Selaat arkistoa kohteelle tarinoita.

Nyrkillinen tyhjyyttä

18.1.2018 Yleinen

Tunnen tämän paikan. Olen tismalleen samassa paikassa kuin aiemminkin, sillä olen käynyt täällä ennenkin, joskus useammin ja joskus harvemmin. Pääsen tänne vain yksin. En voi tulla tänne, jos olen onnellinen. Toisaalta en pääse tänne, jos olen surullinen. Toisinaan haluasin tuoda jonkun mukanani tänne, mutta tiedän, ettei se ole mahdollista. Ainakaan käytännöllisesti. Teoreettisesti, ehkä, en tiedä.
Haluaisin jonkun näkevän sen mitä näen, tuntevan sen mitä tunnen ja olemaan tavalla, miten olen.
Välillä yritän huutaa, mutta huuto ei kanna minnekään, sillä sitä ei tule. Haluaisin itkeä, mutta en vain voi. Sen sijaan, että huutaisin keuhkojeni täydeltä tai itkisin oloni puhtaaksi, tuijotan vain jonnekin kauas täältä. Vain nyrkillinen tyhjyyttä lyö rinnassani muistuttaen siitä, että olen:
”Olet siellä vielä.”

Hän

15.1.2018 Yleinen

Siitä oli kulunut jo jonkin aikaa, kun viimeksi olin häntä nähnyt. En oikeastaan enää tarkalleen tiennyt, kuinka kauan aikaa oli kulunut, sillä päivät ja viikot tuntuivat turruttavan pitkiltä ja joskus jopa mitättömiltä ilman hänen läsnäoloaan. Välillä tuntui siltä, että en edes tuntenut päivän vaihtumista,ja nukkumisestakin oli tullut pelkkää suorittamista. Välillä nukkuminen tuntui parhaalta lääkkeeltä, sillä tiesin, että seuraavasta päivästä olisi yksi päivä vähemmän siihen, kunnes voisin nähdä hänen suloiset,lempeät ja lämpimät kasvonsa uudelleen. Mitä tahansa tein, ajattelin tai katsoin, näin hänen kasvonsa kaikkialla. Tuntui siltä, kuin olisin yritänyt juosta kilpaa itseni kanssa, kuitenkaan koskaan saavuttamatta maaliviivaa. Totisesti en saavuttanut toisinaan kyseisinä hetkinä yhtikäsmitään; ajatukset harhailivat omilla raiteillaan kesken arkisten asioiden ja ainoa asia, mikä mieleeni vähänväliä piirtyi, oli hän.

 

 

 

Aluksi…

23.5.2016 Yleinen

Hellou…

Eli siis tämän blogisivun tarkoituksena on, että kirjottelen tänne erilaisia tarinoita tai tekstejä, (mutta kuitenkin tarinoiden muodossa), mitä fiiliksiä nyt ikinä tuleekaan ja mitä päässä millonkin liikkuu.
Mutta lähinnä ja päällimmäisin idea oli se, että haluan että en kirjota enää vain itselleni, tyylillä paperille kynän kera,vaan myös niin, että muutkin voivat lukea ajatuksiani ja tuotoksiani.

Toivottavasti tykkäätte! :)

~ a