Selaat arkistoa kohteelle treenivaatteet.

Polkujuoksua, olenkin siis trendikäs!

15.9.2015 Yleinen

Törmäsin tässä eräänä päivänä artikkeliin, joka käsitteli polkujuoksua ja siihen tarkoitettuja lenkkareita. Mä en todellakaan tiennyt, et mä olen niin trendikäs! Siis minähän mielelläni juoksen poluilla, todellakaan en mielelläni tiellä.. Olen tainnut jo jossain aikaisemmassa kirjoituksessani mainitakin siitä, että tiellä juokseminen on mun mielestä maailman tylsintä puuhaa. Siinä kun näkee vähän liian kauas, tulee epätoivo, että se tie (purkkari) ei lopu koskaan.. Poluilla joutuu keskittymään pystyssä pysymiseen ja siihen, mihin jalkansa asettaa. Siellä on jatkuvaan mutkia ja isompia korkeuseroja, kun tiellä. Ja tokihan siellä on se luonto vielä enemmän ympärillä, suorastaan hukkuu metsään :) . Mitä pienempi polku, sitä kivempi.  Tosin ei mulla mitään erityisiä lenkkareita siihen hommaan ole, hyvin on pärjännyt normeillakin.

ääääöö

Tänään kävin heti aamutuimaan portaissa vähän kirmailemassa ja siinä samalla ettimässä polkuja lenkkipolkujen (pururatojen) lomasta. En tunne nykyisen kotikaupunkini pururatoja niin tarkkaan, että olisin vielä kovin pitkälle lähtenyt polkuja ettimään, mutta löytyi sieltä onneksi muutama lyhyt pätkä. Tuli todistettua, että suuntavaistokin pelaa vielä, ainakin toistaiseksi tänään toimi. Tosin sen verran pukkas sumua, et ilmankosteus oli aika hyvä, luuli siis tehneensä isommankin reenin hiestä päätellen :D .

Portaista ja poluilta paukasin sitten vielä salille jalkareenihommiiin. Alunperin oli tarkotus mennä vielä iltapäivällä Säpikäisen kanssa yläroppareeniin, mutta taitaa se jäädä nyt välistä, koska tatadadaa! Minä menen piiiitkästä aikaa ratsastustunnille :D . Liekö siellä selässä edes pysyy, kun taitaa olla puolisen vuotta aikaa, kun viimeksi olen hevosen selässä ollut. Entinen vuokrahevosenikin siirtyi mammalomalta uuteen paikkaan, mutta sekin on vielä kuntoutumassa, joten ratsastushommelit ei tule senkään kanssa kysymykseen ihan hetkeen. On melkein jännäkakka housussa nyt :D . Wiiiiiiii!!

Ps. Ostin taas eilen uudet reenihousut, voi  miten olikin mainiot!

Foliomeiningit

2.9.2015 Yleinen

Kävinpä pyörähtämässä kaupoilla silmäilemässä, jos löytyisi jotain kivaa pientä piristystä taas vaihteeksi reenikampehyllylleni. Aloin siellä vaaterekkien seassa miettiä, mitä ihmettä välillä vaatesuunnittelijoilla pyörii mielessä..

Toissapäivänä meinasi lämmöt nousta lenkillä ihan jostain muusta syystä, kun mitä lenkillä voisi olettaa. Ihan tyhmä pieni asia (joka johti moneen muuhun pieneen asiaan), mutta siinä samassa tulin huomanneeksi, miten epäkäytännöllisesti ihana pinkki takkini oli suunniteltu. Tai lähinnä sen tasku. Se ainokainen tasku, mihin mahtuu juuri ja juuri puhelin (kyllä, se on tarkoitettukin puhelimelle tai soittimelle, koska siinä on piuhalle pieni reikä), on sijoitettu selkäpuolelle. Ei siis ihan keskelle selkää, mutta sen verran huonosti, että saadaksesi puhelimen sieltä pois, pitää tehdä sarja erityisen omituisia liikkeitä ja temppuja. Erittäin epätoimivaa siis.

