Selaat arkistoa kohteelle uusivuosi.

Hyvää uutta vuotta 2018!

1.1.2018 Yleinen

Päätin heti vuoden vaihtumisen jälkeen juhlistaa sitä kirjoittamalla uuden artikkelin!

Viime yönä tosiaan tuli valvottua, niin kuin uutenavuotena kuuluukin! Telkkarista myöhään illalla tuli samanaikaisesti jääkiekkoa ja koripalloa, joita katseltiin veljen kanssa. Veli häippäsi ja vietin vielä jonkin aikaa kuunnellen musiikkia. Tai no, musiikkiahan minä melkein kuuntelen aina hereillä ollessani. Joskus myös nukkuessani, ja silloin tällöin musiikki tulee uniini. En vain oikein pääse siitä eroon! Muistan, että lapsena minua aina jotenkin nolotti kuunnella musiikkia. Jotenkin kai ajattelin, että se on liian tunteellista.

Heräsin sitten yhden maissa äidin soittoon. Hän kyseli, että menisinkö hänen kanssaan katsomaan mummoa. Olin vielä niin väsynyt, että sanoin etten vaan jaksa. Harmittaa, tottahan MUMMOLLA pitäisi vierailla! Nukahdin heti uudestaan ja herättyäni 15:30 lähdin pienelle kävelylle. Olin noin tunnin ulkona ja tullessani kotiin lämmitin ja söin pakastepizzan. Vähän ajan päästä äiti tuli piipahtamaan.

Musiikista puheen ollen, tein tuossa pari päivää sitten uuden kappaleen. Yritin tehdä tällä kertaa pelimusiikkia pelejä varten – veljen kanssa odotellaan yhden sovelluksen ilmestymistä, jolla luultavasti osaisimme tehdä ainakin jonkin sortin pelejä. Toivon kovasti, että suunnitelmamme toteutuu.

Joulukin meni tuossa vähän aikaa sitten. Pelattiin lahjaksi ostamaani uutta versiota Sega Mega Drivestä pikkuveljen kanssa. Oli ihan hauskoja pelejä! Viime aikoina olen muutenkin pelannut aika paljon – lähinnä shakkia ja ajopelejä. Suosikkini on tällä hetkellä GRID 2, joka alkuun tuntui aika vaikealta, mutta pikku hiljaa sain juonesta kiinni. Siinä on sellainen kiva ominaisuus, että jos ajaa pahasti väärin, voi aikaa kelata taaksepäin ja ajaa uudestaan paremmin. Shakkia olen pelannut hyvin heikkoa vastusta vastaan (tietokonetta), mutta tuntuu, että olen silti kehittynyt paremmaksi pelaajaksi. Yritän saada selkeät virheet pois pelitavastani.

Toinen lahja, jonka ostin itselleni on uudet hienot langattomat kuulokkeet. Oli tosi järkevä ostos!

Vuoden vaihtuessa minulla on tapa lukea yksi tietty Don Rosan Aku Ankka -kirja. Muutenhan noita sarjakuvia tulee luettua miltei olematon määrä. :)

Odottelen tässä kovasti maaliskuuta, koska silloin tulee teattereihin kauan odottamani elokuva Ready Player One! Mielenkiinnolla odotan myös uutta Putous-kautta, joka alkaa tämän kuun 20. päivä.

Loppuun vielä veljeni runo, jonka hän keksi katsellessamme koripallo-ottelua. Se menee näin!

Hei, sinä lyhyt pelaaja!
Kentän pienin!
Tee itsestäsi vielä lyhyempi!
Kyyristymällä!

