Selaat arkistoa kohteelle Tulpa.

Vähän pientä juttua Tulpasta.

15.11.2014 Yleinen

Mulla ei yleensä oo mitään muuta kuin aikaa, mä tosiaan oon lähes joka päivä vaan kotona ja makoilen omassa sängyssä. Yritän aina toisinaan saada jotain toveria kahville tai muuta vastaavaa mut yleensä niillä on parempaa tekemistä. Ja koska mul on aikaa enemmän ku mitään nii pohdiskelen aikapaljon kaikennäiköisiä juttuja. Mikä voi tosiaan olla ehkä pahasta. Mut välillä pohdiskelen hyvin typeriä juttuja, kuten esimerkiksi että uppooko pää jos on pelastusliivit päällä ja tippuu mereen, tai että kun siinä yhessä biisissä lauletaan että ”kelpaat kelle vaan”, niin kuka oikeesti tahtois kelvata kellevaan?

Ja tänään sitte katoin yhen elokuvan jossa oli jäbyli jolla oli kaksi eri persoonaa. Pohdiskelin et ois varmaan aika hirveetä, saati sitten jos niitä olisi useampia. Rupesin sit muistelemaan  hienoja kouluaikoja ku yks poika oli kiinnostunu mitä ihmeellisimmistä asioista ja muistin kun puhuttiin ”Tulpa”sta.

tulpa on itse luotu, fyysisesti olematon henkilö tai olento, joka luodaan omassa mielessään ja pitkän harjoittelun ja keskittymisen jälkeen sen voi nähdä, tuntea, kuulla ja sen kanssa voi keskustella. Tulpalle kehitetään siis oma persoonallisuus ja harjoituksen tuloksena se alkaa elää mielessäsi.

”So we played, and communicated, and that was fun for a while. And then it got a little strange. I was telling him about my first date one day, and he corrected me. I’d said my date was wearing a yellow top, and he told me it was a green one. I thought about it for a second, and realized he was right. It creeped me out, and after my shift that day, I talked to the researchers about it.”

Hieman pelottavaa eikö? Ja jos ette siis ymmärrä niin se kertoo siitä et aluks oli ihan jees mut sit meni oudoks ku se kerto sille ”tulpallensa” sen ekoista treffeistä ja sen ”tulpa” korjas sitä ku se oli väärässä.

””They’re pumping you full of the good shit, I think. How’s the mind? All fuzzy?” He leaned closer and closer as he spoke. I gagged; his breath smelt like spoiled meat. I tried to focus, but couldn’t banish him.” kelatkaa nyt kuinka vitun hirveetä toi olis. Sun oma luoma tyyppi pystyis satuttaa sua, pelottaa sua ja tehä vähänniinku mitä tahtoo.

Kannattaa käydä itekki tsekkailemas lisä infoo tost asiasta jos kiinnostaa. Esim youtubesta kannattaa mennä kattoo taino kuuntelee https://www.youtube.com/watch?v=QXZ_m7-BIBQ tuuolta. Ihan jännää on. Ja tietty googlettaminenkin on sallittu.