Selaat arkistoa kohteelle Vantaa.

Kiviharjakaiset

25.5.2016 Taloprojekti

Tässä ihmetellessä mennyt jo pari päivää.

Sunnuntaina näytti tontti tältä

IMG_0245

Menimme maanantaina tontille ja yhdeksältä aamulla näytti jo tältä

IMG_0258

Seinät oli jo paikoillaan ja nyt alkoi ensimmäisen kerran tuntua, että muutetaan joskus jopa asumaan :)

Noh oravanpyörä kutsui takaisin BMW:n ihmeelliseen maailmaan ja jännityksellä jäi odottelemaan miltä näytti, kun ensimmäinen päivä oli paketissa.

Noh tältä se näytti

20160523_192741 20160523_192835 20160523_192925

i karamba talo oli jo sateelta suojassa!!! yhden paskan biisin sanoin siis mitä vittua alkaa torppa valmistua.

Lauantaina Tallinnaan niin pitää tuoda työmiehille rumkolaa…ota ota käsi tottuuuu

Myös maalikauppa kutsuu!! Eli kohta on samanlaista sutimista kuin Suomen jääkiekossa Kanadaa vastaan. Pete vanha maalariystäväni varmaan hakkaisi kun näkisi, kun Tero vähä peittelee ei maalattavia osia jälki on kuin tsernobilin työnjohtajalla pikku laskeuman jälkeen.

Jos mietit hei mä olen aina halunnut maalata niin ei muuta kuin yhteyttä minkä kokoisen pensselin haluat käteen ja paikka on teidän.

Katto tulisi torstaina ja loppua jäädään odottelemaan.

25.5.2016 ulkona helle ja morfiplee blexibus minähän hymyilen t: gyrt brynner ja hellät lauteet

 

2016 Kiviharjan vuosi

6.5.2016 Taloprojekti, Transformers, Yleinen

Aurinko paistaa ja linnut tippuu tarkoittaa vain neljää eri asiaa, mutta tässä yksi niistä eli kesä tekee tuloaan.

Auto on suurinpiirtein valmis eli nyt vain nautitaan ajelusta.

Otin viime tiistaina vapaapäivän ja kävin ajelemassa kotikonnuille Haminaan ja pysähdyin ihailemaan maisemia matkalla.

Ajoin Kuninkaantietä ja pysähdyin Porvoossa ja Loviisassa ihailemaan Suomen kesää.

Tässä Loviisasta pari räpsyä.

DSC_0716

DSC_0717

Kuva kertoo enemmän kuin kourallinen juoruavia ämmiä.

Pieni video missä näkyy ilma-alustan nousu alhaalta ylös n.10cm

 

Auto pelaa loistavasti ja juuri kiilloitettuna odottaa ilta-ajelua. Stadin cruising mutta sitä ennen täytyy käydä treenaamassa tikut hapoille eli vuorossa tänään kyykkyä kyykkyä ja kyykkyä.

Taloprojektin kanssa alkoi jo vähän huolestua, kun tulikin tuo kallio vähän ajoissa esiin.

DSC_0707

Mutta maaurakotsijan nopean reagoinnin ja muutaman puhelun jälkeen olikin jo tilanne hallussa

Pölkky kuvassa tulee olemaan kaverini, kun pitää pilkkoa puut odottamaan takkaa.

DSC_0719

Aivan uskomatonta miten muutamassa vuorokaudessa aloituksesta oli räjäytetty kalliota ja tehty perustuksille valmis paikka!!

DSC_0728

Maanantaina tulee perustusten tekijät! eli lähiaikoina lisää kuvia blogia sporttia ja aurinkoa siihen vähän motorsporttia.

Bull Mentula mainostaa, että on hänen vuosi, mutta kyllä se on Kiviharjan sillä tämä vuosi räjäyttää elämän kerralla sali sanastolla kynäniskasta suoraan Mr. Olympia finaaliin.

Sama kuin Gyrt Brynner heräisi aamulla Manfred Höberlin kropassa.

Joku varmaan nyt miettii, että nyt se on tuikannu kilon hormooneja ahteriin, mutta en siis puhu mistään lihasten kasvatuksesta vaikka voisi nekin vähän kasvaa ettei paita kiristää pelkästään kyynärpään kohdalta.

Frendit vappuna sai mut innostumaan Snap chatista eli jos haluat seurailla kuvia ja videoitani niin tero.kiviharju sinne tulee paljon kuvia varsinkin BMW merkkisiä autoja työni puolesta.

Mitäs muuta? Ryyppäysjutut taas sellaista materiaalia ettei kestä päivänvaloa niin taas hypätty yli :)

Ehkä joku päivä uskaltaisi nappasta kuvan itsestäkin, mutta kerätään rohkeutta ja vähän kaloreita.

Reiskan sanoihin mitä sanoi, kun meni rautakauppaan….

 

 

 

Tontti kaunistuu minä en.

10.4.2016 Taloprojekti, Yleinen

Aloitetaan päivä toteamalla toi Gordon Ramsay on harvinaisen ärsyttävä.