Klap! Klap! Klap! =)

Lemmikit

8.1.2017 Yleinen

Eläimistä pitää ottaa vastuu kun sellaisen ostaa esim koira kun sen täytyy käydä joka ikinen päivä lenkillä aamulla päivällä ja illalla. Siinä sitä työtä vasta riittääkin kun on kova pakkanen ja koirallasi on kova hätä päästä ulos. Minäkin vain käperryin mielummin peittoon kuin menisin ulos lenkittämään Pimua äitini kanssa. Välillä ihmettelenkin miten äitin pystyy tekemään reilun tunnin lenkkejä ulkona yli -20*C pakkasessa.

Uutena vuotena jotkut lemmikit saattavat pelätä raketteja ja hirveää pauketta mikä niistä tulee, koirat saattavat sännätä karkuun, jäädä auton alle paniikissa jostessaan tai eksyä, jotkut lemmikit saattavat jopa vapista, kuolata taikka käyttäytyä arvaamattomasti esim purra omistajaansa. Siksi olisikin hyvä että rakettien ampujat lopettaisivat oikeaan aikaan, että koirien ulkoiluttajat saisivat ulkoiluttaa koiransa rauhassa. Vaan meidän lemmikkimme eivä t ole siitä moksiskaan koira on aivan tavallinen ja kissat vain ihmettelevät rakettien valoja.

Kylmin kesäloma ninq ikinä

7.1.2017 Yleinen

Uusivuosi otettiin vastaan uudessa seurassa Himoksen mökissä.

Kolme vuorokautta oli kyllä liikaa meikäläiselle ja onneksi osasin varautua siihen pitämällä vähän pitämättömiä saira….eikun kesälomaa.

Salit tuskaa ja painokin tippui sopivat 4kg muistuttaa ettei samaan seuraan pysty kyllä ennen kesää.

Siihen, kun vielä tyrkättiin ensin puolimetriä lunta ja perään parikytpallii pakkasta niin alkoi kesäloma tuntua joltain aivan muulta.

ulos ei huvittanut mennä kuin pakollisissa asioissa joten oli aika keksiä jotain mitä on pikkupojasta asti haaveillu eli Ratti ja polkimet ja joku rallipeli.

Noh yön yli malttoi odotta, että kaupat aukeaa ja tuli haettua XBOX one S ja siihen Kinect liiketunnistin. Oli hyvää palvelua Tiksissä sijaitsevassa http://www.vpd.fi/ peukku siitä.

Ja kuumeisesti olin etsinyt myös penkkiä ja rattia ja polkimia mutta oli kyllä aivan liian kalliita jopa tähän mielentilaan.

Sitte googlettelemalla satuin törmäämään http://www.tori.fi/ ja no hemmetti Pk-seudulla myyjän mukaan lähes käyttämätön setti juuri sellaisia joita etsin ja eikun yhteyttä ja kohta myyjä soittikin ja siltä istumalta Penarilla kohti Hyvinkäätä

-20´c BMW meni kylkimyyryä ja tuote tarkasteluun.

Totta se puhui oli kuin pakasta vedetty Playseat Evolution ja Logitech G920 Driving Force.

Äkkiä vehkeet kyytiin ja rajotinta vasten kohti himaa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Täytyy sanoa että on kyllä laitteet kehittyny siitä, kun frendillä tahkottiin Colin Mcrae rallia pleikka ykkösellä.

Vähä kiireellä tulee blogia pidettyä yllä mut ihan sama

Kohta on vuosi 2017!

31.12.2016 Yleinen

Vuoden vaihtumiseen annan vinkiksi joitakin Youtube-biisejä.

Hans Zimmer – Time

The Mr Bean – Mad Pianos

Forrest Gump Soundtrack – Main Theme

A Beautiful Mind Soundtrack – Main Theme

Hyvää uuttavuotta!

Olkaa varovaisia rakettien kanssa!

