Selaat arkistoa kohteelle unelmointi.

Unelmointi

2.5.2014 Yleinen

Unelmointi…

se se vasta päivän piristää… taiiiiiii… sitten alkaa unettaa…

No, mutta, unelmointi on aivan i-ha-NAA, sillä unelmissa voi tapahtua mitä vain! Voit olla kuuluisa muoti suunnittelija, tai luudalla lentävä noita, tai hevostallia hoitava monesti palkittu ratsastaja!

Usein alan unelmoida asioista, joita ei voi koskaan tapahtua, esim. saada kutsun Tylypahkaan, saada tietää että olen syntyperältäni prinsessa, tai löytää oma salainen taikamaailma, tai salainen puutarha!

Joskus taas vaikka sellaisista asioista, joita voisi tapahtua… kuten, keksiä parannuskeino aidsiin, lopettaa eläinrääkkäys kokonaan, tulla inspiroivaksi  kirjoittajaksi, tai suunnittelijaksi.

Itse asiassa, toivon, että minusta tulee isona suunnittelija, ja suunnittelisin kaikenlaista, tiedättehän, vaatteita, rakennuksien huoneita, puutarhoja, leikkitelineitä, huonekaluja, ja kaikenlaista muutakin, nyt vain ei tule mieleen melkein mitään.

Sitten kun olen aikuinen, ja minulla on tarpeeksi rahaa, HALUAN muuttaa maalle, lampaiden, kanojen ja hevosten keskelle, ja perustaa perheen, ja omistaa marsuja, hamsterin, gerbiileitä, kaneja, 3 koiraa ( siis labbiksen ja 2 chihuahuaa) ja 2-3 kissaa ( ragdolleja mieluiten).

Olen elänyt koko elämäni eläinten keskellä, ja minusta se on opettavaista, ja se tuo vastuuta elämään, siis omasta lemmikistä huolehtiminen.  :)

Mutta se olisi upea tunne, kun vaaleansininen talo lepäisi auringossa, pihasauna järvelle päin olisi lämmitetty, sireenipensaiden humisiessa  lempeässä kesätuulessa, ja läheinen puro solisi kirkkaana kauniina kesäpäivänä…

Ainahan sitä voi unelmoida… ;) ;) ;)