Selaat arkistoa kohteelle Torinon käärinliinat.

Tyhjyyttä

21.4.2015 Jotain sälää, Kuulumisia (negatiivisia tosin)

Tänään heräsin hyvissä ajoin, kiitos veljen joka minua kiusatakseen oli laittanut kamalaa ääntä pitävän herätyskellonsa soimaan. Menin alas ja söin samalla, kun katselin telkkaria.  Koska täytin 18, minun pitää mennä pankkiin hoitamaan raha ja vakuutus jutut kuntoon, menen tänään ja huomenna. Paperissa, jonka posti toi minulle, vinkattiin katsomaan netistä pankin sivuilta etukäteen jotain juttuja. Muistin sen aamulla. Vierailin sivuilla pikaisesti, mutta kyllästyin pian, kun en ymmärtänyt mitään. Menin takaisin omaan huoneeseeni, siellä kissani Cissy nukkui ja kehräsi vuoteellani. Kun se huomasi minut, se maukaisi kuin kutsuakseen minut nukkumaan viereensä. Menin lähes puoleksi tunniksi makoilemaan tyytyväisesti kehräävän kissan viereen. Supattelin sen korvaan, ”En jaksa lähteä kouluun”, ”Haluaisin jäädä vain sun viereen”, ”En jaksa niin paljon vastuuta (pankkijutut ym)”, ”En halua lähteä ulos”, ”En jaksa, haluan vain nukkua.”   Mietin koko ajan jaksanko oikeasti nousta ja lähteä liikkeelle vai jäänkö vain nukkumaan.  Mietin ja vilkuilin kelloa. Mun pitäisi lähtee 10.00 pyöräilemään, bussi tulisi 10.25., koululla olisin varttia myöhemmin. Joutuisin odottelemaan 11.15. asti, jotta pääsisin syömään, tunti alkaisi 11.45 ja päättyisi opekokouksen takia jo 12.30 (normisti 13.00). Bussi lähtis 12.55 ja pankissa piti olla 13.30, olin siellä jo varttia aiemmin. Pankissa aika meni nopeasti ja siellä vierähti lähes 50 minaa! Mulla oli yli puol tuntia aikaa ennen bussin lähtöä kaupunkiin; kävin lainaamassa kirjastosta Leonie Swannin Ihmissutta ken pelkäisi dekkari kirjan ja kävin kaupassa hakemassa hieman välipalaa, koska pääsisin vasta illalla kotiin. Bussista päästyäni reipasta kävelyä Nesteelle, jossa minun piti tavata äitini ja hänen ystävänsä. Menimme katsomaan näyttelyä Torinon käärinliinoista. Sieltä sai pari esitettä mukaan, otin myös kouluun historian/uskonnon opettajalle vietäväksi. Hän varmaan ilahtuu. :)

Oli ihan jees päivä, parasta oli varmaan tänäänkin kävellä ympäriinsä virallisessa partiopaidassa (sininen paita, pillinaru, vyö ja tietenkin partiohuivi), siniset pillifarkut, hyvät kävelykengät ja aurinkolasit silmillä. Aurinko pakkasi menemään pilven taakse ja tuuli aika paljon, mutta nautin silti. Nyt on siis partioviikko, siksi partioasu. Ihanaa kun ei aamulla tarvitse miettiä mitä laittaa päälle kun voi vetää virallisen niskaan, helppo viikko vaatteiden puolesta. Perjantaina kun menen äidin kanssa teatteriin, menen sinnekin partiovaatteissa. <3

 

 

Screenshot_2015-04-21-22-27-45-1

 

 

Eilisen fiilistelyjä vielä hieman: eilen oli kiva päivä, olin pirteä ja hyvällä tuulella. Taitoryhmässä ei tarvinnut kärsiä päänsärystä, koska kaikki neljä nuorta, jotka polttavat, olivat pois. Vain minä ja yksi toinen olimme paikalla, me ketkä emme ole olleet vielä kertaakaan pois. Kappale joka soi eilen päässäni, on tullut sanottua täällä jo aika monta kertaa, mutta se on ehdoton tsemppaus biisi minulle. Kelly Clarkson: Stronger (/What doesn’n kill you).

 

Tänään siis meni huonommin kuin eilen, mutta kai tämä tästä..

 

 

-Elina