=)

Page 7 of 366

7.1.2016 Yleinen

Hellurei! :)

Vuosi 2016 on vierähtänyt käyntiin ja joulu on takana :) Toivottavasti joulunpyhät ja uusivuosi sujuivat kaikilta hyvin ja ilman vastoinkäymisiä :)
Tammikuun ensimmäinen kokonainen viikko on parhaillaan menossa, vaikkakin loppupuolella, mutta tästä se lähtee. Uusivuosi ja uudet kujeet :)
Osa on saattanut tehdä uudenvuodenlupauksia, toiset ei. Ainakaan itse en ole asettanut sen suurempia tai huimempia tavoitteita, mutta yleisellä tasolla haluan panostaa ja yritän antaa itsestäni enemmän opiskelun parissa ja toisinaan antaa myös enemmän aikaa itselleni.

Mitä uudenvuodenlupauksiin tulee, niin ei kannata lyödä itselleen ”liian korkeita tavoitteita”. Mieluummin pienempiä rajapyykkejä jotakin isompaa tavoiteltavaa kohden, niin saavuttaessaan tavoitettaan huomaa matkan aikana kertyneet pienet onnistumiset ja välitavoitteet. Näin tajusin myös itse viime vuoden jäljiltä.
On turhauttavaa, jos et pääse tavoitteeseesi, sehän on ihan ymmärrettävää. Mutta pitää myös muistaa,  ettei ole liian ankara itseään kohtaan. Loppupeleissä se alkaa käydä oman hyvinvoinnin päälle. Tavoitteita ja unelmia saa ja pitääkin ehdottomasti olla, mutta liian ankara itsensä kouliminen ja vaatiminen itseltä ei ole hyväksi sekään.

Pitää muistaa omat rajat, mutta toisaalta niitä pitää myös rikkoa löytääkseen uutta. Jos tuntuu siltä, että haluat kokeilla jotain uutta, tee se :) Höpönlöpsis, jos joku sanoo, että olet liian vanha :) Koskaan ei ole liian vanha! Ehkä joskus on jopa tarpeellista irtautua vanhasta tutusta ja kokeilla jotain sellaista, josta olet uskaltanut aiemmin vain uneksia. Ehkä tämä vuosi on jonkin uuden aika, anna ainakin mahdollisuus sille, eihän sitä koskaan voi tietää :)
Tämän myötä haluan toivottaa kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta ja loistavaa viikonjatkoa, hejjjjppa :)

 

 

New year, new me! (taasko) ?

29.12.2015 Yleinen

Tai minun tapauksessani uusi vuosi, samat vanhat lupaukset.

Tiistai-iltaa! ?

Kohta saamme heittää toisen kalenterin paperinkeräykseen (toivottavasti muutkin tekevät niin hömhöm..) ja toisen naulaan. Avata uuden sivun, aloittaa puhtaalta pöydältä, antaa itsellemme ja toisille anteeksi, jättää unholaan edellisen vuoden toilailut, nollata vuosi 2015, mitä näitä nyt on.

Minulta onkin jo pariin otteeseen kyselty uuden vuoden lupauksia. Se on ollut joka vuodenvaihdon aikaan sama: ”Lopetan tupakoinnin, juon enemmän vettä, lenkkeilen useammin ja alan syömään pienempiä ruoka-annoksia tiheimmin ateriointivälein..” Silti vuoden lopussa huomaan olevani taas samassa jamassa kuin olin samaan aikaan edellisvuonnakin.

En voi estää itseäni ajattelemasta: ”Tulenko koskaan pitämään lupaustani vuoden loppuun asti?” Tai pidemmäksi asti. Koska olisi joskus mukavampi tehdä uusiakin lupauksia.

Tänään minun piti testata joululahjaksi saamaani kahvakuulaa, löysin itseni kuitenkin santsaamasta rasvaista buffetruokaa PizzaBuffassa ja katsomasta Kostoa käteni Geisha-karkkeja hamuten.

Onneksi tiedän, etten ole tässäkään asiassa yksin. Tammikuuthan ovat tunnetusti kuntosalien ja ryhmäliikuntatuntien kulta-aikaa, ainakin yrityksille. Silloin some räjähtää lounassalaattien kuvista, ja kuntosalissa peilin kautta otetuista treenikuvista. Meistä syntisimmät saattavat langeta jo treenitammikuun aikana joulusta jääneisiin suklaakonvehteihin.

