Selaat arkistoa kohteelle uus vuos.

UUS VUOSI & UUS HAASTE: Uusii Munii (2kk)

4.1.2015 Yleinen

Jep. Mua ei oo näkynyt täällä vähän aikaa kun en jaksanut enää päivitellä exän soittosaldoo… muutenkin on hilkulla ettei mee mielenterveys ihan täysin.

Pistettiin sitten jouluna tyttökaverin kaa pystyyn kova haaste.

Nimittäin kahden kuukauden aikana pitäisi tavata uusii naamoja… miehii tai naisii. Ei väliä kunhan ei ole exä.

Eli yhteensä 8naamaa.

Seuraavassa artikkelissa ensimmäisestä uhrista tarkemmin…

Haaste alkaa: 1.1.15

Loppuu: 28.2.15

VD

Uusi paska vuosi

1.1.2015 pohjalla jälleen

Moi taas piiitkästä aikaa

Uusi vuosi. En sanoisi, et olisin koskaan oikeen tykänny siitä, mut tästä viimesimmästä vuoden vaihdoksesta en oo tykänny oikeestaan tippaakaan. Oon kuuden mun luokan tytön kans korves yhel mökil joka me vuokrattiin. Itelleni tulee alkoholista ahdistusta ja kamalia muistoja mieleen (esim mun exä joka pakotti mut jjuomaan kirkasta). No ainoastaan yks Juulia ei oo mun lisäkseni alkoholiin ainakaan tänään koskenu. Oli niin ihanaa ku Juulia oli mun puolellani. Oli super ahdistavaa ku yks Ella sano alku illast ”et nyt kaikki ottaa tost kirkast ja vedetään samaan aikaan!” No onneks se sit tajus myöntää et ei oo pakko ottaa viinaa jos ei haluu, mut ottaa sit vaiks limsaa. No noitten ilta kulu remutessa, musiikkia huudattaessa, alkoholii kitatessa. Mullahan on tunnetusti herkät korvat, eikä menny aikaakaan ku mulla jo ihan tolkuton päänsärky. Itsetuhoiset-ajatukset pyörivät ympyrää mun pääni sisällä. Vetäydyin toiseen huoneeseen, sammutin valot ja vedin peiton korviin. Jossain välis jotku tytöt mietti et missä oon ja sit ne aina välillä kurkkas ovest ja kysy et onks kaikki okei, yllätys sanoin ain et ei täs mitään, mul on vaan jäätävä hedari. Sit ne jätti mut rauhaan.

Nukuin pari tuntii ja päänsärky loppu. Jäin tonne pukuhuoneeseen viideks tunniks yksikseni.

 

Uus vuos

 

Tää seuraava teksti on yhen pari kymppisen masentuneen naisen blogista, mut vois olla ihan hyvin mun käsialaa, joten oli ihan pakko laittaa toi tähän.

Ei oo oikeen fiilistä juhlii uutta vuotta. ”Kuolen kuitenki tänä vuonna”, sanoo ääni päässä. Uus vuos vaa lisää paskaa niskaan. Uus vuos lisää tuskaa ja vaikeuksii. Uus vuos paskaa elämää. Miten mä kestän enää yhtää uutta vuotta tätä samaa? En tiedä. Pelkään etten selviä, pelkään että mä kuolen. Vaikka samalla en oikeestaan muuta haluukaa ku kuolla. Tää on jatkuvaa kamppailuu, jatkuvaa taisteluu elämän ja kuoleman välillä. Kumpi voittaa sen tänä vuonna 2015..?

 

 

Masentunein fiiliksin

-Elina