Selaat arkistoa kohteelle tukiliivit.

Reilu viikko leikkauksesta.

8.5.2014 Yleinen

Fiilis varsin hyvä. Kävin eilen Karhupuistossa tikkien päät katkomassa ja kyselin samalla saanko käyttää jotain muit liivei kun noita Isavelan koska ne on mulle liian lyhyet. Jatkuvasti piti vetää alaspäin ja painoi noihin haavoihinkin. Sain luvan! Samointein päälle Changen urheiluliivit (koossa XS3) ja tänään kävin sovittelemassa Shock Absorbereita. Hämmennyin ISOSTI kun selvisi koko. 70E. Nyt siis hain liivejä jotka on tosi hyvin istuvat, ei missään nimessä löysät mutta ei myöskään liian tiukat koska ei saa ahistaa. Siitä sitte himaan ja netistä tilaamaan Shockarit halvemmalla. Löysin kahdet liivit sillä hintaa mitä ois maksanu yhdet täältä suomesta ostetuna. Tilasin toiset liiveistä 70D koossa jotta on sitte yhdet viel paremmin istuvat liivit kun on tää eka 4vkoa ”lusittu” aavistuksen löysemmissä liiveissä.

Kipuja ei ole ollenkaan eli ei mee särkkäriäkään. Välillä vähän kiristelee mutta ei oikeestaan muuta. Vähän hankaloittaa sitä et muistaa oman tilansa eikä ala rehaamaan liikaa. Tissit on ulkonäöllisestikin nyt jo tosi kivat. Aika liikkumattomat vielä mutta ei kuitenka mitenkä himopinkeätkään..

Muistinko jo kertoa et nyt on tooooooosi paljo parempi olo ku saa olla paremmilla liiveillä :)

Linkkaanpa sovituskoppikuvan:

Elämä alkaa voittaa :)

3.5.2014 Yleinen

Neljäs päivä leikkauksesta ja olo on jo parempi. Sängystä en edelleenkä pääse ite ylös jos oon ihan makuullaan mutta muuten kyl oon jo aika tosi hyvin jo toimintakykyinen. Eilen oli pakko koittaa et miten onnistuu autolla ajo ja onnistuihan se :) Eli isosti nyt helpotti etten ole vaan muiden kyyditysten varassa.
Tissit on turvoksissa ja tissien alapuoli on ihan tunnoton, kuulunee kuitenkin asiaan. Nyt jo niiden ulkonäkö on hyvä, pelkäsin tosi paljon pahempaa..

Tähän väliin voisin lykätä teille kuvia:

Haava vrk leikkauksesta

Ja kyllä. On kivat tussijäljet….. PERMANENT tussilla sitte. Lähtevät kulumalla.

Hengissä!

30.4.2014 Yleinen

Elikkä eilen oli leikkaus. Voisinpa jonkunlaisen leikkauskertomuksenkin tehdä..

Aamusta lähtin miehen mukana sen duunipaikalle jotta ehdin syödä jotain aamupalan tynkää siinä matkalla. Syöminen piti lopettaa seiskalta ni oli tunti aikaa siis syödä. Karhupuistoon piti saapua yhdeksi ja olinkin siel puoli yhden jälkeen jo. Sain petipaikan ja kaukosäätimen käteen ja lepuuttelin siinä siihen asti että leikkaus alkoi. Siin välissä kyllä mitattii paineita ja kirurgi piirteli karttaa tisseille. Tässä vaiheessa kun oli noin kaks tuntia aikaa vaan olla ni kyllä jännitti ja tuli monta kertaa epäilys et tahonko mä tätä oikeesti ja enkö mä nyt pärjäis silloisillakin tisseillä. Saatoin kyllä torkahtaakin siel peiton alla hetkeks..
Sitten tuli anestesialääkäri ja sairaanhoitaja kyselemään juttuja ja sitte mentiinkin jo saliin. Ei pelottanu eikä ahistanu ollenka. Jännitti et milt tuntuu nukutusaine kun se alkaa vaikuttaa. Voin kertoa et tuli sellane hassu pöhnä, sitte alko korvissa soimaan sellane matala ääni ja sitte olinki taju pois.

Seuraava muistikuva on kun havahdun ekan kerran nukutuksesta ja heti koitin peiton alla et onhan mulla nyt tissit. Olihan ne. Anestesialääkäri teki jotain ja sairaanhoitaja lykkäs kipulääkettä suoneen ja sitte nukuin ja heräilin seuraavan melkee kolme tuntia. Mies tuli seiskan aikaan paikalle ja sitte oikeestaa vaa hengailtiin siel.
Kipuja lääkittiin ja kovasti kyseltiin vointia. Niiiiin, ja sitte mulle laitettii jalkoihin sellaset lymfahoito-jutut. Myöhemmin selvis että ne aiheutti mulle vissiin pahoinvointia joka sitte lääkittiin myös. Sit ku olin ekan kerran käyny jaloillani ja vähän aikaa seisoskellu ni sain vähän jotain muonaa. Voin kertoa et 15h syömättä jo pelkästään tekee pahan olon. Hitaasti siinä sitte söin ja olokin alkoi olee taas ihmismäinen.

Himaan lähettiin vähän ennen puoltayötä ajeleen. Eipä ollu ainakaan ruuhkia eikä autossa istuminenka tehny pahaa vaikka sitä pelkäsin.

Karhupuistosta klinikkana jäi todella hyvä fiilis ja voin lämpimästi sitä suositella kyllä :)

Tänään pitäis suihkuun uskaltautua. Pakko ottaa mies mukaan et se pesis mun hiukset..

Suihkun jälkeen sitte vois nakittaa miehen ottamaan jotain kuvia..

Tässä hieman esimakua alle vuorokausi leikkauksesta: