Selaat arkistoa kohteelle tulokset.

Yllättävät tulokset

8.12.2015 Aikuisopiskelu, Analysointia, Opiskelu, projektit, Yleinen

Projektien raportit täydentyvät koko ajan ja opettajien ehdotuksesta lisäsimme verkkokauppaprojektiin myös analyyttistä näkökulmaa yleisesti verkkokaupan kehityksestä. Tulokset itseasiassa yllättivät!

Vuoden 2015 aikana verkkokaupan osuus on kasvanut yli 30 % ja silti vain muutamalla prosentilla suomalaisista yrityksistä on verkkokauppa! Melkoiset apajat makaavat ihan käyttämättä! Ei ihmekään, että ulkomaalaiset yritykset rynnivät meidän markkinoille haalimaan potentiaalisia asiakkaita verkkokauppoihinsa.

Mistä tämä johtuu, että näihin markkinoihin ei olla tartuttu? Se on selvää, että tulevaisuudessa perinteisen kivijalkakaupan rooli muuttuu ja yhä useampi suorittaa ostoksensa verkossa. Maailma pienenee ja tuotteita saa mistä vain ja milloin vain. Nyt olisi suomalaisilla yrityksillä jo melkoinen kiire, etteivät tipu kokonaan kyydistä!

Tuloksia tuloksia

10.11.2014 Treeniblogi

Näin sunnuntain ja lepopäivän kunniaksi voisinkin paljastaa  kuukauden treenin tulokset! Eli ennen ja jälkeen kuvia tiedossa. Itse olen ylpeä muutoksesta ja se antaa lisää potkua. Tehtävää on kyllä vielä paljon ennen kuin saan vartalon minkä haluaisin. Urheilu on sItten hieno keksintö!

Selvemmät kuvat on nykyään ja epäselvät ennen

Selvemmät kuvat on nykyään ja epäselvät ennen

image

 

Vaatekoko on pienentynyt 38:ta 36:teen, kunto on noussut (joka on päätarkoituksena) ja minulla on hyvä olla. Paino ei ole laskenut kuin 3kg, mutta se ei minua haittaa. Lihakset painaa enemmän kuin läski. Tosin on laihtumisessa miinuksesakin… Minua paleltaa helpommin, varsinkin illemmalla palelen. Minä joka inhoan nukkua sukat jalassa tai pitkähihasella yöpaidalla tai ylipäätään millään vaatteilla niin nykyään nukun paksulla pitkähihasella, sukat jalassa, pitkälahkeiset pyjamahousut päällä ja peiton alla vielä lämpöpullo. Eipähän palella.

nyt hyvää yötä jokaiselle ja huomenna taas uudet kujeet työpäivän parissa!

-ahkera työläinen