Selaat arkistoa kohteelle uv-uikkarit.

Keväisiä kuulumisia maaliskuulta

28.3.2014 Arkipäivien asioita, Vaatemerkit

On taas hetki kun olen viimeksi kirjoittanut. Meillä on melkein kaikki lumet jo sulaneet ja kura-aika on alkanut. Äidin lempi aika <3 Lapset ovat korvareikiä myöten kurassa ja se haju! Hyh, voi kura haista kamalalle! Jouduin ostamaan uudet kurikset isommalle, koska T2H: kurahousut 122cm olivat todella epäkäytännölliset. En tiedä, onko syynä se, että ne on tehty n.6vuotiaalle ja meidän poika on vasta 4v. 122cm on kuitenkin hänelle kokona hyvä. Hän on pääasiallisesti 116/122cm vaatekooltaan. Kyllä 4 vuotias tarvitsee vielä kurahousut henkseleillä, koska ainakin meidän poika mahaa maassa ja istuu, jolloin pelkät housut ilman henkseleitä eivät suojaa kuin jalat ja peffan.
Joten näppäränä tyttönä tilasin Citymarket.fi pojalle Lassien 128cm kurahousut. Ne on hieman reilut mutta ei liian. En pidä pääasiassa huonojen käyttökokemuksien vuoksi Lassiesta. Se ei vaan kestä meillä mutta nämä housut on aika kivat. Selässä pieni rypytyskiristys ja muuten mukavan tilavat. Helppo pukea vk haalarin päälle! Ja ne nousee todella ylös, mikä on meille aina parempi. Hoidossakin tykkäsivät niistä. Samalla ostin cittarista pojille verkkapuvut. Ihan Jess merkkiset tai joku sellainen kun verkkareita meillä käytetään aika vähän.

Cittareihin tulee muuten ensi kuussa tarjoukseen Viking vk lenkkarit! Olikohan plussakortilla mutta kuitenkin! Kannattaa käydä katsomassa.

Olen minä muutenkin tuhlaillut :/ Kävin pojan kaappia läpi ja tajusin ettei hänellä ole kuin muutamat 122cm housut. Monet 110/116cm ovat jo aika pieniä. Myöskään paidoista tuossa 122cm ei ole kyllä yhtään liiaksi. Tilasin sitten Mini Rodinia meille, kun löysin -15% alekoodin Babyshopin verkkokauppaan. Ostin pantteri ja gepardi t-paidat, gepardi golleget ja samansävyn housut sekä ruskean panda paidan. Mietin kamalasti tilaanko pienemmälle sen Rodinin uv-uikkarin mutta en vielä raaskinut. Alekoodi oli vipsale, jos joku haluaa kokeilla, vieläkö se toimii.
Tänään laitoin toppavaatteet pois ja vk vaatteet esille. Huh, mikä homma vaikka nopeasti se kävi.

Myin ison kasan pieniä vaatteita Second hand sisäänosto kirpparille. Lähinnä ulkovaatetta. Tälläinen myyminen sopii mulle vaikka ne pitikin postittaa. Ostin pienemmälle pojalle Facebookista Mini rodinin beigen panda toppatakin ensi talveksi ja Anto & nina verkkokaupan supersalesta toppahousuja kahdessa eri koossa 110 ja 128cm sekä reiman 128cm toppataki, kahdet Reiman Eino toppahatut ja kurahanskat. Hintaa tuli kaiken kaikkiaan 150e posteineen eli aika halpa juttu siis suhteessa tavara määrään.

Yksi todella lupaava tuttavuus merkki on Frugi. Ostin punavalkoraidallisen paidan, jossa karhu skeittaa. Kangas oli mukavan paksu ja miten pehmeä! Todella ja laadukkaan oloinen kangas. Luomupuuvillainen. Tässä tietoisku  Frugista!

 

FRUGI luomupuuvillaiset lastenvaatteet ja imetysvaatteet

Englantilaisia laadukkaita luomupuuvillaisia lastenvaatteita sekä imetysvaatteita upeissa väreissä. Hienot erikseen ommellut yksityiskohdat. Lähes kaikissa kuva sekä jokainen yksityiskohta on erikseen ommeltu. Vastaa hyvin kokoluokitusta.
http://www.welovefrugi.com/