Selaat arkistoa kohteelle tylsää.

Tylsyyttä Italiassa – vauhtia New Yorkissa

7.9.2016 Formula, Indycar

Ikävä kyllä joudun mainitsemaan muutamalla lauseella Italian Grand Prix:n tapahtumista, vaikka niistä ei rehellisyyden nimissä ole kerrottavaa.

Kilpailu nimittäin ratkesi jo lähdössä, kun Lewis Hamiltonin renkaat löivät tyhjää. Nico Rosberg käytti tilaisuuden hyödyksi ja otti kärkipaikan, josta ei enään lupunut. Hamiltonille laadittiin taktiikka, jonka avulla hän nousi kilpailun toiseksi. Ferrarit saivat autostaan irti sen, minkä pystyivät ja sijoittuivat sijoille kolme ja neljä. Sebastian Vettel laulatti palkintopallilla yleisöä White Stripesin hittibiisin tahdissa.

Kimi Räikkönen tuli neljänneksi, Daniel Ricciardo ohitti koomeasti Valtteri Bottaksen ja tuli viidenneksi. Bottaksen perässä seitsemänneksi ajoi kiltisi Max Verstappen, joka otti kilpailunjohtajan Charlie Whitingin huomautukset kuuleviin korviinsa. Ehkä hollantilaiselle pitäisi soittaa kappale ”Aja hiljaa isi”.

MM-pisteissä Rosbergin ero Hamiltoniin on kaksi pistettä, kun formulakaravaani suuntaa kohti Singaporea, jossa ”hopeanuolet” hohtavat vielä kirkkaammin kaupungin yössä.

Onneksi Watkins Glenin radalla New Yorkin osavaltion koilliskulmassa nähtiin viihdyttävä Indycar-kilpailu. Tarjolla oli räjähtäviä renkaita, varikkokäyntejä, ohituksia sekä polttoaineen loppumisia.
Mihail Aleshinin takarengas räjähti kierroksella 15, mikä on harvinaista Firestone-renkaille – ainakin NBC:n selostajien mukaan. Charile Kimball oli osallisena kahdessa kolarissa. Ensin hän kolroi kierroksella 19 Graham Rahalin kanssa ja Will Powein kanssa takasuoralla kierroksella 38. Power selvisi tilanteesta lievällä aivotärähdyksellä ja hänen odotetaan kilpailevan päätöskilpailussa Sonomassa. James Hinchcliffellä oli epäonnea, kun bensa loppui viimeisellä kierroksella.

Uuden-Seelannin Scott Dixon hallitsi kilpailua alusta loppuun ja otti uransa 40:nnen voiton sarjassa, jota on ajettu nykymuodossaan vuodesta 2008.
Josef Newgarden oli toinen ja kolmanneksi ajoi aina iloinen Helio Castroneves. Seitsemmänneksi ajanut Simon Pagenaud johtaa sarjaa 43 pisteen erolla ennen tallitoveri Poweria, joten hän on erinomaisissa asemissa mestaruuden suhteen.

Kahden viikon päästä kausi päättyy Kalifornian Sonomassa hankalia ja nopeita kaarteita sisältävällä ja pelkästään sijoitus kymmenen joukkoon riittää ranskalaiselle Pagenaud’lle mestaruusjuhliin.

Sateista päivää!

10.6.2014 Yleinen

En oo kerinny kirjotella pitkään aikaan, koska viimeset kolme päivää on ollu täynnä toimintaa.

Lauantaina oli mun synttäripäivä. Me ei oikeen juhlittu niitä vähän syötiin vaan karkkia ja mun poikaystävä tuli kylään. Käytiin me prismassa aamusta ja sain puhelinkuoret lahjaks, toki saan vielä muutakin kun löydän jotain kivaa. Siinä se päivä taas sujahti, ja oli ilta ja lähin viemään mun poikaystävää asemalle, ja sitten sain sen päivän ja koko elämäni parhaan lahjan. Mun poikaystävä kosi mua! <3

Sunnuntaina me oltiin lähössä mun kahen veljen, siskon ja iskän kanssa riihmäelle maauimalaan, mutta se oliki kiinni erämessujen takia. Onneks me huomattiin se ennen ku lähettiin sinne ajamaan. Siinä sitte kun hetki asiaa pohdittiin me lähettiin forssan vesihelmeen. Sen jälkeen me mentiin marttiinaan syömään ja tultiin kotiin. Meijän mummo ja pappa oli tullu käymään ja toi mulle lahjarahaa. Hetki me sitten ulkona istuttiin ja iskä teki lettuja. Loppu ilta meni wiitä pelatessa.

Eilen olin taas mun poikaystävän kanssa, eikä mitään jännää tapahtunu. Me vaan pelattiin eri pelejä porukalla ja katottiin leffoja.

Tänään en tiiä mitä teen pitäs mennä käymään kaupassa koska haluisin tehä tonnikala salaattia, mutta kattoo ny millon tästä sais ittensä ylös. :D Ulkonakaa ei oikeen mitään voi tehä koska vettä sataa. Tästä tulee tylsä päivä. :(

Mihin kesä meni?

28.5.2014 Yleinen

Joo terve taas!

Eilen en kerenny kirjotella mitään, enkä olis jaksanukkaa. Eilen piti olla siivouspv, mutta loppuen lopuks se oliki unipv. No ei siinä mitää, hommat siirty tälle päivälle. Eli ei muuta ku kohta siivoomaan, huonehan on kuin atomipommin jäljiltä. Tänään oli toimintapv koulussa. Meillä oli oikein ihanaa kaupunkisuunnistusta, tuola hyisessa kylmässä kesässä. Toisin sanoen se oli täysin paskaa! Sitten kun päästii koululta lähtemään kävin kaverilla tunnin ja tulin kotiin. Että ei mikää kummonen pv ainakaan vielä. :D Mutta juu jos tästä nyt sais ittensä liikkelle, ja sais ton huoneen siivottua.

Rauha olkoon teidän kanssanne. :D