Selaat arkistoa kohteelle Uneton.

Ei ei ei ja Jeeeeee! Uneton sveitsissä

21.10.2014 Treeniblogi, Yleinen

Heippa!

tää on Jo mun 3 postaukseni tälle päivälle, mutta olen satanut kommentteja siihen ettei minun tarvitse laihduttaa ja että minusta tulee  tällä menolla anorectikko. Mutta minun tavoitteeni ei ole laihuttamalla laihduttaa vaan kasvattaa kuntoa. Hei olen sveitsissä jossa syödään paljon erilaisia ruokia ja juodaan viiniä joten en todellakaan aio kieltäytyä uusista makuelämyksistä vain sen takia että laihtuisin. Kaupassa pyrin ostamaan suht terveellistä ruokaa, koska Jo’s karkkia ja epäterveellisyyksiä ei ole nii ei sitä tuu naposteltuakaan. Vaikka sallin itselleni kyllä herkuttelu päivän ja Jos on Kauhea makean Himo iskee niin en kuole siihen jos vähän herkuttelen. En edes aina jaksa tai kerkiä miettiä mitä suuhuni pistän koska pitää keskittyä myös lapsiin. Minä vaan liikun paljon joten laihtuminen tulee kivana bonuksena ja JEE olen laihtunu 3kg puolentoista kuukauden aikana :). Hyvä startti, eikö?

mutta palataas tähän päivään ja treenaamiseen. Eli kokeilin tänään pilatesta, ulkona satoi kaatamalla vettä joten en päässyt lasten kanssa ulos. Otin lapset mukaan tekemään liikkeitä dvdltä ja hekin tykkäsivät, ei tietenkään ottaneet sitä liikunnan Kannata vaan leikin. Voin sanoa että Pilates on vaikeaa siinä tarvitsee Osata kehon hallintaa ja se tarvitsee harjoitusta. Itselläni lihas kunto on varmaankin Tasan 0, mutta liikkeet oli kuitenkin suht helppoja eikä Liian raskaita, joten sopii myös aloittelijalle Eli minulle. Hiki siinä tuli ja ponnistella pitää että pysyy mukana, nyt lihakset huutaa hoosiannaa. Itse tykkäsin ja aijon harjoitella pilateksen paremmin, se oli Aikas kivaa.

Hyvä Pilates DVD

Hyvä Pilates DVD

sitten sade lakkasi joten kipinkapin Poikien kanssa ulos pelaamaan jalkapalloa ja temmeltämään. Sade kuitenkin yllätti meidät kesken pelin joten joustiin katokseen suojaan, lapsilla ei ollu nimittäin sadevaatteita. Nautin kuitenkin sateesta ja olisi kiva pelata vaikka jalkapalloa rankkasateessa, mutta täällä mulla ei oo niin paljoa tuttuja että sais pelit pystyyn.. Ajattelin siis että Kunhan pääsen töistä niin lähden lenkille sateeseen. Jouduin Tovin oottamaan että Sade taas tuli ja sit eiku lenkille. Kyllä oli se sen odottamisen arvoista. Tuli lapsuus ajat mieleen kun juoksentelin ystävien kanssa vesisateessa ilman huolia ja murheita. Sitten kun vanheni niin ulos ei varmasti menty Jo’s ilma edes näytti siltä että voisi saataa… Vesisateessa juoksu on virkistävää ja oli sitä kaipaamaani raikasta ilmaa. Nyt olen happy!

Vanhemman Pojan kanssa irvisteltiin ja..

Vanhemman Pojan kanssa irvisteltiin ja..

Viihdytettiin ihtejämme vesisateella ja pienin oli tuotamieltä... Varmaan ajatteli että sekopäät. Koska....

Viihdytettiin ihtejämme vesisateella ja pienin oli tuotamieltä… Varmaan ajatteli että sekopäät. Koska….

Seuraavaksi hän näyttää miten saada aupair hiljaseks....

Seuraavaksi hän näyttää miten saada aupair hiljaseks….

Kas näin se onnistuu! Tunge emmin suuhun jotain, kyllä se hetkest hiljenee. Pikkunen päästi okie in paskaset naurut tohon perään....

Kas näin se onnistuu! Tunge emmin suuhun jotain, kyllä se hetkest hiljenee. Pikkunen päästi okie in paskaset naurut tohon perään….

 

Happy me!

Happy me!

tai no en oikeastaan, tänne on nousemassa hirmu myrsky ja pelkään ukkosta. Tulee niin että tuntuu Kuin katto lähtis irti ja pikimustat pilvet lähestyy kovaa vauhtia. Joten heippa nukkumatti ja yöunet!

pitänee Lähtee Ilta myslille, venytellä kunnolla ja koittaa lukea kirjaa.

 

– uneton sveitsissä