Selaat arkistoa kohteelle urheiluvaatteet.

Jotain uutta kevääseen :)

18.5.2016 Yleinen

Se tunne, kun rumasta ankanpoikasesta kuoriutuu yhtäkkiä kaunis joutsen.. Tai no, en mä sitä joutseneksi, varsinkaan kauniiksi sanoisi, mutta ehkä varikseksi :D ? Ostin siis puoliksi vahingossa uudet lenkkarit. Rumat, kun mitkä, mutta jotenkin lopulta näin niiden sisäisen kauneuden. Enhän mä toki välttämättä uusia olisi tarvinnut, viime syksynähän uudet popot tuli hankittua, mutta jos nyt vähän mennään välineurheilun puolelle, niin onhan se kiva, kun on vähän vaaleemmat kesäksi ja JOS mä nyt kovasti innostun lenkkeilemään, niin tekeehän se ihan hyvää sekä lenkkareille, että jaloille antaa toisten kenkien huilia ja palautua välillä ja jalat saa erilaista tukea. Eikö..? Joohan…..?

index

Mutta kaikesta rumuudestaan huolimatta ne on aika söpöt, eikö :D ? Ja vielä mun linttakoivillekin todella hyvät ja jopa ”halvat”! Nyt vaan pitää tän lenkkeilyinnostuksen pysyä. Olenhan mä jopa tälläkin viikolla käynyt joka pvä lenkillä, maanantaina ja tiistaina kotikaupunkini hullun pitkissä portaissa ja poluilla juoksemassa, tänään oli lenkkeilyn suhteen palauttava päivä, portaat sai olla ihan rauhassa.

Maanantaina mulla oli ihan tappo ratsastustunti. Yhtään liiottelematta mun naama helotti punasena vielä tunnin ratsastuksen jälkeen, hevosen selästä alas tullessa polvet löi loukkua ja puolen tunnin humputtelu toisella pollella sai takareiden kramppaamaan. Olinkohan ihan niin innokas maanantaina, et taisin käydä habailemassakin salilla. Eilen ei sitten jalka enää noussutkaan ihan niin tehokkaasti portaissa ja tiesin todellakin tehneeni jotain. No olihan se maanantain rappureeni toki eka tälle vuotta. Tänään huilin salilta, kun eilen oli jalkapäivä. Tästä täytyy nauttia, en mä kovin montaa kertaa pääse kehumaan, et näin paljon oon liikkunut :D !

Tosin vähän ottaa pattiin tää, et alkaa rapistua, ku mikäkin raihnanen käppänä. Polven nivelsiteet alkaa olla aika pitkälti kunnossa, joitain liikkeitä ei oikeen pysty salillakaan tekee, mutta kestää pomppimisen, juoksemisen ja normaalin elämän vaan pienillä muistutuksilla. Mutta sitten tuli nilkka kipeeksi! Ja tällä kertaa toinen, mikä meni viime talvena. Voi perpendeeros. No, tämäkin onneks lämpiää aika jees liikkuessa ja vihlasee vaan tietyssä asennossa, joten jos askeleet osuu juostessa ok, ni ei oo siinäkään sinällään suurta ongelmaa. Saiskohan nuita varaosia mistä? Mutta näillä mennään, kaikkeen sitä näköjään tottuu ja tärkein, et kuitenkin melkein normaalisti pystyy liikkumaan, joten ei passaa valittaa pienistä :)

Eikä keleissäkään oo ollu paljon valittamista!

Ps. Kiloja ei tosin oo lähtenyt yhtään…… höh

Enhän minä muuten, mutta kun se oli pinkkiä..

10.8.2015 Yleinen

puijo

Tavis on nyt saanut uuden kipinän lenkkeilyyn! Tai ei siis varsinaisesti lenkkeilyyn, mutta rappureeniin. Jostain syystä nyt vetää mieli jatkuvaan portaisiin, vaikka pohkeet on ku kivet.. Tosin joka kerta se on vaan helpompaa ja helpompaa päästä ne raput ylös, edelleen kahta askelmaa kerrallaan kävellen, juosta jaksan vaan puoliväliin :D .

Mutta on se muuten kumma, miten sitä tulee puhtia, ku pieneen pitäjään siinä vaiheessa, kun saat jotain uutta! Ensin investoin kompressio sukat. En tosin tiedä, onko niistä juurikaan hyötyä ollut minulle, kun sain pohkeet jo aiemmin jumiin, mutta on ne kyllä ainakin hienot :) . Seuraava ostos olikin sitten uudet lenkkarit. Leikkasin yksi päivä tässä varpaankynteni ja huomasin, että toisesta pottuvarpaasta on kynsi lähtenyt hieman halkeemaan pystysuunnassa ja reunoilla oli havaittavissa hienoista irtoamista. Tästähän minä sain ihan kauhean slaakin ja hyvä, ettei pitänyt varvasta teipata kunnolla pakettiin, että kynsi pysyy paikallaan (ei se siis todellakaan ollut mitenkään irtoomassa). No siis tämähän riitti syyksi siihen, että tarvitsen uudet lenkkarit. Kenkien vika, ei mahda mitään (eihän mulle siis tosin muutenkaan paha mieli tullut, et jouduin uudet popot ostamaan..). Edelliset tosin olikin tuntunut aina hieman naftille, mutta ei mitenkään varsinaisesti pienille. Mutta ehkäpä se on ihan oikeasti oltava hyvät kengät, teki sitten mitä tahaan, nämä minunkaan koivet kun ei nyt muutenkaan ihan kunnossa ole.

Yllättäin jouduin taas pulittamaan pitkän pennin lenkkareistani, mutta kylläpä sen vaan huomaa eron, miten erilaisia lenkkareita on ja miten tuet vaikuttaa. Heti tunsin, että nyt on ”tutun oloset” kengät jalassa, kun näitä sovitin. Värillähän ei ollut osuutta asiaan mitenkään. En minä sentään mikään välineurheilija ole.. ;) Siis toki eihän sillä mitään väliä ole, mitä päällään on urheillessa, kunhan nyt jotain sentään on, mutta onhan se välillä saada pientä piristystä :) Ja, että se on pinkkiä.

Portaista suoraan sitten vielä salille ja uskokaa tai älkää, pystyin taas tekemään haboja! Tämähän alkaa vaikuttaa suorastaan loistavalle! Ei se kyynärpää toki kunnossa ole, mutta kestää jo jonkin verran nökkääntymättä. Varovasti olen yrittänyt nyt pienemmillä painoilla, mutta lisäämällä toistoja, tuntuu aika mukavasti tämäkin, siis ihan siellä missä pitääkin.

Mutta oletteko muuten koskaan huomanneet, miten hankala joistakin urheilurintsikoista on päästä ulos? Sopivasti kun hikoilet, ni pitää tosiaan olla akrobaatti saadakseen ne pois päältä.. Lähden nyt nauttimaan ulos aurinkoon olostani, sikäli jos pääsen eroon reenivaatteistani ja pääsen käymään suihkussa.. Moro! :)