Selaat arkistoa kohteelle uusi turpa.

Uusi turpa tantereella

18.12.2014 Yleinen

Uusi naama täällä siis esittäytyy.

Olen siis naimisissa oleva 30 vuotias entinen yrittäjä. Kolme lasta löytyy, esikoinen 4vuotias ja 4,5 kk kaksoset.

Aiemmin olin likemmäs työnarkomaani, joka ei kerennyt perehtymään juurikaan mihinkään juurikaan koskaan. Ruoka tehtiin koska oli pakko. Pyykit tuli hoidettua viikon satsi kerrallaan. Kiire töihin ja kiire töistä. Pitkää päivää painettiin. Oli pakko, olinhan yrittäjä.

Potkään olen haaveillut omasta blogista. Aika ja energia vaan ei ole riittänyt. Nyt asiat on kuitenkin toisin,vaikka toisin voisi kuvitella.

Tosiaan reilu vuosi sitten annettiin pikkukakkoselle lupa saapua. Ja pian testi näyttikin plussaa. Oli kokoajan olo että tästä ollaan hys hys viikoille 12. Olenhan jo 30 eli mielestäni ”iäkäs” äidiksi. Yrittäjänä vanhennuin kuudessa vuodessa 12 vuotta.

Tammikuun alussa selvisi että tuloillaan tosiaan on pikkukakkonen ja pikkukolmonen. Siis kaksoset! Huh huh. Pelotti, jännitti, ilostutti, kauhistutti, ilostutti taas

Meni kesää kohti ja alkoi sairausloma huhtikuun lopussa, vähän ennen sitä tein päätöksen myydä yrityksen ja lopettaa työnteko hetkeksi. Näin tein. Se oli paras ja pahin päätökseni. Rakastin työtäni, asiakkaitani. Oli pakko. Yrityksessä minusta olisi vain kuluja ja paineet palata töihin olisi kovat. Pakkorako siis.

Jälkeenpäin, iso taakka putosi harteiltani ja stressi katosi. Huomasin olevani taas onnellinen ja hymyileväni. Laskettuaika läheni. Pienillä piti olla sovittu sectioviikoilla 39+1. Periaatteessa vasten tahtoani mutta elimistöni ja mieleni ei enää kestänyt. Oli heinäkuun helteet, jalkani olivat niin turvonneet että oikein sattui. Yöt meni itkiessä levottomia jalkojani ja ainoa keino nukkua oli kylmägeeli. Mutta viikolla 39+0 alkoi synnytys spontaanisti ja kaikki eteni nopeasti ja hyvin. Kotiin kolmen päivän jäkeen ja arki voi alkaa…

nyt reilu 4kk myöhemmin, olaan kotona pääsääntöosesti kolmistaan. Isosisko on ti-pe osa-aika hoidossa. Maanantaina jo vinkuu hoitoon , miksi veisin sen ilon pieneltä ihmiseltä. Oma arkeni menee kutakuinkin pullojen ja vaippojen pyörityksessä.

Nyt alkanut arki sujumaan jo niin hyvin että on jo hieman aikaa leipoa ja touhuta muutakin kun vain koomata leikkimaton vieressä. Pienet nukkuvat pääsääntöisesti yönsä ja aamupäivällä matkalla esikoisen päiväkotiin nukkuvat he muutaman tunnin. Jätän vaunuihin ulos nukkumaan kun kotiudutaan. Äidin oma jetki voi alkaa.

Näille hetkille ajattelin laittaa. Blogin pystyyn. En tiedä mitenkä tiuhaan tuotetta saan tuotettua ja mitä tänne tuuppailen. Leivontaa, arkea, askartelua. Olen aloittelija joten armoa.

 

aloitan kunnolla lähipäivinä, ajattelin aloittaa taatelikakulla :)