Uuden vuoden lähestyminen saattaakin tuntua ikävästi puristavalta kengältä. ”Taas sitä pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni.. Jos nyt taas alottaisi terveellisen elämän.. ” Mitä hauskaa tuossa nyt on, saanko kysyä? Ehkä tammikuun juuri ja juuri jaksaakin huhkiessa totisena salilla hokien kutakuinkin tällaista mantraa: ”Sinun on pakko, et voi enää jatkaa sohvalla löhöilyä..”

Terveellisemmän elämän ei tarvitse olla tuollaista niuhottamista. Saatan itse välillä katsoa Youtubesta reggae dance-tutorialin (ja joskus tehdä sen jopa itse) ja sen jälkeen tömähtää sohvalle syömään sipsejä. Ja liikunta on oikeasti kivempaa ystävän kanssa, silloin on joku joka kannustaa ja on samassa tilanteessa itsekin.

Päätin kuitenkin, että tänä vuonna uudenlupaukseni on koruttomasti se, että kaikessa mitä teen, pidän hauskaa sitä tekiessäni. Enkä tuomitse ketään, joka päättää luvata lopettaa juomisen, tupakoinnin tai herkkujen syönnin. Tulen luultavasti itsekin yrittämään joitain noista. Mutta en lupaa. Yritän, ja pidän hauskaa koitoksen lomassa.

Oikein hauskaa uutta vuotta 2016 lukijat & muuten vain Ilkikuristen valtakuntaan eksyneet ?!

Koitan päivitellä blogia ahkerammin ensi vuonna. Ja ei, tämä ei ollut kuitenkaan lupaus ?

 

29.12.2014-03.01.2015 Helsinki-Amsterdam

4.1.2015 Yleinen

Hyvää Uutta Vuotta kaikille, Uusi vuosi ja uudet kuviot ? ;)

Ensimmäinen kerta, kun kokeilimme lähteä ystävän kanssa Amsterdamiin uudeksi vuodeksi. Olihan se pakko kokea, että on uuden vuoden poissa Suomesta. No, me sitten lähdimme Amsterdamiin. KLM lento lähti 29.12.2014 myöhässä, huonon sään takia. Amsterdamiin saavuetta huomasimme, että seuraavalla kerralla kannattaa ottaa kolikoita mukaan, metrolippua varten. Tiskillä todella tylyä palvelua, tuntui, että kukaan ei vissiin kaivannu meitä sinne. No mutta kuitenki, Amsterdam Centraaliin saavuettassa löysimme melkein heti hotellimme. Hotel Manofa oli ”Hotellin” nimi. Varasimme netistä, ja viiden yön piti maksaa 670€, mutta ei ”taksa 100€ ” yllätti meidät. Meidän pankkikortit ei käynyt maksuvälineenä sielä, mutta ihme kas kummaa, saimme kuitenkin huoneen, mutta meidän piti maksaa hotelli, ennen kun poistuisimme sieltä. Kun nostimme rahat ja menimme maksamaan, jouduimme maksamaan vielä 10€ avaimen ”panttirahaa” lisää.. No maksoimme, kun emme jaksaneet kiistellä asiasta. Huoneet oli hyviä, paitsi, että saimme huoneen rappusten vierestä. Tyynyt olisi voineet kyllä olleet huomattavasti parempia….

 

Toinen, mikä häiritsi oli kieltopaperit, Elikkä siis huoneeseen ei saanut missään nimessä viedä ruokaa tai syötävää. No satuinpa näkemään miehen, joka salakultti pizzalaatikon sinne. Joten ajattelin, että miksipäs ei, ja itsekkin kriminaalinen, ryhdyin salakuljettamaan ruokani huoneeseen.