Selaat arkistoa kohteelle turvotus.

Uusia tuulia uuteen vuoteen

4.1.2016 Yleinen

20160103_134207Olikohan ihan viisasta lopettaa nuuskan käyttö uuteen vuoteen? Huomaan, että mulla on kokoajan nyt nälkä. Vaatii siis enemmän tahdonvoimaa pysyä ruodussa. Olen käyttänyt nikotiinitonta nuuskaa nyt neljättä päivää ja eilen kaivoin helpotukseksi nikotiililaastarit.

Joulupäivästä lähtien on hormoonitkin olleet sekaisin. Eli kuten lokakuun lopulla, nytkin alkoivat kuukautiset. Syön e-pillereitä ja niiden avulla olen saanut kierron tasaiseksi. Nyt olo on kuin teiniaikoina. Olo on kaikkea muuta kuin hyvä. Tuosta kuvastakin näkee kuinka turvoksissa olen. Vaikkakin housut ovat hieman isot nykyään…

Eli onko nämä ”uudet tuulet” kivoja? Ei. Katsotaan nyt miten tässä käy. Lähinnä siis tuon nuuskauksen lopettamisessa. Painonpudotukseen on niin valtava tahdonvoima, etten usko sen olevan uhattuna ;)

photostudio_1452176206196Lähden kohta salille ja samalla aion hoitaa juoksutreenin. Eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Juosta en ole pystynyt nyt viikkoon, kun tuo pakkanen käy henkeen jo kävellessä. Salilla ei ole juoksumattoakaan, jossa sen treenin voisi hoitaa.

Facebookissa on jo ryhmä tälle blogilleni. Ne, jotka tänne ovat jo eksyneet, tietävät, etten pudota painoani kovinkaan julkisesti. Silti tästäkin asiasta on joidenkin pitänyt kertoa eteenpäin, luotettavaa. No, mutta aion avata FB-sivun julkiseksi, kun valmentajan vaaka näyttää 20 pudonnutta kiloa Cambridge Ohjelman aikana. Nythän kiloja on ropissut yhteensä jo melkein 35, mutta osa on lähtenyt ennen Cambailua.

Pettymys

25.8.2015 Yleinen

Minähän tiesin, ettei kaikki voi mennä hyvin loppuun asti. Vaikka olin jo mielessäni valmistautunu siihen, että pakkaseen ei saada enempää alkioita oli se silti suuri pettymys, kun tänään sen tiedon klinikalta sain. Kolme alkiota jotka jäivät perjantaina viljeltäväksi eivät siis selvinneet, joten pakkaseen meni vain yksi alkio. Harmittaa kyllä, tai suoraan jos sanon niin v***taa. Oishan se ollu liian hyvin jos ois saanu talteen edes muutaman alkion. Yhdellä ei pitkälle pötkitä.

Muuten olo on välillä ihan hyvä, mutta jos yhtään enemmän on liikenteessä tai touhuilee jotain niin iltaa kohti turvotus lisääntyy. Sitten ilta meneekin sohvalla loikoillen. Onneksi tämä viikko on vielä lomaa, että saan rauhassa huilailla, mutta innolla kyllä jo odotan koulun alkua. Saanpahan jotain muuta ajateltavaa. Ensi viikon torstaina on sitten virallinen testipäivä, joten sitä kohti mennään ja sitten mietitään taas uudestaan miten jatketaan.

Huomenna pitää mennä käymään vielä siellä psyk.polillakin että saadaan kuulemma tehtyä joku päätös kyseiselle ”hoidolle”. Sekin käynti ärsyttää sitten niin paljon. Ei huvita yhtään höpötellä sen naisen kanssa. Jospa sieltä pääsis nopeesti pois eikä se pitäis mua siellä koko tuntia.