Selaat arkistoa kohteelle Trx.

Touhun täyteinen torstai

2.7.2015 Yleinen

Aamusta minun oli tarkoitus lähteä salille, mutta enpäs ehtinytkään.  Joten sali vaihtui TRX:ään autotallissa. Se oli nopeammin tehty suoritus, mitä se, että olisin ehkä vähän siistinyt itseäni ja mennyt salille ja siellä treenannut rinnan, hauiksen ja ojentajat. Ihan samalla tavoinhan ei tuo TRX vaikuta, mitä salitreeni, mutta sai nyt tänään kelvata. TRXssä sarjat ovat pidempiä mitä kuntosalitreenissä. Remmeillä tein muut liikkeet, mutta tällä kertaa kahvakuulan kanssa vatsalihasliikkeet. Treeni on ihan ok, ei mitenkään erityisen hyvä tuntuma kuitenkaan tullut. Mutta tulipa jotain tehtyä. Tällä viikolla olenkin takonut joka päivä jotain reeninkiä, koska tulossa on muutaman päivän tauko, reissu Ruotsiin.Treenit tehtyä vaihdoimme mieheni kanssa vuoroa. Hän lähti tekemään jäähallille omia juttujaan. Siellä hänellä menikin koko aamupäivä. Vähän toisen tason harjoituksia mitä mulla. Me hölvättiin Murusen kanssa aurinkorasvat pintaan ja lähdimme viettämään päivää pihalle. Vaikkakin sanotaan, että lapsille ei saisi laittaa aurinkorasvaa siitä liukenevien myrkkyjen vuoski, niin minä kyllä laitan, parempi myrkyt, kun palanut iho. Miten teillä, rasvataako lapsia aurinkorasvalla? Meillä aiukuiset käyttävät Biz Buinia. Siinä on miellyttävä tuoksu ja koostumus. Itselläni tuo suojakerroin 15 on hyvä näin alkuun. Murusella on uutta Acon rasvaa, suihkutettava ja imeytyy hyvin, suojakertoimella 30.

IMG_20150702_205459

TRX

IMG_20150702_205235

Me ei palettu, toista on taas perheemme punanahka isi :D

Minä laitoin terassille uima-altaan. Se olikin Murusen ensimmäinen kerta pihalla uimassa. Nyt oli viimein riittävän lämmintä siihen puuhaan. Meillä on terassilla sopivan varjoisa paikka pitää allasta. Ei tarvitse niin pelätä pienten ihojen palamista. Uimareita kävikin koko päivän. Olimmekin koko päivän pihalla. Aamupäivän uimaseuralainen alkuun pelkäsi vähän vettä tai ehkäpä Murusta, joka hyvin villinä puljaa vedessä. Huomaa, että olemme käyneet uimassa, vesi on tuttu kaveri Muruselle. Kaverini oli poikansa kanssa testaamassa allasta. Pojat söivät lounaankin ulkona ja saivat jälkkäriksi muumipipareita. Olinpas höllällä tuulella. ;D

IMG_20150702_204603

Uimapaussi.

IMG_20150702_203307 (1)

Allas!

Uinnit jatkuivat päiväunien jälkeen serkkujen kanssa. Ja heidän kanssa tuttuun tapaa vauhtia piisaa. Tuo meidän yks vee ja serkku kohta kolme vee pitivät taas sellasta vauhtia yllä. Siinä kastuivat äidit ja isätkin. Ihana nähdä miten lapset nauttivat toistensa seurasta. On onnekasta, että meillä on saman ikäisiä lapsia.

 

IMG_20150702_202717

Serkukset <3

Vesipyssyjä täytettiin myös suihkulähteessä. :)

Vesipyssyjä täytettiin myös suihkulähteessä. :)

IMG_20150702_202646

Rakas kummityttöni. <3

Väliin pyöräilyä kaks päällä.

Väliin pyöräilyä kaks päällä.

Serkkujen vierailun jälkeen lähdimme Murusen kaverin 1-vuotissynttäreille. Murunen ei millään meinannut haluta pukea siistejä vaatteita päälleen, kun oli päivän kirmannut puolalasti. Synttäreille menimmekin tunnin myöhässä. Äidin hatarapää oli merkannut väärin kalenteriin. Synttäreillä vauhtia tietysti piisasi, kun miltei kymmenkunta yksvuotiasta viilätti mennä. Kotiin tultua Murunen olikin jo valmista kauraa untenmaille. Suihkussa vedettii vielä komeat lipat selälleen, itku koko päivän kestäneestä ilosta. Onneksi ei pahemmin käynyt. Unilla oltiinkin jo ennen ilta kahdeksaa.

IMG_20150702_203201Päivän päätteeksi ihailin meidän uusia matkarattaita, jotka mieheni kävi VIIMEIN ostamassa. Vanhat matkarattaat onkin myyty ja ostaja tulee viimeistää ensi viikolla hakemaan ne pois meiltä. Eipä jäänyt viime tinkaan uusien hankkiminen. Mallin ja merkin olin päättänyt jo ajat sitten. Useiden kavereiden ja netin suosituksilla Britaxin B-Agilet saapuivat meillekin. Nyt saamme ne sitten testikäyttöön Ruotsin reissulle mukaan.

