulla (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2295204/Son-27-desperately-searches-fugitive-mother-17-years-vanished-following-custodial-kidnapping-charges.html ), mutta äiti on ollut kadoksissa  useita vuosia. Hän myös teki 90-luvulla kaikkensa saadakseen poikansa turvaan heidän isältään joka pahoinpiteli ja hyväksikäytti osana satanistista rituaalia. Linda joutui vaikeuksiin ja lyhyisiin vankeuksiin viedessään lapsensa turvaan eri osavaltioihin. Hän menetti oikeustaisteluissa kaiken omaisuutensa. Mies sen sijaan ei joutunut tilille. Tarkemmin aiheesta yllä olevassa linkissä.

Jeff Gundersonista:

http://www.apfn.org/apfn/ring.htm

http://educate-yourself.org/tg/

http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Gosch

http://www.amazon.com/Why-Johnny-Cant-Come-Home/dp/0970519508

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ted_Gunderson

http://www.johnnygosch.com/

Illuminatin perusteet blogissani:

http://mainstreammedia.omablogi.fi/?p=12

Lucifer

19.11.2014 Yleinen

Olin kuullut tarinaa siitä että raamatussa kerrotaan enkelistä, joka kapinoi Jumalaa vastaan ja joutui karkotetuksi. Hänelle annettiin valta maailmassa. Taivaassa hän vastasi musiikista ja häntä kuvaa nouseva aurinko, jota on käyetty myös satanistisessa symboliikassa sekä useissa  illuminati artistien musiikkivideoissa. Sama aurinko on palvonnan kohteena  itämaisissa uskonnoissa ja joogaan sisältyy sieltä tulevia rituaaleja.

Musiikkivideot ja mainonta ovat niin kalliita että kaikki mitä niissä näkyy on tarkoin harkittuja ja noudattavat ohjaajan ja artistin näkemystä. On siis syytä kysyä miksi kun näet samojen käsimerkkien toistuvan kuvissa ja videoissa, samat ruutulattiat (vapaamuurarien ajoista), aurinko, raha, tuli, musta ja valkoinen, hyvä ja paha, veri, kuolema jne.

Lavashowt menevät sitten vieläkin pidemmälle sillä ne kohdistuvat pienempään yleisöön.

Näyttäisi siltä että lavashowt aina välillä pyhitetään saatanalle uran jatkuvuuden vuoksi.

Niissä esitetään murhia, itsemurhia, juodaan verta sydämestä, vaikka olisikin tekosydän ja tekoveri. Tärkeintä on symboliikka, emmekä voi tietää onko veri oikeaa eläimen verta vaikkapa.

Sitten on vielä jatkuvaa yksisilmäisyys symbolismia, sadomasoa, triangeli jossa kaiken näkevä silmä symboli, shakkilattiat, kuolema, mielensä menettäminen siis hulluksi tuleminen, hukkuminen, tappaminen jne

Kesha, veren jouminen lavalla

Kesha, veren juominen lavalla

Lady Gaga

Lady Gaga

 

katy perry, omen sanojensa mukaan kristityssä perheessä kasvanut nainen, joka osallistui seurakunnan gospel bändiin, mutta koska se ei saavuttanut niin suurta suosiota kuin hän toivoi, päätti hän myydä sielunsa saatanalle. Tämän lauseen voi toki ymmärtää niinkin että hän myi sen levy-yhtiölle. Kuitenkin videoiden perusteella hän toimii hyvin synkässä henkimaailmassa.

Black horses lava show. Puvussa risti väärinpäin, violetti kuninkaan ja ylimmän papiston väri.

pukeuduttu noidiksi, taustalla kuuluista sarvipäät. Apocalyptiset mustat hevoset. nainen/noita tanssii saatanallisen rituaalin tuliympyrän keskellä.

jos aihe kiinnostaa niin suosittelen katsomaan läpi kaikki grammy esiintymiset sillä ne linkittyvät toisiinsa. Lopuksi valkoisiin pukeutunut bändi (en muista mikä, olisiko ollut Daft punk ?) soitti rumpuja jne ja alkoi roiskia ympäriinsä punaista väriä/verta joka väritti heidän valkoiset vaatteet veren tahrimaksi.

Lucifer raamatussa:

It is quite possible that Lucifer, another name for Satan, was originally

an angel whose purpose was to be involved in the worship of God. We do not
know for sure, but the case can be made from Ezekiel.

– Ezekiel 28:13, You were in Eden, the garden of God. Every precious
stone was your covering: The ruby, the topaz, and the diamond; the beryl,
the onyx, and the jasper; the lapis lazuli, the turquoise, and the emerald;
and the gold, the workmanship of your settings (timbrels) and sockets
(flutes), was in you. On the day that you were created they were prepared.

In the Hebrew, the word for settings is *toph* which means timbrel, which
is a musical instrument.1
<http://carm.org/questions/about-demons/was-lucifer-originally-angel-worship#footnote1_76nrbu5>
Likewise, the Hebrew word for sockets is *neqeb* and means pipes, grove,
hole. 2
<http://carm.org/questions/about-demons/was-lucifer-originally-angel-worship#footnote2_4imub3c>

This is why some people suspect that Lucifer (name means light bearer)
was involved with music and therefore worship before God. But because of
Lucifers exceeding beauty and greatness, some suspect he became prideful
and rebelled against God.

Isaiah 14:12-15, ”How you have fallen from heaven, O star of the morning,
son of the dawn! You have been cut down to the earth. You who have
weakened the nations! 13 But you said in your heart, I will ascend to
heaven; I will raise my throne above the stars of God, and I will sit on
the mount of assembly in the recesses of the north. 14 I will ascend above
the heights of the clouds; I will make myself like the Most High. 15
Nevertheless you will be thrust down to Sheol, to the recesses of the pit.”

Teksti lainattu täältä:
http://carm.org/questions/about-demons/was-lucifer-originally-angel-worship#footnoteref1_76nrbu5>

mitä illuminati haluaa? kontrolloida mieltäsi musiikin kautta, että jumaloit tavalista ihmistä, julkkista, tunnet olevasi vähempi arvoinen, että imitoit heitä. Lasten turmeleminen, itsetuhoisuus, riittämättömyys väärien idoleiden kautta, väärä seksuaalisuus, liian aikainen seksielämä ja ennen kaikkea Jumalasta etääntyminen sillä Jumalaa ei niissä jutuissa nähdä, väärä arvomaailma- raha, julkisuuden tavoittelu ja ihannointi.

illuminati= amerikassa vapaamuurarius joka pyörittää taloutta. sen johtavat ihmiset ovat  hyvävelijärjestelmällään pääseet pankkien, mainonnan, politiikan jne johtoon. He haluavat valtaa ja heidän tahtonsa mukaan hommat toimii tuolla isossa maailmassa. Meitä halutaan alistaa, pelotella masentavilla uutisilla niin että ihmisillä ei olisi toivoa ja olisivat täten alisteisia.

MIkäli näiden synkkien asioidin sijaan sielusi kaipaa omaa luojaansa, tässä muutama googlettamisen arvoinen juttu:

tv7 raamattukoulu

suhe srk, one way, river srk

kansanraamattuseura

http://www.kristillinenterapiapalvelu.fi/2

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
Aamen.

(4. Moos.6:24–26)