Selaat arkistoa kohteelle valaistus.

Sittenkin valmista :)

8.11.2016 Remontit, Sisustusideat, Yleinen

Helei! Ei ole vielä kevät, eikä edes joulu, mutta wc:n seinäpinnat ovat uudessa uskossa. Seinistä siis poistettiin ensin vanhat laatat, tasoitettiin saneerauslaastilla pinnat ja maalattiin harmaalla. Nyt on ensimmäinen vaihe wc:n uusimisesta valmiina.

Isoin kiitos siitä kuuluu miehelleni, joka riensi hätiin ja remontti edistyi paljon sujuvammin.

Tässä kuvat lopputuloksesta.

007

027

010

024

070

Ja pinta on suunnittelijan pyynnöstä hyvinkin epätasainen, että betonimaisuus korostuu. Kuvista toivottavasti välittyy idea ja tunnelma, koska luonnossa tämä on ihana <3

Wc sai remontissa uusia piensisustusjuttuja kuten naulakko ja käsisaippuapurkki. Valaistus kaipaa vielä sähkärin kosketusta, koska peilin valaisin on rikki ja valaistus on hoidettu väliaikaisratkaisuilla, jotka ei anna oikeutta ihan seinän muodoille.

066

016

018

062

023

073

Joulu alkaa pikku hiljaa hiipiä kotiimme ja ensi kerralla blogissa saatte kuvia ensimmäisistä joulutunnelmista. Lisäksi paljastan isänpäivälahjan eli ensi viikkoon ;)

Valoa kaamokseen

13.1.2016 Desing, Sisustusideat

Mikä olisi parempi aika hemmotella vähän itseä kuin pimeä kaamos? Siksipä roudasin kirpparille kaikkea ylimääräistä nurkkiin kertynyttä ja päätin, että jos vähänkin vain kauppa käy, sijoitan rahat johonkin yhteen kestävään ja kauniiseen esineeseen. Se kaunis esine on ollut haaveissani jo pitkään. Se silmissä siintäen luovuin turhakkeista, jotka vievät tilaa…

Rakastan valoa…

Päiväni piristyi välittömästi nähdessäni ensimmäisen kerran auringon kunnolla tämän vuoden puolella. Inhoan pimeää ja hämärästäkin nautin pienissä määrin. Pimeään vuodenaikaan rakastan laittaa kynttilöitä. Panostan mielelläni kodin valaistukseen ja haaveilenkin muutamista desing-lampuista. Nyt olen päässyt ”ykköspesälle” ;) Ostin kirppistuotoilla itselleni Harri Koskisen suunnitteleman Block-lampun tuomaan valoa elämään.

 

 

InstagramCapture_240c23ee-04f5-42f2-b346-095fb07f4d78

 

Seuraava tavoite siintää kaukaisuudessa, mutta ehkäpä joku kaunis päivä saan omakseni myös Secto desingin Atto 5000-lampun. Kuvaa en taida laittaa, jotten riko mitään tekijänoikeuksia ;)