Selaat arkistoa kohteelle valokuvaus.

Ensimmäinen postaus

25.10.2015 Yleinen

Moi! Olen ehkä seonnut, mutta ajattelin aloittaa blogin kirjoittamisen. Saattaa olla huono idea… Mutta kuitenkin, tässä sitä ollaan! Nyt aluksi pitäisi ehkä kertoa jotain itsestäni. Toivotaan etten kuulosta tylsältä. Mennään asiaan!

Olen 13 vuotias tyttö Espoosta. Olen siis juuri aloittanut seitsemännen luokan. Minulla on ollut vaikeaa alakoulussa, enkä tarkoita kiusaamista. Kaverisuhteissa on nimittäin ollut säätöä tarpeeksi yhdelle elämälle, nyt minulla on vähän niukempi kaveripiiri. Toivon, että saan bloggaamisesta ja muista harrastuksista sitä iloa mitä en välttämättä saa tällä hetkellä ystävistä. Saatan puhua niistä ajoista joskus enemmän, tai sitten en.

IMG_1501Ulkonäöstä: en ole massaa. Minulla on lyhyet hiukset ja vasemmalla puolella korvan yläpuolella siiliksi ajeltu kolmio. Minulla on silmälasit enkä meikkaa tällä hetkellä. Ulkonäkö on joillekin turhan iso juttu. Muita koruja en juurikaan käytä kuin hopeista sormustani oikean käden keskisormessa sekä joskus korvakoruja. Pukeutumistyylistä sen verran, että rakastan neuleita ja isoja villapaitoja.

Musiikki, kirjat, vuodenaika, elokuvat, eläimet, värit, ruoka, pelit, voisin kertoa niin paljon itsestäni! Sovitaan, että kerron pari asiaa joistain jutuista, lyhyesti.

Musiikki: Musiikkimakuni vaihtelee kokoajan, en voi sanoa pysyvää lempparia!

Kirjat: Outolintu, Nälkäpeli ja Harry Potter. Nämä kirjasarjat asuvat sydämessäni.

Elokuvat: Hayao Miyazakin elokuvat ovat ihania, lempparini on varmaan iki-ihana Naapurini Totoro tai Henkien kätkemä.

Lempivärini ovat vaaleanpunainen ja oranssi.

Lempieläin on, kuten ehkä jo arvasit, kissa.

Siinä nyt jotain, en halua tästä postauksesta liian pitkää. Tulen päivittämään tätä blogia mahdollisimman aktiivisesti, kuitenkin vain silloin kun huvittaa. Mitä tänne tulee: no, pidän valokuvauksesta joten paljon kuvia ja varmasti postauksia missä vaan kerron päivästä. Tiiviisti sanottuna tämä blogikanava (tai mikä nyt onkaan) tulee sisältämään asioita, jotka eivät voisi vähempää kiinnostaa yhtään ketään, jonkun nobodyn valokuvia ja päiväpostauksia. Kamerana minulla toimii Canon EOS 1200D. Kommentteihin kysymyksiä ja parannusehdotuksia, mitä haluat nähdä tai lukea minulta jatkossa? Ja jos joku tätä lukee, anna armoa, olen vasta pieni untuvikko bloggaamisen maailmassa.

Alisa

Happy Women’s Day!! Hyvää Naistenpäivää!!

8.3.2015 Yleinen

Tykkään leikkiä kamerallani välillä täällä kotosalla :) Tässä vähän kuvia mun leikkihetkistäni :) IMG_2326 IMG_2306 IMG_2315 IMG_2157Ethän unohda itseäsi. Olet sitten mies tai nainen, tyttö tai poika, muista välillä pelkästään itseäsi. Nauti omasta seurastasi, osta itsellesi jotain ihanaa. Vie itsesi tekemään jotain mukavaa. Näytä itsellesi olet arvokas ja kerro itsellesi hienoja ja hyviä asioita. Ei ole väärin itseään rakastaa! Olet arvokas!! :)

 

Luonto

1.3.2015 Yleinen

 

Tänään kävin pyörimässä vanhoilla koti kulmilla. Tuttuja maisemia, mutta aina yhtä hienoja.
IMG_2267 IMG_2269 IMG_2280 IMG_2282 IMG_2287 IMG_2296 IMG_2300IMG_2258

Moikka maailma!

20.2.2015 Yleinen

 

Tervetuloa blogiini!

Rakas harrastukseni on valokuvaaminen. Pyrin pitämään kameraa mukana minne menenkin. Kamerana palvelee Canon EOS 700D. Pääasiassa otan kuvia luonnosta, mutta kuvailen myös muutakin. Nautin rauhallisista kävelyistä kameran kanssa. Blogini idea on näyttää kuvilla niitä asioita mitä minä näen ympärilläni ja niitä asioita mitkä ovat minulle tärkeitä.