Ja sitten itse asiaan.

Vantaan Kaupungin nopean päätöksen ansiosta ei ole tarvinnut kiirettä pidellä tontilla.

2KK ollut lupa vetämässä ja viiminen 3vkoa odoteltiin käsittelijää lomalta :) joka heidän puheiden mukaan on ainut henkilö joka pystyy päätöksen puoltamaan! onnea vaan muut tämän alueen Vantaalaiset, kun kesälomat alkaa pyörimään.

Ollut siis aikaa pilkkoa puita ja purkaa aitaa.
DSC_0628

 

Tontilla näyttäytyi myös one of a kind Mänty croc (mad crocimus erectius kukka forsius)

DSC_0625

luulen, että se on vielä talviunilla kun ei yhtään liikkunut enkä uskaltanut mennä lähemmäs tarkistamaan.

Tontti voi hyvin kirves terävä ja kuntokin paranemaan päin niin mikä oli auringossa vähän paistatella päivää B)

Eli ei paljon ole kerrottavaa :/

Beware Vantaa Bilehaus sai ensipiirustukset

6.1.2016 Taloprojekti, Yleinen

Palataan kuitenkin ajassa taaksepäin eli 31.12, kun oli aika
bile
olin niin suunnitellut kirjoittavani Haminasta ja kavereista ja ottaa kuvia paljusta ja saunasta jne….Noh tää paska ryyppäs koko reissun ja ei kuvan kuvaa tullut otettua, mutta kivaa oli.

Vaikea myöskään oikein mitään kirjoittaa, kun muisti pätkii parin vuorokauden verran.

Mitä päällimmäisenä jäi mieleen oli -Mitä Reiska sano mennessä rautakauppaan? -Heipaapparipa böhöhöhö ei paljo muita naurattanut :D
Paljussa en käynyt enkä saunassa, mutta laitan pienen mainoksen tähän.

https://hejos.wordpress.com/
henkan

Sieltä saa vuokrattua paljua ja saunaa käykää katsomassa

No mutta sitten asiaan.
Talon paperit saapuivat ja alkaa pikkuhiljaa hahmottua minkälainen kioski sitä oikein tontille kasataan

Talo tulee kutakuinkin näyttämään tältä
julkisivu

julkisivu2

Eli se näyttää juuri siltä kuin olimme suunnitelleet :)

Kävimme myös ekaa kertaa tontilla sen ostamisen jälkeen! Nii mitä sitä siellä haaveilemaan, kun ei se tätä prosessia nopeuta yhtään.
Samalta se näytti kuin ennenkin mitä nyt lumiselta eikä siellä 20´c pakkasessa huvittanut kauaa loikkia
DSC_0643

Muutama kuukausi pitäisi odotella ennenkuin alkaa tosissaan tapahtumaan siihen asti valkkailla sisustusmateriaaleja

Hetkinen muistan keskustelun uutenavuonna pitääkö keittiö olla laattaa?

Itse päädyimme ulkonäkösyistä, ettei meille laattaa tule.

Tässä tätä kirjoitellessa oikein itsekin ihmettelee miten asiallisesti tulee kirjoitettua joka tarkoittaa sitä että olen ehkä vihdoin tullut aikuiseksi (vanha olen ollut jo pitkään siitä todisteena harmaantuvat hiukset)

Ihan vain saadakseen jonkinlaisen käsityksen minusta julkaisen yhden kuvan itsestäni ja tekstin vuosien varrelta

Artsi ja doblo petri ja rotko tallink ja kotkot solkku ja kyrvähys ruoka ja myrkytys viina ja lastitus rahat ja loppu slut riikonen ja blonditus vaakuna ja vatkaus amatsoni ja vitutus apollo ja hekotus tiikeri ja kinkkiys jatkot ja rotkot , rotkot ja jatkot riisiö ja riivaus kuume ja pötkötys farkut ja viina tahra ja tiina baari ku kiina ping ja pong juippii hoikkii loikkii kaikkii koittii hottii pottii kuormaa kottii luottoo korttii massii eli kyseist ei oo eli yleist nukkuu vai kukkuu se ja sama never päkkii

blondi

krrr beware hottikset

 

 

Ystäviä ja äitienpäivä

11.5.2015 Yleinen

Taas on palattu reissuilta normaali arkeen. Vappureissun jälkeen ehdin jopa kaksi vuorokautta pyörähtään kotona, ja taas oli reissuun lähtö edessä. Tällä kertaa työnmerkeissä koulutukseen Vantaalle. ”Etelän” eli Vantaan matkat ovat siitä mukavia, että samalla ehtii tapaamaan ystäviä ja perhettä. Ei ehdi hotellikuolemakaan, niin kovasti yllättämään. Tiistaina olin hotellilla vasta illalla kymmenen aikaan ja onnekseni sain huoneen aivan käytävän päästä pihan puolelta. Univammaisena ihmisenä ajattelin heti, että jes, nyt on rauhallinen sijainti sekä pimennysverhot, joten taatusti saan nukuttua. Mitä vielä! Peitto oli aivan liian ohut! Kuulostaa aivan hullulta, mutta tälläiselle herkkäuniselle ihmiselle on tärkeää, että kaikki osaset loksahtavat kohdalleen. Seuraavana yönä ryöväsin sitten peiton toisestakin sängystä, nukuin kahden peiton alla ja sain nukuttua oikein hyvin.

