Selaat arkistoa kohteelle Ukkonen.

”Mä maalaispoika oon!”

14.8.2017 Yleinen

No niin. Tulin vähän aikaa sitten maaseudulta iskän luota, missä hänen kanssaan vietin viikonlopun. Ostettiin sinne mennessä ensin hieno kaasugrilli yhdessä. Pariin otteeseen sitten pihalla grillailtiin makkaraa, kanaa, tomaattia, perunaa ja sen sellaista. Nami nami, oli oikein mukavaa ja sääkin oli välillä kohdallaan. Mutta lauantai-iltanahan oli sitten ukkosta ja sadetta, siitähän uutisissakin oli paljon. Seurattiin netistä salamatutkasta, kuinka salamia pamahteli lähiseuduilla. No, ei niitä tullut ihan lähelle, eikä mennyt edes sähköt poikki tällä kertaa.

Oli kiva käydä maalla, oli välillä taas muutakin tekemistä kuin kirjat, videopelit, musiikki, tietokone ja TV. Tosi hyvää vaihtelua. Tuli kuitenkin myös luettua Kindlellä monta monta tuntia, pikku hiljaa alkaa kirja ollakin luettu.

Ja sitten alkoi myös uusi sokerilakko, tällä kertaa parin viikon. En siis nauti ainakaan karkkia ja limsaa nyt. Osa sokerittomistakin herkuista on nyt pannassa. Pari sokeritonta energiajuomaa on kaapissa kuitenkin. :) Enpä olekaan juuri koskaan aikaisemmin juonut sellaisia, en edes niitä sokerillisia.

Ollaan viritelty iskän kanssa myös Osku mediatalon radiokanavaan minulle oma MUSIIKKIohjelma, joka soitetaan lauantaisin ja sunnuntaisin 19.00-20.00. Mutta on siellä radiossa oikeasti mielenkiintoisiakin ohjelmia, sellaisia, missä on kunnon juontajat. Musiikkia kun nykyään saa helpommin jostain Youtubesta tai Spotifystä yms. Kannattaa olla kuulolla ja vierailla Oskun sivuilla. Tässä linkki: http://osku.media/home/radio-2.html. Vaikka tätähän olen mainostanut ennenkin. :P

Sitten tosiaan, kun päästiin iskän kanssa kotikaupunkiini Kotkaan, haettiin isoveljeni ja mentiin hänelle ostamaan Gigantista uusi iPad Pro. Taitaa olla aika mainio vehje.

Päivitys, eli kuva:

Kainuuseen mars!

18.10.2016 Yleinen

Kesän Kainuun reissu

Kesällä heinäkuun lopussa kävimme kalalla Kainuussa. N. 220km ajoa Hyrynsalmelle. Perillä purimme matkatavarat ja olin iloinen, koska tykkään niin kalastamisesta.

Ja veneeseen…

Laitoimme vehkeet valmiiksi ja lähdimme järvelle. Peilityyni järvi oli allamme ja aloimme kalastamaan. Aloitin heittelemisen ja muutaman heiton päästä tarttuikin kala kiinni. Kala oli ahven. Otimme sen mukaan ensimmäisen kalan kunniaksi, (ja haspelillapa tietenkin). Samalla reissulla tuli monta assua myös lisää.

Illalla sitten oli ahvenen savustus hommat. Nam! Savuahventa! Seuraavana päivänä oli kova tuuli emme ainakaan alkupäivästä päässeet kalalle. Myöhemmin menimme isän kanssa järvelle kumminkin kovalla tuulella. Olimme aluksi vähän kapeammalla kohdalla, mutta vaihdoimme paikkaa. Muutaman minuutin päästä minulle tarttui pikkuinen ruikku kiinni. Emme ottaneet sitä mukaan. Muutaman heiton jälkeen kuulimme kovaa ukkosen jyrinää ja tuuli alkoi tulla kovemmaksi. Me aloimme lähtemään järveltä ja aallot hakkasivat venettä. Olin ihan litimärkä kun tulimme rantaan. Satoi kaatamalla kun menimme autoon. Se päivä jäi kalastamiselta paitsi.dsc_0264