Selaat arkistoa kohteelle trump.

Trump tuli presitentiksi

14.11.2016 Yleinen

Trump tuli presitentiksi minusta se on tosi ärsyttävää minun mielestäni Cliton oisi pitänyt voittaa vaalit.Minun mielestäni Cliton on paras.Nyt Trump on Ameriikan presitendti.

Trump han on yrittäjä ja minun mielestä Trump ei ymmärrä mitään politiikasta.

Tämmöistä tämä elämä on.

Donald Trump presidentiksi

9.11.2016 Yleinen

donald-trump-1301259_640

Moi! Olen swaggman! Kerron teille Yhdysvaltojen presidentin vaaleista ja mielipiteeni siitä, kun Donald Trumpista tuli presidentti. En ole siitä iloinen, koska Hilary Clinton olisi ollut parempi vaihtoehto. Trump on vallanhimoinen. Hän haluaa aika varmasti tuhota jotain, koska hänellä on tuollainen ilme naamallaan. Mielestäni Trump on enemmän liikemies, kuin maan hallitsija. Muistakaa, että tämä oli vain oma mielipiteeni!

 Cnn   Kaleva  Cbc  Hs

Donald Trump Yhdysvaltojen presidentiksi

9.11.2016 Yleinen

Tänään poikkean aiheestani ja kerron Yhdysvaltojen presidenttivaaleista. Donald Trump voitti presidenttivaalit vaikka Hilary Clinton on mielestäni paljon parempi. Trump saa mielestäni aikaan vain kaaosta ja Eurooppa saattaa olla vaikeuksissa Trumpin takia. Trump voitti kuitenkin vaalit aika reilusti vaikka ennen vaaleja Clintonilla näytti menevän paremmmin. Mutta mitä lähemmäs vaaleja päästiin sitä paremmalta Trumpin tilanne näytti. Jos saisin itse äänestää äänestäisin Clintonia. Ihmettelin miten Trump pääsi presidentiksi sillä minun mielestäni hän ei saa mitään hyvää aikaan.

MTV uutinen

 

donald-trump-1301259_640