Vantaalla kerkesin tapaamaan yhtä siskoani ja paria kaveriani. Ensimmäisenä päivänä käytiin sushilla Jumbossa. Siitä on tullut jo aivan vakio, koska täällä meillä kotona ei juurikaan sushiravintoloita näy ja välillä minulle tulee oikein sushihimo. Onneksi sitten Vantaalla saan sen tyydytettyä. Seuraavana iltana vietin aikaa ystäväni kanssa oman hotellin ravintolassa ja naapurihotellin baarissa höpötellen ja vaihtaen kuulumisia. Oli oikein mukavaa pitkästä aikaa nauraa niin, että posket on kipeinä. Oikeastaan ainoat asiat mitä etelässä kaipaan ovat ystävät, perhe ja aikainen kevät. Koulutus meni melko mallikkaasti. Alun jännityksestäkin pääsin jo yhden harjoituksen jälkeen eroon. Jännä juttu kuinka sitä aina jännittää, vaikka tietää osaavansa asiat. Kertauskoulutusta kesti kolme päivää, jonka jälkeen oli aika suunnata kohti kotikaupunkia.

Vantaalla hyppäsin bussiin ja nokka kohti Hämeenlinnaa. Veljen luokse kävellessä sitä taas muistui mieleen kuinka kaunis kaupunki  Hämeenlinna onkaan: Vanajavesi halkoo kaupungin, linna veden äärellä, paljon vihreää ja muutenkin kaupunki on sopivan pieni. Harmi ettei siellä ole minun alan töitä, koska voisin muuttaa sinne takaisin. Sama vau-efekti tuli sunnuntaina takaisin päin kävelessä, kun oli pilvetön aamu ja kävelin vanajaveden rantaa linnaa vastapäätä kohti linja-autoasemaa. Kyllä vaan on kaunista ja niissä maisemissa sielu lepää. Toki kaunista on täällä kotonakin tuntereita ihastellessa. Perjantai menikin sitten veljen ja serkun luona ja olikin oikein mukava nähdä heitä ja heidän lapsiaan. Lauantaina kävin äitini luona ennakoivalla äitienpäivävieraillulla. Ihan hävettää myöntää että edellisestä kerrasta Hämeenlinnassa taitaa olla lähemmäksi vuosi. Toki tuhat kilometriä välissä vaikuttaa vierailujen määrään.

Äitienpäiväaamu alkoi reippailulla linja-autoasemalle ja siitä kohti Helsinki-Vantaata. Lentokentältä koneeseen kohti kotia ja kotona olinkin jo puoli yhden aikaan. Kyllä nämä etä-äidin äitienpäivät ovat sitten ankeita. Vanhempi lapsi sentään soitti ja onnitteli, mutta nuoremmasta lapsesta ei kuulunut mitään koko päivänä. Edelleen myöskin harmitti, etteivät lapseni saaneet tulla äidilleni viikonlopuksi. Jotain hyvääkin kuitenkin äitienpäivään mahtui: kotona miehen nuorin lapsi odotti itsetehdyn lahjan ja kortin kanssa. Sitä en todellakaan osannut odottaa, mutta se lämmitti kyllä mieltä. Kiireellä sitten tytölle tekemään kampausta kaverisynttäreille. Eihän se meinannut aluksi onnistua ollenkaan, mutta lopulta sain jotain aikaiseksi. Seuraavaksi anopille kakkukahville. Kakkukahvien jälkeen tyttöä viemään sinne synttäreille, jossa piti tietysti itsekin sitten ottaa kahvit ja vaihtaa kuulumiset. Tytön kampaus kesti menossa mukana siedettävästi jopa lähes tunnin. Vauhdilla kotiin, pihan haravoimista ja paviljongin kesäkuntoon laittamista. Pihasta ehkä neljäsosa ehdittiin eilen haravoimaan. Iso piha on mukava asia, muttei sillon kun se täytyisi haravoida. Tämän jälkeen nyrkkeilytreeneihin, jotka olivat yhtä mukavat kuin aina ennenkin. Illan päätteeksi vielä sauna ja elokuvaa telkkarista.

Tänään aamulla lapset kouluun ja itse töihin. Nyt ollaankin kotona seuraavat kaksi ja puoli viikkoa, jonka jälkeen alkaa koko porukan loma. Miehen lapset menevät kyllä tässä välissä vielä äidilleen kahdeksi viikoksi. Tämä viikko kuitenkin mennään kokoonpanolla kaksi aikuista ja kolmesta neljään lasta.