Selaat arkistoa kohteelle tililuotto.

7 faktaa pikavipeistä

9.5.2016 Pikavippiartikkelit

1. Pikavippi on kätevä

Pikavipin voi nykyään maksaa takaisin kätevissä kuukausierissä. Ei enää jytkyn kokoisia laskuja ja revittyjä hiuksia!

 

2. Pikalainaa ei tarvitse hävetä

Pikalainaa hakee monta kymmentä tuhatta suomalaista joka kuukausi. Se on helppo ja kätevä tapa rahoittaa arjen askareita. Karista negatiivinen skisma ja helpota elämääsi vipillä!

 

3. Pikaluotto on reilu

Pikaluotot olivat vielä viisi vuotta sitten hämäriä, mutta nykyään alaa säädellään tarkasti, eikä huijari pääse enää koheltamaan Suomen markkinoilla. Pikaluotto on nykyään turvallinen valinta!

 

4. Pikavippi on sopivan kokoinen

Pikavippiä voi hakea juuri sen verran, mitä itse tarvitset. Lainaa voi hakea aina kymmenestä eurosta tuhansiin euroihin asti. Valinta on sinun!

 

5. Pikalaina on helppo

Pikalainahakemus on helppo täyttää. Luotonantajat ovat tehneet hakemusprosessista mahdollisimman helpon. Sivustoilta löytyy jämäkät ohjeet tilanteeseen kuin tilanteeseen ja firmojen asiakaspalvelut ovat valmiina kuin porkkanat ympäri vuoden.

 

6. Tililuotto on joustava

Jos haluat hakea usein lainaa, valitse tililuotto. Luottorajasta voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset. 2000 euroa luottoa, mutta tarvitset vain satasen? Nosta satanen ja maksa kuluja vain siitä!

 

7. Pikavippi on monipuolinen

Pikavippiala on kehittynyt ja nykyään jokaiselle löytyy jotakin. Älä siis epäröi, tutki eri luotonantajien kuluja ja hae lainaa!