Ensimmäiset kuvat ovat Tammikuulta. IMG_1670IMG_1682IMG_1654IMG_1653

IMG_1662IMG_1672IMG_1673

Esittely!

17.12.2014 Yleinen

Tervetuloa minun Ulkoilua ja luontopolkuja -sivustolleni! Tarkoitus olisi kirjoitella ihan perusarjessa tapahtuneista ulkoiluharrastuksista ja silloin tällöin (etenkin kesä-syksyaikaan aktiivisemmin) kirjoittaa arvostelu tai mielipidekirjoitus erilaisista luontopolku/vaellusreiteistä. Minulla on joitakin luontopolkuja ja reittejä varastossa joten hiljaisempina aikoina kaivelen arkistosta arvosteluja jo menneistä reiteistä. Laittelen myös kuvia julkaisujen yhteydessä jotka hieman avaavat varsinkin noita luontopolkuja paremmin. Kommelluksia tapahtuu melkein aina elukoiden kanssa touhutessa joten kirjoitettavaa luulisi riittävän.

Ulkoiluharrastuksiani avaan sen verran tässä vaiheessa että koska harrastan yleensä päivittäin koiran kanssa lenkkeilyä ja kerran viikossa ratsastusta niin noista kertyy kerrottavaa aika mukavasti koska aina tapahtuu jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Varsinkin hevosten kanssa. Talvisin kun lunta on tarpeeksi teen myös lumikenkäretkiä metsän syövereihin ja niiltä retkiltä tulee varsinkin kuvamateriaalia kivasti. Kesäisin lisänä on myös jossain määrin pyöräily.

Aihe tulee pysymään edellä mainittujen piirissä, mutta toki syrjähyppyjäkin voi tulla, katsotaan mihin tämä tästä alkaa muotoutumaan, eiköhän näistä jonkinlainen soppa aikaiseksi saada :)

Tarkempaa esittelyä itsestänikin seuraa tulevissa postauksissa ;)

Valokuvaus

27.10.2014 Yleinen

Olen 25- vuotias amatöörivalokuvaaja, blogissani jaan ajatuksia ja ideoita valokuvauksesta niin arkena, juhlana ja vaelluksilla.

Aloitin aikoinani valokuvauksen koska näin maailman upeana ja yksityiskohtaisena asiana jonka halusin hartaasti vangita ruudulle. Eniten halusin vangita tilanteita jossa tunnelmaa ja fiilistä voisi konkreettisesti koskettaa. Tilanteita joihin jokainen voi hypätä sisään ja tuntea samat tunteet.

Kuvailen mieluiten lähikuvia tai tiettyjä osia kokonaisuudesta. Usein maisemakuvissa on liikaa kaikkea jolloin katsetta ei saada vangituksi yhteen mielenkiintoiseen asiaan.

Alla muutama otos Lapin käsivarresta vaeltaessani Haltin tunturille  syksyllä 2013. 100 km matkaan mahtui paljon upeita maisemia ja muutama poro. Maasto ja luonto oli armotonta ja karua ja suurimmaksi osaksi ajasta jousuin pitämään kamerani repussa piilossa sateelta.

DSC_337421

Joen ylittävä silta Norjan puolelle. ©SabinaDalem

DSC_3388

©SabinaDalem

DSC_35066

Karvaisen vieraan saapuessa kesken kahvihetken ulkosalla, ei tarvinnut kaukaa kameraa hapuilla. Kamera kulki kädenjatkeena taukopaikoilla.©SabinaDalem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_33795

©SabinaDalem

DSC_34045pieni

©SabinaDalem

DSC_34025

©SabinaDalem

 

 

Eve

Time to get lost

28.9.2014 Yleinen

Uusi kaupunki ja liikaa aikaa on yhtä kuin muutaman kerran eksyksissä, kaksi kauppareissua, yksi kahvihetki plus muutama muuten vain kävelyretki sinne sun tänne. Tästä oli tämän tytön viikonloppu tehty. Annan kuvien puhua puolestaan ja jätän kaiken ylimääräisen löpinän kirjoittamatta:

IMAG0646

Latte ja leivos 54 korunaa (eli noin 2e)

 

_MG_7320

Pieni tutkimusmatka läheiselle mäelle ja muutama pikseli sieltä.

 

_MG_7316  _MG_7311

 

_MG_7324

Písek iltaloistossaan (ei vaa vedä vertoja Kuokkalan sillalle :bb )

 

Pienenä jälkikirjotuksena: porukka täällä ei osaa kovi hyvi englantia. Kävin kaupassa niin kukaan ei osannut kertoa, missä kananmunat on ja kahvilla käydessä ainut englantia osaava oli nuori neiti, joka meni aivan paniikkiin.

~Eve