Selaat arkistoa kohteelle teknologia.

Mikrosirut

6.12.2014 Yleinen

Olin n. 10v kun kuulin ensimmäisen kerran profetiasta jonka mukaan on tulossa mikrosiru joka vastaa raamatun  pedon merkkiä. Sen ottamatta jättäminen aiheuttaisi sen ettei voi ostaa eikä myydä mitään, olisi yhteiskunnan ulkopuolella. Puhuttiin että EU olisi alku pedolle ja että meitä haluttaisiin hallita, mikrosiru antaisi hallitsemiselle mahdollisuuden ( one world government ).

90-luvulla jotkut ihmiset olivat tästä ajatuksesta sitä mieltä ettei moista voisi tulla sillä sen pakottaminen ihmisiin olisi ihmisoikeusrikkomus. Nykyään monet eivät näe sitä edes uhkana vaan kätevänä juttuna. Ei voisi hukata henkilöllisyyspapereita tai pankkikorttia, mutta siihen liittyy paljon muutakin.

BBC artikkeli aiheesta:

http://www.bbc.com/future/story/20140209-why-i-want-a-microchip-implant

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/333098/Laaketieteen+vallankumous+tuo+ihonalaiset+mittalaitteet

Johanneksen ilmestys 13

Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.13.html

Kristillisestikin löytyy toki eroavia ajatuksia siitä mitä siru käytännössä on. On kuitenkin huolestuttavaa nähdä että se on tulossa käyttöön ja siitä puhutaan jo muuallakin kuin jonkun seurakunnan kahvihuoneessa 90-luvun alussa.

http://www.kolumbus.fi/~w462389/pedonmerkki.shtml

http://www.lopunaika.com/pedonmerkki-mikrosiru/

http://tiedetanaan.blogspot.fi/2014/07/ihon-alle-asennettava-mikrosiru-toimii.html

http://www.foxnews.com/tech/2014/08/30/is-there-microchip-implant-in-your-future/