Selaat arkistoa kohteelle vaateongelma.

Hemmetin Hello Kitty

20.1.2016 Yleinen

Hihi, en mä ole sittenkään ainoa, joka kauhistelee sitä ähkimistä salilla! Äsken satuin samaan aikaan erään tuttuni kanssa salille ja hän oli joskus lukenut face-päivitykseni kyseisestä henkilöstä ja tuumasi tavanneensa tod näk samaisen tyypin. Oli ilmeisesti ollut yhtä vaivautunut tunnelma hänelläkin :D .

Tiedättekö muuten sen tunteen, kun haluat jotain aivan uskomattoman paljon? Voisit tehdä melkein mitä vain saadaksesti juuri sen, mitä haluat. Ujohkon varovasti sitten lähestyt tätä asiaa, eihän sitä nyt passaa hosua minkään uuden hankinnan kanssa. Teet lopulta päätöksen tehdä asian eteen ja sitten saapuu ilmoitus, että sinulle on paketti. Kipin kapin hakemaan uusi, mahtava, uskomattoman ihana, niin epämiellyttävä kuosinen kesämekkoni, että se oli pakko saada! Silmät kiiluen avasin odottavan hermostuksen vallassa pussin mekon ympäriltä ja tadaa, siinä se nyt on! No…… niinhän se oli. Heti mietin, että ei……. Eiiiiiiiii!!!!!! No, kokeilen kuitenkin sitä päälleni ja eihän se siitä miksikään muuttunut. SE OLI AIVAN LIIAN LYHYT!! Tarkistin hädissäni vielä kuvastosta, että olihan se varmasti sellainen, kun muistin; kyllä, sen piti olla juuri polven yläpuolelle, sellainen fiftarimekko. No, minun päälläni se peitti juuri ja juuri haarukset, ylettyi yläreiteen ja selkään jäi repun kokoinen pussi. Eikä tähän ole nyt heitetty piiruakaan liiottelua, ikävä kyllä. Muistinko muuten mainita jo takana olevan aika kookkaan halkion? Pikkarit vilkkuen kesää kohti!

Niinhän siinä yleensä käy. Jotain kun haluat oikein kovasti ja lopulta sen saat, niin ei se enää tunnukaan miltään. Olin kehittänyt tässä puolen vuoden aikana tästä mekosta itselleni suorastaan pakkomielteen. Se oli se mun kesäkunnon tavotemekko. Kesäkuntoni on siis mennyttä..  Olen mielestäni kohdannut suurta vääryyttä. Minne voin reklamoida? Sinne siis lähtee mekko takaisin ja minä tyydyn uimarenkaaseen vyötärölläni ensi kesänäkin.

Jäin miettimään tämän jälkeen, että jos tässä nyt pääsisi sattumaan niinkin ihmeellinen juttu, kuin laihtuminen minun kohdallani (veikkaan, että lehmät oppii lentämään ennen sitä), niin olisiko sitä siihenkään tyytyväinen? Tapahtuisiko sen kanssa sama, kuin tämän kyseisen mekon kanssa? Toki tietenkin sillä erotuksella, että nyt laitan heti tämän mekon takaisin, en ole alkuunkaan siihen tyytyväinen (ei kukaan oo oikeesti sen mallinen, mitä se mekko edellyttäisi). Mutta, että JOS minä hieman laihtuisin, ni olisiko sitä ikinä oikeestaan tyytyväinen itseensä? Tällä hetkellä tavote ois sinne 75 kiloon päästä. Oikeestaan se ihanne tavote mulle ois 72, mut oisko sitä siihenkään tyytyväinen? Mutta kertokaa heti, kun jostain saa hankittua sitä itsehillintää!? PLIIIIIIS…..

Tässä jokin aika sitten pompin jo riemusta, kun hello kitty- vaakani näytti sille noustessani lukemaan nipin napin 80 kilon yläreunassa. Olin siis laihtunut ehkä kilon! Ja haistakoon homeen koko hemmetin kilo! Olisi nyt älynnyt edes pysyä poissa, mutta EI! Paskan nakki se hiipi, ei se kyllä varmaan teki täsmähyökkäyksen takaisin kehooni. Mitä tästä opimme? Älä käy vaa’alla, jos oot kerrankin saanut mieleisen (tai edes mieleiseen suuntaan olevan) lukeman. Toppahousutkin piti korjata haaruksista, kun autoon noustessa ne rapsahti rikki.

Mutta lopulta kuitenkin ”ihastelin” äsken itseäni salin pukkarin peilistä (kun kukaan muu ei nähnyt :D) ja olin sen verran hurmiossa, että puin vahigossa paidankin väärin päin päälle. Miten olin tyytyväinen itseeni? Piilarit oli mennyt hieman vinoon silmissä, joten sain sellaisen sopivan sumean kuvan verkkokalvoilleni ja kun nostin salihousujen vyötärön tarpeeksi ylös, että se peitti makkaran vyötäröltä ja väänsin itseni sopivaan kulmaan ja pinkistin mahan sisään, ni johan sitä hyvällä mielikuvituksella ja toiveajattelulla sai huijattua itselleen mielikuvan jokseenkin sen suuntaisesta kropasta, mitä tavoittelee :D :D . Olen siis suht hyvä kuitenkin huijaamaan itseäni.

Ps. Olkapäitä tehdessäni näin jopa lihaksen!

t. PunttiPunkero