Toinen asia, mikä minua mietityttää, on asia, minkä en olisi toivonut koskaan löytävän tietään treenivaatteisiin: hengittämättömät painatukset. Ja kyseessä oli vielä merkkivaate, jonka piukat treenitrikoot oli painatettu paksuilla mustilla palkeilla, jotka kattoivat melkein kokonaan reisien ulkosyrjät. Miksi ihmeessä? Onko niillä joku extra hikoilu takuu? Että pulleat reidet hikoilee täsmällisesti enemmän? Eikö niiden kuvittelis olevan jo epämukavat päällä? Jäi kauppaan, jostain kumman syystä. ööööö

Sitten tulin rekille, josta löysin jotain varsin mielenkiintoista! Foliotakin!! :D Siinähän se olisi, kun tämä punkero ahtaisi itsensä tuollaiseen foliokääreeseen, ni avot, valmis vartaaseen :D! Huvitin itseäni mielikuvalla siitä, että kun nakkaisi vielä hupun tuosta päähän, ni vois vainoharhaisempikin yksilö lähteä rauhassa lenkille, ei kaappais kyllä mikään ufo tai hallituksen salakuuntelija yhtään ajatusta päästä :D. Ei tarviis mitään foliohattuja alkaa askarrella.

Eihän toki sillä, hyvähän se on, että on valinnan varaa ja kuten olen jo itsekin aiemmin todennut, olen löytänyt itsestäni pienen välineurheilijan. Kyllähän se kieltämättä piristää, kun saa jotain uutta, eikä kaikilla ole samanlaista. Onneksi makuja on moneksi, mutta välillä pistää miettimään, että no nyt saattoi ehkä unohtua maalaisjärki kotiin..

Kuten esim. eilen, kun olimme Säpikäisen kanssa salilla, kauhisteltiin erästä asiaa. Ihmiset rakkaat, JOS jostain syystä ette välitä siitä, että teidän housuista paistaa läpi KAIKKI, jopa ilman pyllistelyä, ni leikatkaa ees se pesulappu sieltä persiistä pois :D :D

Välineurheilija?

9.4.2015 Yleinen

Kyllä, sellainen minusta on vissiin tullut. Välineurheilija. Tai pikemminkin vaateurheilija. Tänään repäsin reenikassiin eiliset housut ja hyllystä paidan, tai oikeastaan kaksi. No ei suoranaisesti ihan siitä ”urheiluvaatepinosta”, mutta läheltä kuitenkin, samakos se on, mitä siellä on päällä? Salilla sitten mietin hetken valintaani.. Toinen paita oli musta, ihan tavallinen t-paita, sellainen piukkamalli, minulle tietenkin liian lyhyt (kiitos pitkän selkäni, mutta mitäpä siitä, nouseehan urkkahousut kuitenkin aika ylös) ja jossa tod näk housujen vyötärö saa makkaran rellottamaan paidan läpi, vai kenties kuitenkin se löysempi musta versio, jossa lukee isolla valkoisella ”queen of the night” ? Queen of the night sen olla pitää. Siinä hiki hatussa huhkiessani mietin, että ei oo oikeen salipaita, pitäshän siinä lukea vähintään queen of the gym. Siis onko minusta oikeasti tullut näin pinnallinen, että paidan on oltava ihan juuri sinne salille tarkoitettu ja valmistettu sitä varten? Miksei joku muu muka kelpaa?

Tottahan se on, että pitäähän materiaalien täsmätä siinä mielessä, että ikävä sinne salille olisi farkuissa ja satiinipaidassa mennä. Kunhan ne on vaan mukavat ja joustavat vaatteet, mielellään toki puhtaat ja ei nyt ihan koko arsen kokosta reikää housussa, ni eikö luulis kelpaavan. Tokihan siihen reenaukseen tuo oman lisänsä se, että ne vaatteet on kivannäkösetkin, ainakin itelläni. Välillä on mukava hankkia vaan jotain uutta piristykseksi. Mutta silti, mitä hemmetin väliä sillä on, mitä siinä paidassa lukee? Mulla vois oikeestaan ennemminkin lukee, et ”jos näät mun laiskottelevan salilla, ni potkase persiille”!

Mutta tässä viime aikoina oon kyllä huomannut ehkä pientä kehitystä! Mä olen saanut esim rinta-ojentaja-päivinä lisätä painoja, wuhuu!! Ja kokeilin tuossa yksi päivä sellaista satiinipaitaa, johon oon jo kerran aiemmin fiksannut vähän lisäkiilaa haban kohdalle, ni nyt sinne pitäs laittaa vieläkin lisää, toivottavasti se on lihasta, eikä pelkkää läskiä :D . Mutta pienillä edistysaskelilla, sama kun tapahtuis vielä tuolla laihdutuksen puolella.. Mutta tänään vielä lentopalloilua, niin johan siinä on sitten aerobistakin puolta hoidettu, kun aamulla kävelin salille ja takas :) .