Britax B-Agile

Britax B-Agile

Sellainen touhukas päivä oli meillä. Nyt alan itsekin olemaan ihan sippi. Ei muuta kun unten maille. Ihanaa huomennakin luvassa lämmintä säätä!

Nautitaan nyt lämmöstä, kun sitä nyt meille suodaan!

 

 

Lasten ja treenin juhannus

21.6.2015 Yleinen

Juhannusaattona lähdin Murusen kanssa vanhempieni luo viettämään juhannusta. Perille päästyä lähdin salille tekemään rinta- ojentaja-hauistreeniä. Salille oli eksynyt muutama muukin höyrähtänyt himoreenaaja. Pitkästä aikaan sain rintaan kunnon tuntuman. Tein kullekin lihasryhmälle 3 liikettä ja loppuun vatsarääkin. Varmaan viikko menee etenkin rintalihaksilla toipuessa.

IMG_20150620_101900

Salin jälkeen olimme lasten kanssa pihalla. Kaikki pirpanat mammoineen ja pappoineen olivat trampoliinilla. Taas vaan päivittelen, kuinka ihmeen taitava Murusemme on. Juosta jolkotti ja pomppi trampalla. Kuten vaatetuksesta voi päätellä, viileää oli. Vk-haalaria ja Gore-Tecia ja nuorimmaisella konttaajalla kurahousut ja käsineet. Niin lämmin juhannusaatto. Mutta se ei menoa haitannut. Ihanaa, kun lapset nautti ja miksei vanhemmatkin ja isovanhemmat.
IMG_20150620_102240

Koleasta säästä huolimatta joimme terassikahvit ulkoilun lomassa. Mamma (äitini) oli loihtinut juhannusperinteeseen kuuluvaan raparperipiirakkaa. Sitä herkuttelimme. Pesueen pienimmätkin saivat juhannuksen kunniaksi maistaa herkkua.

IMG_20150620_102608 (1)

Illalla kävimme juhannussaunassa. Kävin ilman Murusta, jotta sain kunnolla nautiskella. Isäni oli tehnyt saunavihtatkin. Sauna tuoksui ihan kesältä. Tein kunnon ihohoidot; vartalokuorinnat ja jalkahoidot. Siinä toivossa, että lauantaina paistaisi aurinko ja iho olisi vastaanottavainen auringolle. Puolisen tuntia lauantaina sainkin loikoilla auringossa. Sillä aikaa Murusen päiväunivahtina toimi Vanhempieni koira. Lumi-koira on niin lapsirakas. Vaikkakin saa heiltä kyllä melkoista kyytiä.

2015-06-20_13.26.38

Juhannuspäivän jalkatreenin sain tehdä yksinäisessä ylhäisyydessä isäni työpaikan salilla. Kokeilinkin kuntopiirityyppistä jalkatreeniä. Tein aina kolme liikettä peräkkäin ja 3-4 sarjaa, joiden välissä oli tauko. Oli huomattavasti hikisempää touhua, mitä perus salitreeni, jossa joka liikkeen jälkeen on tauko. Ihan niin isoilla painoilla tuossa treenissä ei voinut tehdä, ehkä enemmän rasvaa polttava harjoitus oli kyseessä. Salilla mahtui hyvin tekemään ja varailemaan laitteita ja painoja, kun oli yksin. Siksikin oli mukava tehdä vähän vaihtelua jalkapäivään.

IMG_20150621_212032

Juhannuspäivänä lähdimme Murusen kanssa iltapäivästä ajelemaan kotiin. Kotona jäimme vielä pihalle touhuamaan, mutta sadekuuro yllätti meidät. Ilta meni Murusen kanssa isin Viron tuljaista ihmetellessä. Piirustustaulu oli Murusen sekä mieheni mieleen. Kilpaa isi ja poika siinä piirsivät. :D Mieheni oli siis Virossa juhannuskena ystävänsä valmistujaisjuhlissa. Me ei jaksettu Murusen kanssa lähteä ja ajattelinkin, että pitää mieheni saada vähän omaakin lomaa kavereidensa kanssa. Meillä oli Murusen kanssa oikein mukava juhannus vanhempieni luona. Vaikkakin Murunen kuumeili rokotusten takia ja yöt ovatkin olleet aika itkuisia.

IMG_20150620_182344

Jottei sunnuntaikaan olisi ihan laiskotteluksi mennyt, niin kokeilin meidän uusia Trx-naruja. Tein kuntopiirityyppisen koko kroppaa harjoittavan treenin. Puolessa tunnissa etenkin yläkroppa oli iha puhki. Uusi laji minulle, joten uudet ärsykkeet. Tässä tällä hetkellä kirjoittaessa jalkojani ihan särkee. Että kaipa siitä Trx:stä oli jotain hyötyä. Taidankin tästä lähteä vielä ennen nukkumaan menoa vähän venyttelemään.

IMG_20150621_204322

Oikein mukavaa ja toivottavasti kesäistä tulevaa viikkoa kaikille!!! :)

-Henni