Selaat arkistoa kohteelle valta.

Huora on voimasana

15.7.2016 sukupuolisuhteet

Tänään tahdon käsitellä erästä tärkeää, yhteiskuntaamme riuduttavaa aihetta josta minä, monien muiden miesten tavoin, olen nuoren elämäni joutunut kärsimään. Puhun siis naisten valtapelistä miesten kustannuksella.

Naisten harjoittaessa irrationaalista seksuaalipolitiikkaansa hämärässä baaripöydässä toinen toistaan kummallisempien tyyppien käsivarteen takertuen kun me vankat, hyvät miehet joudumme tyytymään vain silmäpaloihin, nousee mieleen helposti kysymys: ”mitä naisen päässä liikkuu?”

Tätä kysymystä olen pohtinut omalla tahollani jo kolmatta vuotta, mutten tunne päässeeni puusta pidemmälle. Olen tavannut monenlaisia naisia, vaan yhdeltäkään en ole saanut haluamaani tyydytystä. Kaava on aina ollut sama: suhde alkaa (mahdollisesti) molemminpuolisella kiinnostuksella, joka ajan myötä hiipuu ystävyyteen. Yhtälöön kuuluu myös aina joku toinen mies, joka on sitten niin ihana jne.. Usein tämä mies on täysi vätys. En ole koskaan voinut ymmärtää moista mentaliteettia.

Naiset hallitsevat elämääni. He hallitsevat ajatuksiani kun eivät ole läsnä, ja käytöstäni kun ovat. Edes unten seesteiseen maailmaan en pääse pakoon naaraslonkeroiden vallanahnetta kohtikurottelua. Olen heidän lapsenmielisten aivoitustensa pingoittaman narun pompoteltavana kuin marionetti, päivästä toiseen. Ymmärrät varmaankin, että polttava h-sana nousee aika ajoin kielen kärjelle ja tahtoo pompata ulos. Huora on voimasana – suunniteltu miehille, jotka ovat kyllästyneet ”heikomman” sukupuolen harjoittamaan mielivaltaiseen syrjintään kumppaniensa suhteen.

Mistä tämä naisten kummallinen dikotomia – yhtäällä elkeissään kuin Cruella de Vil tai Narnian valkea velho, toisaalla kuin yksin kotiin jätetty koiranpentu? Ja kuinka päästä näiden tunteiden hallitsevalle puolelle? Näihin kysymyksiin jätän yksinäisten miesten veljeskuntamme aatokset viikon aluksi. Olkoon se myös voimakkaamman tulevaisuutemme ensimmäinen päivä.

Esittely_kuva10

Naiset ja Miehet

28.6.2016 Yleinen

Katsoin äsken elokuvan nimeltään aavikon kukka. Se kertoi naisesta joka pakeni aavikolta kaupunkiin, koska hän ei halunnut mennä naimisiin miehen kanssa jolle häntä yritettiin naittaa. Hänen olisi pitänyt mennä naimisiin ala aste ikäisenä. Myöhemmin elokuvassa selvisi että hänet oli myös ympärileikattu. Silloin rupesin ajattelemaan että tarinahan kertoo ihan oikeista tapahtumista. 6000 tyttöä ympärileikataan joka päivä. Se on tietenkin laitonta, mutta joillakin se on perinne. Minusta se on todella ällöttävää ja vastenmielistä. En edes osaa kuvitella että joku haluaa nimenomaan sellaista lapselleen. Myös naisten ja miesten välinen tasa arvo on todella huono joissain maissa. Tietenkin on lakeja, säännöksiä ja kaikkea muuta vastaavaa, mutta kaikki eivät osaa kunnioittaa toisia kuin pitäisi. Miehiä kunnioitetaan enemmän kuin naisia. Esimerkiksi jos nainen kävelee kadulla, hän joutuu väistelemään kaikkia koska kukaan ei väistä. Jos taas mies kävelee kadulla, kaikki antavat hänelle tilaa ja miehen ei tarvitse itse väistellä ketään. En tarkoita että tätä tapahtuisi kaikkialla mutta liian monessa paikassa kylläkin. Myös minä itse jos olen vaikka kaupassa niin joudun kiertämään monesti muualta jos joku mies seisoo edessä. Ja jos tiellä on nainen hän vain hymyilee ja väistää. Kuinka tyhmää ja lapsellista on se että miehet eivät voi tai osaa arvostaa naisia kuten naiset arvostavat toisia naisia. Mitä mieltä te olette näistä asioista?

Hyvää yötä.

-247kulpassa-