Selaat arkistoa kohteelle treeniä.

Kohtaaminen

13.4.2015 Yleinen

Viime viikolla oli ensimmäinen kohtaaminen vauvan kanssa. Kyseessä oli ystäviemme vauva, joka syntyi viikko meidän vauvan syntymän jälkeen. Olin pelännyt tuota kohtaamista, mutta yllätys olikin melkoinen. En tiedä oliko se hyvä vai huono, tilanteeseen nähden, mutta ei se tuntunut oikein miltään. Vaikka pidin vauvaa sylissäkin. En saanut mitään ahdistuskohtausta eikä kyyneliäkään tullut silmiini. Minulla oli hyvin rauhallinen olo ja näin myöhemmin olen ollut siitä hyvin iloinen. :) tosin kaupassa kaikki raskausvatsat saavat minut enemmän ahdistuneeksi ja on pakko katsoa muualle.

Olen koittanut etsiä täältä kotinurkilta akupunktiopaikkaa. Viime aikoina olen lukenut pco:sta ja varsinkin jenkkisivuilla on hehkutettu kovin akupunktion voimaa pco:n hoidossa. Ehkä pitäisi kokeilla. Ja varsinkin jos siitä olisi apua myös ennen hoitoa. Tässä tilanteessa sitä näyttää olevan valmis kokeilemaan melkein mitä tahansa.

Arki menee jo melko rutiinilla, treeniä ja treeniä. Ihanaa kun tuo aurinko paistaa ja päivisin alkaa oleen jo melko lämmintäkin. Se oikein kutsuu treenaamaan. Aloitin myös uuden harrastuksen näin kesän kunniaksi. Jalkapallo. Joukkue on ilmoitettu täksi kesäksi ihan sarjaan, joten kiireinen kesä tiedossa. Siihen päälle vielä pari turnausta ja treenit, joten illat ja viikonloput menee pallon perässä juostessa. :) meillä on kyllä ihan kiva porukka, mutta valmentaja on ehkä vähän eri aaltopituudella meidän kanssa. Höntsääminen ja kikkailu ei ehkä kuulu ihan yhteen, ainakaan tässä vaiheessa. ;) nyt siis palloillaan hoitojen alkuun asti. Sitten on varmaan otettava rauhallisemmin. :)

Päivää,iltaa,aamua, miten vain

3.6.2014 Yleinen

Tämä on aloittelijoille tarkoitettu treeniblogi jossa on ohjeita ja…  ja ei muuta